2011 Nisan Anneleri

Gunaydın arkadaslar hepınızı cok ozledım arada gırıp bakıyorum ama kımseyı goremıyorum.gecen sene bu zamanlar hamıleydıkne heyecankıydık degılmı ben bıraz sıkıntılar yasamıstım hamılelıkte ama cok sukur allahıma sag salım kızımı bende kucagıma aldım.bebeklerınız nasıl.ne verıyosunuz yıyecek olarak.benımkı mama yıyor muhallebı yapıyorum seftalı puresı yapıyorum okadar.sız neler verıyosunuz:KK16::KK16:

kızlar kaç seferdir sorucam unutuyorum ben mama sandalyesi almak istiyorum artık yemek yerken kucağımda tutmaktan yoruldum masaya çok meraklı atlayıp duruyor sıpa:) bir de çorbsını falan verirken yattığı yerden benim belim iptal oluyor artık fıtık olucam kesin. internetten baktım ama karar veremiyorum haftasonu baktık birkaç markaya hepsi aynı gibi eşim sandalyeye monte edilenlerden olsun yer kaplamaz falan dedi ama onu görmeden cesaret edemedim kullanışlı olur mu diye...siz baktınız mı ya da aldınız mı fikriniz var mı??

kızlar kaç seferdir sorucam unutuyorum ben mama sandalyesi almak istiyorum artık yemek yerken kucağımda tutmaktan yoruldum masaya çok meraklı atlayıp duruyor sıpa:) bir de çorbsını falan verirken yattığı yerden benim belim iptal oluyor artık fıtık olucam kesin. internetten baktım ama karar veremiyorum haftasonu baktık birkaç markaya hepsi aynı gibi eşim sandalyeye monte edilenlerden olsun yer kaplamaz falan dedi ama onu görmeden cesaret edemedim kullanışlı olur mu diye...siz baktınız mı ya da aldınız mı fikriniz var mı??

ben chıcconunkını aldım kampanyalıydı fıyatıda.bugun kuracagız kısmet olursa

kızlar bbeklerın ek gıdalarını yaparken blendır kullanıyormusunuz.bana doktor kullanma dedı ama baska turlude muhallebı kıvamına gelmıyor sebzeler.bebek boguluyor bende korkuyorum veremıyorum sebze puresı

Gunaydın arkadaslar hepınızı cok ozledım arada gırıp bakıyorum ama kımseyı goremıyorum.gecen sene bu zamanlar hamıleydıkne heyecankıydık degılmı ben bıraz sıkıntılar yasamıstım hamılelıkte ama cok sukur allahıma sag salım kızımı bende kucagıma aldım.bebeklerınız nasıl.ne verıyosunuz yıyecek olarak.benımkı mama yıyor muhallebı yapıyorum seftalı puresı yapıyorum okadar.sız neler verıyosunuz:KK16::KK16:

kahvaltı,meyva suyu,sebze çorbası,mama,anne sutu ,yogurt zor zar yedırmeye çalışıyorum az az
bende karar veremedım
kızlar bbeklerın ek gıdalarını yaparken blendır kullanıyormusunuz.bana doktor kullanma dedı ama baska turlude muhallebı kıvamına gelmıyor sebzeler.bebek boguluyor bende korkuyorum veremıyorum sebze puresı

kullanıyorum ben bugun kullanmadım yıyemedı mıdesı bulandı yutamıyor

kızlar oğlum üstünü çok açıyor malum havalar soğudu uyku tulumu kullanan var mı varsa hangisi birde nuby doğal dokunuş biberon var ya ondan kullanan var mı

kızlar vallla edirne çok soğuk.geçenlerde uyku tulumu aldım 2 gecedir giyiyor inanın açamıyor üstünü ne rahatmış ...önceden tekmeleyip açıyordu saat başı kalkıp bakıyordum ohh ne ii etmişimmm..tavsiye ederim

kızlar merhaba iyisinizdir inşallah
maşallah hemen hemen hepiniz ek gıdaya başlamışsınız ben haftaya 6. ay aşısı için gidicem kısmetse ve o zaman başlıycaz herhalde son zamanlarda kızım çok mama yemek istemiyor gündüzleri de meme de çok durmuyor sadece uykusu olunca meme de duruyor bakalım bizim ki napıcak ek gıdaya geçince bir de ben daha biraz meyve sularından tattırıyorum sadece bugünlerde de hiç vermedim zaten acaba doğru mu yapıyorum bilmiyorum
uyku tulumundan bahsetmişsiniz evet artık soğuk olmaya başladı bir de üzerini örttüğüm örtüyü gece yüzüne çekiyor korkuyorum nefessiz kalacak diye uyku tulumu şart herhalde bir de kışlık alışverişine çıkmak lazım artık bebeklerimiz maşallah büyüdü hiçbir şeyleri olmuyor uzun kollu bir şeyler almak lazım
bir de eşimden dolayı anneme gidiyorum bir gün kalıyorum bazen kalmıyorum geri geliyorum annemin de işi var gelemiyor neymiş eşim kızını çok özlüyormuş akşam bile işten gelince niye uyuttun diyor ben kızımı özledim diyor valla napcaz bu gidişle babacı olacak bana da düşkün babasına da :)

