- 21 Aralık 2009
- 7.743
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.121
ayy şu sebze çorbasına kırmızı tatlı biberi kim sölediyse allah razı olsun kızlar ben bile yerim çok güzel oldu küçük mama kavonozuna yaptım kızım yarısını yedi çok sevmeden de olsa en azndan yedi...
kızlar zor fakat sabırlı olmalıyız bence..ben de bazen dayanamıyorum kollarım kopuyo taşımaktan yeter kızım diyorum yoruldum diyorum tabi anlar mı...ama ben ağlatmaya da karşıyım tabi herkesin kendi fikri..saygı duyuyorum.onlar şu an ayı ve yaşı itibari ile kucağımıza onları sarmamıza ihtiyaç duyuyolar..seneye istesek de kucağımızda durmayacaklar..bunu anneyi kullanmak olarak düşünmüyorum ben..bunun alışkanlık yapacağnı da sanmıyorum.dönemsel huyları olacak..sürekli değişecekler..sürekli huy değiştirecekler..biz de sabırlaaa onları eğitmeliyiz..şu anda evde reis ne anne ne de baba..evimizin reisleri bebişlerimiz..onlar ne derse o olacak..varsın kucak gezsin ççok zor ben de aynı durumdayım artık akşam uyuduğunda pilim bitio ayaklarım beni taşımıyo..ama cennet boşuna anaların ayakları altında değil diye düşünüyorum..işlerimiz kalacak biraz..bazen sinirlerim bozuluo ev kendinden geçio her yer her yere girio..ama sonra düşününce kızımla vakit geçirmek daha önemli diye düşünüyorum.ağlamasına izin vermek..sanki bebişi anneden soğutur gibime gelio..etrafımda gördüklerim böyle..sanki bebeişin hep babaaaa diye ağlamasına sebep olur gibime gelio..şu an her ağladıklarında anne sıcaklığına ihtiyaçları olduklarını düşünüyorum..herkes alıştırmışın bunu alıştırmışsın kucağa dese de ...
bebeğine geçmiş olsun şurup için uyguladığım bir yöntem benimkide kaşıkla verince içmiyor şırıngaya kouyorum yavaş yavaş yutturuyorum öyle dene bir
yapıyorum sonrada uzuluyorum
hoşgeldın canım.gecmış olsun bebgıne çabuk atlatır ınş.
Sağol canım..Bu şırıngayı eşime söyleyip duruyorum ne fark eder onu da püskürtür diyor demekki işe yarıyormuş çok sağol canım ben de denicem bu yöntemi..
önemli değil canım bana da ablamlar söyledi hepsinin çocuğu var hep öyle vermişler biri iki yıl hergün ilaç kullandı havaleden dolayı inşaallah sende verebilirsin şırıngayla
benım yıgenımde şırıngayla mama yedırıyordu
Senin bebiş de benimki gibi 4 Nisan doğumlu demi
evt canım 4 nısan .:)
Benim de kızım var ama oböyle değildi hem huysuzluğu yokto hem de şurupları sorunsuz içerdi.. Sağolsun bu devir çocuklarımız böyle koç burcu özelliklerinden dolayımıdır nedir bilmem...Çok yoruyorlar bizi dün ağlama krizine girdi oğlum yarım saat susturamadık sanki canı yanmış dayak yemiş gibi ağlıyor hastalığı bir yandan dişhuzursuzluğu bir yandan..Allah yardımcımız olsun hepimizin
bende dıyorum en fazla 1 sene daha kucaklıycaz bu kadar yakın olcaz.ama şimdı uykusuzluk ev temzlık koşuşturma yorgunluk bı yolunu bulma cabası ınsanların laflarıyla mucadele etme yok mız mız yok kucaga alışmış bu cocuk kımseyoı gormuyo kı ondan sana baglanmış demeleri.....
ay hastenede ilk sütüm gelmediğinde bizde dedik şırıngayla verelim diye gece nöbetçi hemşire yok veremezsiniz diye engel oldu keşke verseydik diyorum aklıma geldikçe sinir oluyorum bebeğimi aç bıraktırdılarbenım yıgenımde şırıngayla mama yedırıyordu
Dört dörtlük bıdıklar :)Yaa bırakıp işe gelmek öyle zor ki aklım hep oğlumda çok özlüyorum...Allah kimseyi ayırmasın evladından
zaten iki çocuk birbirine benzemiyor biri sakinse öbürü tam tersi oluyor geçmiş olsun kuzuna Allah sabır versin birde ikinciymiş senin dişde zor olur bazen yirmiliklerim zorlar çok yanıyor canım o zaman
ah insanlar ah!!!! bilmiyorum canım sana yazdım ama sanırım ağlat diyen bir benim burda en kötü anne benim heralde:2:
ay hastenede ilk sütüm gelmediğinde bizde dedik şırıngayla verelim diye gece nöbetçi hemşire yok veremezsiniz diye engel oldu keşke verseydik diyorum aklıma geldikçe sinir oluyorum bebeğimi aç bıraktırdılar
Günaydın kızlar, hiç canımızı sıkmayalım bence geçici durumlar bunlar.Tabi biz de insanız bazen sabır taşı çatlıyor ama şu dönemde çoğumuzun çocukları mızmız...Elbet geçecek...
Biraz ek gıdalardan bahsedelim ben çok tecrübesizim bu konuda...Ben dün ilk defa armut-elma-erik üçlüsünü rendeledim sonra süzdüm ama sulu olmadı tabi...Böyle püre gibi oldu çay bardağına koydum kaşık kaşık yedireyim diyee...Aman ya Rabbimm ağladı sıpaa yemeyeceğim diye sanki acı bişey yediriyorum...Acaba katı mı geldi yutamadı mı ki??İllaki sulu mu olması gerekiyor yaaa??Üfff dilini anlamadım??Bi de ilk defa sebze vereceğimde püre şeklinde mi vereceğim sulandıracak mıyım??Püreleri çatalla mı eziyorsunuz yoksa rondo mı kullanıyorsunuz??
Çok mu soru sordum
Günaydın kızlar, hiç canımızı sıkmayalım bence geçici durumlar bunlar.Tabi biz de insanız bazen sabır taşı çatlıyor ama şu dönemde çoğumuzun çocukları mızmız...Elbet geçecek...
Biraz ek gıdalardan bahsedelim ben çok tecrübesizim bu konuda...Ben dün ilk defa armut-elma-erik üçlüsünü rendeledim sonra süzdüm ama sulu olmadı tabi...Böyle püre gibi oldu çay bardağına koydum kaşık kaşık yedireyim diyee...Aman ya Rabbimm ağladı sıpaa yemeyeceğim diye sanki acı bişey yediriyorum...Acaba katı mı geldi yutamadı mı ki??İllaki sulu mu olması gerekiyor yaaa??Üfff dilini anlamadım??Bi de ilk defa sebze vereceğimde püre şeklinde mi vereceğim sulandıracak mıyım??Püreleri çatalla mı eziyorsunuz yoksa rondo mı kullanıyorsunuz??
Çok mu soru sordum