- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.201
kızlar ben nerde yanlış yapıyorum da hala bizim bir düzenimiz yok? ne uyku ne beslenme...ek gıdaları 1 aydır tatmamıza rağmen hala öğün olarak görmüyor sadece tadımlık alıyor kızım ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel uyuyormuş bebekleriniz benim ki bugünlerde gece 3 kere filan kalkıyor dün gece 1.30 da 3.30 da 5 te 6.30 kalktı bir daha 9.30 yattı bir de sabah kalkınca artık çığlık atmaya başladı apartmanı inletiyor niye böyle kalkar oldu anlamadım önceden bir kere 4-4.30 gibi kalkardı bir daha 7 de kalkardı noluyor bugünlerde anlamadım valla uyuymuyor doğru düzgün acaba ek gıdaya başlayınca düzelir mi uykuları bilmiyorum doymuyormu acaba eskisi gibi gündüzleri çok emmiyor zaten hayırlısı ile şu ekim ayı gelseydi biz de başlasaydık dr ilk başta götürüp öyle başlamayı düşünüyorum
acaba diş filan mı çıkarıyorlar ben de anlamadım bir doktora götürsen belki seni yönlendirir
kızlar ben nerde yanlış yapıyorum da hala bizim bir düzenimiz yok? ne uyku ne beslenme...ek gıdaları 1 aydır tatmamıza rağmen hala öğün olarak görmüyor sadece tadımlık alıyor kızım ((
cnm ek gıdayla alakası varmı bilmiyorum. inş. uyurlar bebişler.
uyurlarda büyürlerbu arada gecede hiç kalkmıyor diil bi kere kalkıyor genelde
bazende 2 kez.
bizimde slaı günü aşımız varr..
inş. ateş vs yapmaz...
canım saat sekizde yatıyor ama hala iki saatde bir kalkıyor benimki çok nadir dört saat uyuması gece mesela sekizde yatıyorya bende onbir gibi yatıyorum ben yatarken emziriyorum uyuyor olsa bile çünkü beş dk sonra mızırdanacağını biliyorum en iyisi ben tam uykuya dalmadan emzireyim kalkmıyım diyorum sonra 11-1-3 ve en son 5 de kalkıyor tamam kalkış on kalkış sonra sallıyorum onbeş dk hadi yarım saat uyu bitti ondan sonra yatağımızda sohbet başlıyor eşim gidene kadar eşim sekizde gidiyor ben o arada kalkıyorum tabi kahvaltı hazırlıyorum eşimin üstü ev toparlama bizim bıdığın alt değişimi kıyafet değişimi yani biz güne beşde başlıyoruz anasına çekmiş kuzum bende çocukluğumdan beri saat altıda kesin kalkardım:))) ondan sonra gündüz sallama faslı 20 dk sonra uyuduğu en fazla yarım saat kalkıyor iki saat oyalıyorum sonra yine sallama faslı öyle geçiyor gün bazen on dk uyuyor bazen yarım saat bazen akşama kadar salla dur:)))
bilmiyorumki dişlerini kaşıyor ama hergün bakıyorum bişey yok benimki yemeyenlerden olacak sanırım en korktuğum şeydi bu hafta kontrolümüz var biz memeleketteydik üç hafta orda oldu olan kuzuma nazarı hava değişimi bu hale geldi ordayken onbeş gün yeşil kaka yaptı hergün iki kere tahlil yaptırdık hiçbirşey çıkmadı have değişimi dediler ondan kilosu durdu sanırım
mrb nasılsınz hanımlar cmt rota aşısını olduk dun gece ateşlendı kızım en fazla 38 dı ama halı yoktu pzr dışarı çıktık uşuttu mu acaba dıyorum fıtıl verdım ındı
mrb nasılsınz hanımlar cmt rota aşısını olduk dun gece ateşlendı kızım en fazla 38 dı ama halı yoktu pzr dışarı çıktık uşuttu mu acaba dıyorum fıtıl verdım ındı
Mrb cnm bizimkisi rahatına pek bi düşkün..Böyle koltuk olsun bizim yatak olsun onların üstünde dönüyor emeklemeye çalışıyor ama nedense yere bi örtü serip üzerine bıraktığımda hanfendi mutsuz illaki yumuşak olacak...kızlar birkaç gündür yere kalın bir örtü serdim kızımı oraya bırakıyorum bugün 10 kere filan emekleme pozisyonuna döndü ben çeviriyorum o dönüyor sonrada tam kalkamadığı için ıhhlıyor mutfağa filan gidiyorum ıhhhlamasından ters döndüğünü anlıyorum odaya geliyorum dönmüş valla yavaş yavaş emeklemeye başlyacaklar herhalde neyse arkalarından koşturup biraz zayıflarız bari
