2011 Nisan Anneleri

ben kullanıyorum cnm çok memnunum
kızlar kabak havuç patates püresi yaptım kızım yemior çorba şeklinde yapiim diorum ama nasıl veriosunuz sebzeleri yapan varsa tarif yazarmısınız?

ben en başta havuç patates ve pirinç yapıyordum cnm.
kaşıkla yedirmeye çalışıyordum
yemez ise biberona koyuyordum
biraz yağ ve çok az tuz atıyordum.
oynatarak yedir.

kızlar bu arada oğlum çok huyysuz her dk ağlıyor.
valla bugün oturup bnde ağlıcaktım.
kucağımdada gezdirsem ağlıyor,yürütece koyuyorum ağlıyor, beşiğinde ağlıyor.
napıcaz böle bilm,yorm
dışarı çıkardım biraz sustu, arabasında uyudu. eve geldik gene ağlıyorr pffffffffff....

Son düzenleme:

canım ağlamasına izin ver daha öncede yazmıştım sana bizd eöyleydik şimdi iyice ağlayana kadar gitmiyorum yanına eğer iş yapıyorsam iş yapmıyorsam zaten ilgileniyorum yoksa çok zor mümkün değil 24 saat ilgilenmek bizimde bir sabrımız var anne olmamız sabır taşı olduğumzu anlamına gelmiyor ağlamsına izin vermemiz onu sevmediğimiz anlamına gelmiyor üstelik benim eşim bu konuda hiç anlyışlı değil beni tenkit ediyor hep ben oğlumu dahaaz seviyormuşum artık bir anneye bunu söylüyor ama ben umursamıyorum bırak br günü bir saat bakamazsın diyorum bende ona neyse sende kızının seni parmağında oynatmasına izin verme bu sadece bugün için değil ilerde daha çok zorlanırız çünkü uyku durumu bizdede aynı gündüz bir saat uyusa bişey oldu sanıyorum alıştım artık koyuyorum oyun halısına dönüp duruyor onda bazen yalandan ağlıyor.....

canım diş çıkarıyor olmasın

aglatıyorum yıne de fayda etmıyor o yıne uste çıkıyor.mesela şimdı yatakta oyalıyım dedım ıstemıyor ılla ayakta dolaşıcaz konuşucaz

Son düzenleme:
aglatıyorum yıne de fayda etmıyor o yıne uste çıkıyor.mesela şimdı yatakta oyalıyım dedım ıstemıyor ılla ayakta dolaşıcaz konuşucaz

canım hergün artırarak dene bir haftanın sonunda ne olacak bak seni çok iyi anlıyorum çok yorucu bir durum

Günaydın kızlar herkese merhaba..doğum öncesi ,sonrası izinler sonrasında yıllık izinler derken 6 aydır yoktum dün işe başladım..Oğlum 5 ay 8 günlük oldu bugün öyle zor ki onu bırakıp işe gelmek boynunu büküp bakıyor arkamdan canım...Yazdıklarınızı okumaya çalıştım huysuzluk,kucaktan inmek istememe,mızmızlanma hep benim oğlumda da var.İlk başlarda gaz sorunu çektik o geçti dedik sanırım şimdi de diş sorunları başladı.

Oğlum işe başlayıncaya kadar maşallah çok iyiydi işe başlayacağım hafta sonu hasta oldu aksilik işte burnu akıyor,öksürüyor,sesi kısıldı,balgam var sökemiyor neyse p.tesi sabah işe gelmeden dr.a gittik gribal enfeksiyon dedi dr.ve en kötüsü kulağı intihaplanmış canım yavrum gözleri kırmızıkırmızı olmuştu tabi antibiyotik verdi çok üzüldüm onu öylece evde hasta bırakıp eve geldim bu arada sadece bu hafta annem bakacak sonra evine gidecek mecburen çünkü kardeşimin kızı anaokuluna başlayacak annem ona bakıyor benim oğlum da bakıcıya verilecek...Yabancıları istemiyor nasıl alışacak bilmiyorum.