Son düzenleme:
kızlar bir de adet olmuştum 17 gün önce hala açık renk geliyor düzeni mi bozul du normalmidir acaba doktorumu arasam mı ?

kızlar merhaba iyisinizdir inşallah
maşallah hemen hemen hepiniz ek gıdaya başlamışsınız ben haftaya 6. ay aşısı için gidicem kısmetse ve o zaman başlıycaz herhalde son zamanlarda kızım çok mama yemek istemiyor gündüzleri de meme de çok durmuyor sadece uykusu olunca meme de duruyor bakalım bizim ki napıcak ek gıdaya geçince bir de ben daha biraz meyve sularından tattırıyorum sadece bugünlerde de hiç vermedim zaten acaba doğru mu yapıyorum bilmiyorum
uyku tulumundan bahsetmişsiniz evet artık soğuk olmaya başladı bir de üzerini örttüğüm örtüyü gece yüzüne çekiyor korkuyorum nefessiz kalacak diye uyku tulumu şart herhalde bir de kışlık alışverişine çıkmak lazım artık bebeklerimiz maşallah büyüdü hiçbir şeyleri olmuyor uzun kollu bir şeyler almak lazım
bir de eşimden dolayı anneme gidiyorum bir gün kalıyorum bazen kalmıyorum geri geliyorum annemin de işi var gelemiyor neymiş eşim kızını çok özlüyormuş akşam bile işten gelince niye uyuttun diyor ben kızımı özledim diyor valla napcaz bu gidişle babacı olacak bana da düşkün babasına da :)

cnm yavas yavas tattır herşeyden zaten öğün haline gelinceye kadar çok zamam geciyor alışmaları uzun sürüyor

selam kızlar hemen yazıp çıkıcam yazılanları sonra okurum bebeğimin pazartesi akşamdan beri ateşi vardı ilaçlarla düşmeyince antibiyotik ve ateş düşürücüyle yani perşembe günü hasatneye yattık dün çıktık 4 şişe serum yedi çokağladı serum takılırken kuzum ilaçlar alerji yaptı yüzünde kırmızılıklar oldu dünya ilaç veriyorum ama ne verme savaşıyorum almıyor ağzını kilitliyor

çok geçmiş olsun arkadaşım,
bebeğin biran önce iyileşir inşallah

canım buraya yazdıktan sonra denedim yine:) bebelacın tahıllı kaşık mamasıyla aptamilin devam sütünü karıştırdım sızlandı ama zorla birkaç kaşık yedirdim üstüne emzirdim sağlık ocağına gittik sonra 400 gr almış bir ayda ebe sofrada sizin yediklerinizden tatdır sınır yok ne kadar isterse ver dedi salatalığı havucu eline ver bazı bebekler öyle yiyor dedi bende sebze filesi aldırıcam bugün eve gelincede bebelacın havuçlu pirinçli kavanoz mamasından verdim sulandırdım yedi innamıyorum tabi ağzından çıkarıyor ama ağlamıyor en azından yoğurda gelince bebek sütünden yaptım yemedi hero baby gogly denedim yemedi şimdi havuç alıp pirinçli çorbasını kendim yapıcam birkaç gün sırf onu denerim kahvaltı öğünü aldırırım bakalım dediğin gibi pes etmiycem sağol:))

arkadaşım lütfen bebekleriniziz eline salatalık havuç vermeyin yanında olsanız dahi!
boğazına havuç kaçan bir bebeğin vefat ettiğini biliyorum, zavallı bebeğe birde otopsi yapılmıştı, Allah korusun dikkat edelim.

biz dün doktora gittik, kilo alımı geçen ay az olduğundan sadece kontrole gittik, 1 ayda 400 gr almış ( 6300 kilo, 68 cm boy) ama boyu uzamış, doktor kilo alımı az olduğundan ek gıdalara başlayın dedi. biz zaten başlamıştık ama biraz daha hızlandırmaya başladık, yumurta önerdi, 10 güne kadar bir tam yumurta sarısı yesin dedi, sebze çorbaları, daha ilerde yoğurt çorbası.
Yoğurt yiyebilirsiniz dedi, devam sütü yerine günlük sütler kullanmamızı önerdi böyle işte.
aklıma gelenler böyle.
bu arada ek gıdalara geçişte gaz olması normal dedi
Hepimize kolay gelsin...

X