- 8 Nisan 2008
- 6.162
- 151
- 35
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.221
saolun arrkadaşşlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ek gıdaya geçtik bir hafta oldu hala birşey yemiyor bu kız
merak etme cnm alışıcaktır.
aç olduğu zamanda ver.
1 hafta ne ki 1 ay sürüyor nerdeyse öğün haline gelmesi
cnm diğerlerini denecanım sen daha tecrübelisinbenek gıda denedim hiçirşey beğenmedi biberon mamasınıdaseninkide öyleyaptı mı gerçi doktor ek gıdaya 6.aydan sonra dedi ama mama takviyesi yapıcaz hepsini deneyin hangisini beğenirse dedi aptamil almıyor kaşık maması denesem alır mı ablamın ondan ver yer diyor
benım kızımda kahvaltıyı sevmedı az yıyor.ben az az sık sık yedırıyordum onceden şimdı ek gıda olunca ara açıldı alışamadı çok zormuş bu ek gıda ışı.1 kaseden az yapıyorum sebe çorbası kahvaltı muhalllebıyı yarısını zorla yeedrmeye çalışıyorum bazen yedıremıyorum
cnm diğerlerini dene
hero baby, bebelac fln
ben artık sadece devam maması diilde içine 2 3 tane cicibebe koyup veriyorum biberonla.
kaşık maması al bi dene, aptamil sütlü pirinçli al cnm.
kavanoz mamalarından dene.
muhallebi olarak metehan hero baby googly i çok sevdi, onu dene
ben kahvaltıyı şöyle yapıyorum çokta güzel yiyor 150 cc oluyor.
120 cc suya 4 ölçek aptamil 2
içine 3 tane cicibebe
3 tatlı kaşığı aptamil kahvaltı maması (8 tahıllı ballı)
1 tatlı kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı labne peyniri
bu karışımı rondodan geçriiyorum 150 cc oluyor.
dene derim çok seviyor bnmki.
selam kızlaar..girip okuyuyp çıkıyorum..zamanım olmuyor..ek gıdalar konuşulmuş gerçekten zor..ne zaman vercez ne vercez ne kadar vercez yiyecekmi yemeyecek mi..milupanın ek gıda broşürünü vermişti doktorumuz..şöyle diyor..4-6 ay arasında ek gıdaya başlarken 2 3 çay kaşığı,geçişte yarım çay bardağı, öğün haline geldiğinde 1 çay bardağı..6 aylıkken 12 aya kadar 1,5 2 çay bardağı..erenhavacım 1 kase yapıosan belki çok geliodur ondan istemiyodur söylemek istedim.
bide kızlar bu kaşık mamalrından vernek zorunda mıyız??ben de almıştım milupa sütlü tahıl sonra bi iki verdim baktım gerek yok gece yatmadan önce sütüm yetio gibi bide yoğurt..vermedim..ben 11 gibi meyve suyu yada püresi veriorum.öğleden sonra sebze çorbası ikindin 6 gibi yoğurt veriorum.7.30 gibi de emio 8.30 gibi yatarsa yoğurt ve süt ona yetio.başkada bişey vermiorum şu an..çok da acemiyim ama acele de etmiorum daha 6.ayımız dolmadı..bide kahvaltılar neden hep hazır mamalarla yapılıo??normal yumurta pekmez peynir karışımı yapsak yeterli olmaz mı??bilmiorum sadece fikir almak istiyorum sizlerden..zaten ben 2 3 aylıken sütüm az diye baya mama takviyesi yaptım bari ek gıdaları kendim hazırlayayım diyorum içime sine sine katkısız..ama onlarda sütsüz olmuyo..illa her tarifte devam sütü var..pirinç ununda bile..inek sütü yasak..ama emerken kendi sütü yeterse yumurta peynir pekmez ve bebe bisküvisi karışımı yeterli olmaz mı??ıhlamurla ıslatsam mesela??.. bi kaç ay sonra da keçi sütü olur mu acaba diyorum..domates verilebilr mi kızlar..ben bi kaç kere tattırdım alerjen diolar ama..biraz kendi kendime konuşur gibi oldum..ama öle çok soru var ki kafamda...bu arada bugün kızıma mama sandaşyesi aldım bakalım yarın deneyeceğim olacak mı..
