hıııım güzel tarifler,ellerine sağlık canım
hastalığını atlatalım inşallah ben de denemeyi düşünüyorum
canım allah kolaylık versin,benim ki de tam kucak adamı,2011 nisan modelleri huysuz herhalde:)sadece sabır ve bu günlerin tadını çıkar,yürümeye başlayınca istesek de kucağımızda durmayacaklar zaten,yemek konusuna gelince tam düzeni sağladık derken malesef benim paşam hastalandı,bugün ishalde 8.günümüz,ve öğleden sonra hafif öksürük de başladı,ishale bağlı inanılmaz bir pişik var,yavrum altını açarken bile kendini kasıyor,akşam hemen hemen altı açık dolaştık hava alsın diye..8 günü saymazsak:yumurtaa,labne peyniri,pekmez,cici bebe,tahıllı mama,devam sütü, anne sütü,tarhana çorbası,yoğurt,meyve,muhallebi...hepsinden yiyordu ,ben blender kullanmadım,taneli yemesi için,bundan sonra da kullanma gereği duymam inşallah,kuzucum iyileşşin yeter ki....emmesine gelince 2-3 defa gayet güzel,ek gıda alıyorlar,devam maması veriyor musun bilmiyorum ama az emdiğini düşündüğün zamanlarda yoğurla telafi edebilirsin...bizimki sebze çorbası sevmedi ve yoğurt imdadıma yeişti,kabak-patates-havuç gibi sebzeleri haşlıyorum üzerine yoğur dökünce severek yiyor ,tüm annelerimize ve sana ve bana kolay gelsin
canım ben kullanmıyorum
elma,muz,(şeftaliyi çok seviyordu ama mevsimi geçti),armut,hurma,mandalinayı da bazen tadımlık veriyorum