Bu arada ben de muz elma şeftali ve armut püresine başladım hergün bir tanesini azar azar veriyorum dr.yarısını yedirene kadar yavaş yavaş artır dedi ama oğlum sevmiyor şurupları hiç içmiyor tükürüyor ağzından püskürtüyor bu konuda yapabileceğim birşey varsa ne olur paylaşın kızlar...Bir de yoğurt yapıyorum devam sütüile 2 günde bir 2-3 tatlı kaşığı yediriyorum tabi onu da sevmiyor..işte böyle sizi özlemişim uzun oldu yazdıklarım:)))

bebeğine geçmiş olsun şurup için uyguladığım bir yöntem benimkide kaşıkla verince içmiyor şırıngaya kouyorum yavaş yavaş yutturuyorum öyle dene bir

canım hergün artırarak dene bir haftanın sonunda ne olacak bak seni çok iyi anlıyorum çok yorucu bir durum

yapıyorum sonrada uzuluyorum

hoşgeldın canım.gecmış olsun bebgıne çabuk atlatır ınş.

yapıyorum sonrada uzuluyorum

hoşgeldın canım.gecmış olsun bebgıne çabuk atlatır ınş.

canım şöyle düşün şimdi üzülüyoruz evet ama onları böyle her ağladıklarında istediklerini yaptırmaya alıştırıyoruz büyüyüncede bu değişmez ve okul ortamına vs girdiği zaman her istediklerinin olmadığını görünce hayal kırıklığı yaşayacaklar şimdiden bunları düşünmeye ne gerek var diyebilirsin ama nasıl başlarsak öyle gider dün arkadaşlardaydık erkek bebek ve nazlı dedi herkes evet gerçten de öyle bu benim başımı ilerde çok ağrıtacak, yanlış anlama sen sordun diye yazıyorum

yanlş anlamıyorum cnm.bende aglayark bışe ısteyn çocuklasra kızardım bnm kızımda aynı oldu.mısafrlıge gttgmzde banada dıyorlar çok nazlı kızn var dıye ben yanndaysam çok akıllı kımseyı ıstemıyor sadece babaya gıdıyoır

benimkide öyle dün kimseye gitmedi eve girer girmez ağladı gelene kadar oturduğumdan bişey anlamadım ay zor Allah sağlıklarını aratmasın sabredeyim diyorum ama büyüdükçe sorunları büyüycek zaten sabredyorum o ayrı :)) şimdi yine uyandı yarım saat salla yerin koy hooop uyansın........

evden başka yerde raht edılmıyor ben de çok yoruluyorum bı yere gıdınce canım çıkıyor bı uyusada wc ye gtsem bıberon yıkasam dıyorum.çok huysuzdu bıraz once su verdım uyudu su da sakınleştrıyor.

aynen alışveriş bana hayal artık aslında benimki bebek arabasında uyurdu şimdi çok meraklı olduğu için ağlıyor sağolsun eşimde beni strese sokuyor ağladı ağlıyor oğluna bak.... offf eşim çok karışmasa bu kadar gergin olmuycam herkes çok fazla karıştığını söylüyor

benım kızımda arabada zıor duruyor kucagıma alıp uyuturyorum oylece 1 saat gecıyor ben artık eşimle avm gtmıyorum sennkı gıbı çok soylenmeye başladı onceden boyle değıldı çocuk olunca bırakıyor bızı ışım bıtınce arıyorum gelıp alıyor bıde bır yakınn varsa onunla gıt ben eşımın kuzenını alıyorum yanıma

kızlar çocukların bu dönemleri aynı sanırım benim kızımda birisi kucağına alınca korkuo dudağı sarkıta sarkıta iç çeke çeke ağlıo bi bende bide babasında duruo herkes dio çok nazlı çok zor uyuyo ilk aylarda bile böle değildi allah onlara sağlık versin kimseyi evladıyla sınamasın rabbim ama yinede iyiki varlar..

canım maalesef öyle bir imkanım yok burda yalnızız kimsemiz yok beni tek bırakmaz arkadaşlarlada ona mahkumum... her seferinde çıkmıycam diyorum ama napıyım burnumdan getireceğini bile bile çıkıyorum çok bunalıyorum çünkü

ıyı kı varlar kuzucuklarmız

anlyışlı olmaları gerekırken onlar daha çok bunaltıyor bırde gıdıyorz 2 magazaya bakıyorum 1 saat oldu dıyor hemn

hepsi aynımı bu erkeklerin ya ayyyy neyse benim kalkmam lazım bişeyler atıştırayım zaten bir memlekete gittik geldik sütüm azaldı şimdi onla uğraşıyorum birde

ayy şu sebze çorbasına kırmızı tatlı biberi kim sölediyse allah razı olsun kızlar ben bile yerim çok güzel oldu küçük mama kavonozuna yaptım kızım yarısını yedi çok sevmeden de olsa en azndan yedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…