sebze çorbasına nası yapıosunuz kızlar...güzel bi tarif verebilr misiniz?çook saolun herkese hayırlı geceler diliyorum...
selam kızlaar..girip okuyuyp çıkıyorum..zamanım olmuyor..ek gıdalar konuşulmuş gerçekten zor..ne zaman vercez ne vercez ne kadar vercez yiyecekmi yemeyecek mi..milupanın ek gıda broşürünü vermişti doktorumuz..şöyle diyor..4-6 ay arasında ek gıdaya başlarken 2 3 çay kaşığı,geçişte yarım çay bardağı, öğün haline geldiğinde 1 çay bardağı..6 aylıkken 12 aya kadar 1,5 2 çay bardağı..erenhavacım 1 kase yapıosan belki çok geliodur ondan istemiyodur söylemek istedim.
bide kızlar bu kaşık mamalrından vernek zorunda mıyız??ben de almıştım milupa sütlü tahıl sonra bi iki verdim baktım gerek yok gece yatmadan önce sütüm yetio gibi bide yoğurt..vermedim..ben 11 gibi meyve suyu yada püresi veriorum.öğleden sonra sebze çorbası ikindin 6 gibi yoğurt veriorum.7.30 gibi de emio 8.30 gibi yatarsa yoğurt ve süt ona yetio.başkada bişey vermiorum şu an..çok da acemiyim ama acele de etmiorum daha 6.ayımız dolmadı..bide kahvaltılar neden hep hazır mamalarla yapılıo??normal yumurta pekmez peynir karışımı yapsak yeterli olmaz mı??bilmiorum sadece fikir almak istiyorum sizlerden..zaten ben 2 3 aylıken sütüm az diye baya mama takviyesi yaptım bari ek gıdaları kendim hazırlayayım diyorum içime sine sine katkısız..ama onlarda sütsüz olmuyo..illa her tarifte devam sütü var..pirinç ununda bile..inek sütü yasak..ama emerken kendi sütü yeterse yumurta peynir pekmez ve bebe bisküvisi karışımı yeterli olmaz mı??ıhlamurla ıslatsam mesela??.. bi kaç ay sonra da keçi sütü olur mu acaba diyorum..domates verilebilr mi kızlar..ben bi kaç kere tattırdım alerjen diolar ama..biraz kendi kendime konuşur gibi oldum..ama öle çok soru var ki kafamda...bu arada bugün kızıma mama sandaşyesi aldım bakalım yarın deneyeceğim olacak mı..
sebze çorbasına nası yapıosunuz kızlar...güzel bi tarif verebilr misiniz?çook saolun herkese hayırlı geceler diliyorum...
kızlar herkese günaydın dün eşim demir damlası almış ferra sanol 30 ml beyaz bi damla doğrumu bu kızlar yaa üstünde bebekler için yazmayınca emin olamadım bide reçeteylede almadığımız için belki yanlıştır diye sıkıntı yaptım sizde bunumu kullanıyorsunuz?
bıberonlamı yedırıyorsun pekı ronda dan gecırınce çorba gıbı oluyor da
benımkıde parmagını şapur şupur emıyor.meyve sebze fılesı aldım ışe yaradı bıraz onu emıyorBenim oğlum 3-4 gündür başparmağını emiyor hem de nasıl sanki bal var parmağında.Daha öncede elerini ağzına sokardı ama bu şekilde değil..Geçici bir durumdur inşallah çünkü arkadaşımın yeğeni böyle parmak emerdi şu an 3 yaşındahala başparmağını emiyor bıraktıramıyorlar...
Dr.gittiğimde sorcam ama int.den araştırdım bizimkiler kadar olan bebekler için normal bir durum olduğu yazıyor.Benim korkum alışkanlık yapması Allah korusun.Bir de bakıcıya verdiğimiz günden beri emiyor ya bu da kafama takılıyor yani biz yokuz diye mi böyle bir alışkanlık kazandı kendini yalnız hissederek yoksa ben kuruntu yapıyorum tamamen normal birşey mi dişlerle mi ilgisi var???Sizinkiler nasıl ?:44:
evet cnm biberonla.
ama ben bi biberon ucumuzun ağzını azcık kestim.
diğer türlü öyle şeyler yani biraz kalın oluyor geçmiyor. süt gibi olmuyr çünkü.
bıberonlamı yedırıyorsun pekı ronda dan gecırınce çorba gıbı oluyor da