canım saat sekizde yatıyor ama hala iki saatde bir kalkıyor benimki çok nadir dört saat uyuması gece mesela sekizde yatıyorya bende onbir gibi yatıyorum ben yatarken emziriyorum uyuyor olsa bile çünkü beş dk sonra mızırdanacağını biliyorum en iyisi ben tam uykuya dalmadan emzireyim kalkmıyım diyorum sonra 11-1-3 ve en son 5 de kalkıyor tamam kalkış on kalkış sonra sallıyorum onbeş dk hadi yarım saat uyu bitti ondan sonra yatağımızda sohbet başlıyor eşim gidene kadar eşim sekizde gidiyor ben o arada kalkıyorum tabi kahvaltı hazırlıyorum eşimin üstü ev toparlama bizim bıdığın alt değişimi kıyafet değişimi yani biz güne beşde başlıyoruz anasına çekmiş kuzum bende çocukluğumdan beri saat altıda kesin kalkardım:))) ondan sonra gündüz sallama faslı 20 dk sonra uyuduğu en fazla yarım saat kalkıyor iki saat oyalıyorum sonra yine sallama faslı öyle geçiyor gün bazen on dk uyuyor bazen yarım saat bazen akşama kadar salla dur:)))
kızlar birkaç gündür yere kalın bir örtü serdim kızımı oraya bırakıyorum bugün 10 kere filan emekleme pozisyonuna döndü ben çeviriyorum o dönüyor sonrada tam kalkamadığı için ıhhlıyor mutfağa filan gidiyorum ıhhhlamasından ters döndüğünü anlıyorum odaya geliyorum dönmüş valla yavaş yavaş emeklemeye başlyacaklar herhalde neyse arkalarından koşturup biraz zayıflarız bari
kızlar benimde kuzum akşam birden ateşlendi bütün gece uğraştık sabah doktora gittik zaten bu cuma kontrolü vardı enfeksiyon kapmış dedi boğazı kızarmış antibiyotik ve ateş düşürücü yazdı eğer onlarla geçmezse kan tahlili istiycek idrarı temiz çıktı dalak büyümesi vardı onun için ultrason çekindi yine aynı boyutda kalmış takip edicez demiş endişelenmeyin demiş sonuçları eşim gösterdide kilosuna gelince korktuğum gibi 300 gr almış sınırın çok altında dedi zaten iki aydır 500 er alıyordu mama takviyesi denedik ama almıyor mamayı dedim her markayı deneyin patron o onun istediği olacak dedi bizde başlıcaz arayıp bebelac ve hero baby den numune istiycem yoksa hepsinin kutusunu alsak batarız işte böyle hanımlar hala ateşi var ilaçla düşüyor geri çıkıyor bakalım nolucak ek gıdaya 6.aydan sonra dedi birde
gecmış olsun ınş bırını ıster yoksa çok zor ıştahsız bebkkızlar benimde kuzum akşam birden ateşlendi bütün gece uğraştık sabah doktora gittik zaten bu cuma kontrolü vardı enfeksiyon kapmış dedi boğazı kızarmış antibiyotik ve ateş düşürücü yazdı eğer onlarla geçmezse kan tahlili istiycek idrarı temiz çıktı dalak büyümesi vardı onun için ultrason çekindi yine aynı boyutda kalmış takip edicez demiş endişelenmeyin demiş sonuçları eşim gösterdide kilosuna gelince korktuğum gibi 300 gr almış sınırın çok altında dedi zaten iki aydır 500 er alıyordu mama takviyesi denedik ama almıyor mamayı dedim her markayı deneyin patron o onun istediği olacak dedi bizde başlıcaz arayıp bebelac ve hero baby den numune istiycem yoksa hepsinin kutusunu alsak batarız işte böyle hanımlar hala ateşi var ilaçla düşüyor geri çıkıyor bakalım nolucak ek gıdaya 6.aydan sonra dedi birde
gecmış olsun artık emmek ıstemıyorlarco gecmıs olsun canımmm tez zamanda saglıgına kavusur ınsallah,bızde 300 grm almısız bu ayy..ben sadece emzırıorum..ustune ıde ben hasta oldum ınsallah kızıma gecmezzz.ılac kullanıorumm..
slm kızlarr
bizde bugün 6. ay aşımızı olduk
ateş düşürücü veriyorum 4 saatte bir.
şimdilik iyiyz çok şükür.
3 tane bacaktan bide ağızdan damlattı.
bayağı ağladı bebeğim.
boyumuzda 68 olmuş.
kilomuz ise 70 günde 2 kg almışız.
çok iyi dedi hemşiremiz.
maşallah diyeyim bnede.
8700 olmuşuz.
co gecmıs olsun canımmm tez zamanda saglıgına kavusur ınsallah,bızde 300 grm almısız bu ayy..ben sadece emzırıorum..ustune ıde ben hasta oldum ınsallah kızıma gecmezzz.ılac kullanıorumm..
slm kızlarr
bizde bugün 6. ay aşımızı olduk
ateş düşürücü veriyorum 4 saatte bir.
şimdilik iyiyz çok şükür.
3 tane bacaktan bide ağızdan damlattı.
bayağı ağladı bebeğim.
boyumuzda 68 olmuş.
kilomuz ise 70 günde 2 kg almışız.
çok iyi dedi hemşiremiz.
maşallah diyeyim bnede.
8700 olmuşuz.
gecmış olsun ınş bırını ıster yoksa çok zor ıştahsız bebk