2011 Nisan Anneleri

mrb kızlarr

kızımla yapışık ikiz gibiyiz hep birlikte olmak istiyor iki dk yalnız bıraksam basıyor çığlığı bir yolunu bulmam lazım şimdiden böyle yaparsa ben napıcam.gunduzlerıde 10dk uyuyor toplasan 1 saati bulmuyor bıde donuyor uykuda kendını kurtaramayınca yıne aglıyor gece ıyı uyuyordu şimdı bıde bu donme çıktı

bizim kız da 3,5 aylıkken dönmeye başladı
gece uyanıyor bi bakıyorum yüzüstü dönmüş
ne zaman uyandın da ne zaman döndün

kızlar merhaba nasılsınız
biz yoktuk eşimin ailesinin yanına gitmiştik geldik şükür
iyi geçti tatilimiz uçakla gittik geldik çok şükür kızım pek huysuzluk yapmadı uçakta
kızımı aylık kontrole götürdüm bu ayda ek gıdaya başlatmadı ekim ayında başlayalım dedi doktor ne kadar emzirirsen o kadar iyi dedi kilo alımı gayet iyi dedi emziriyorum günlük 200 cc civarı da mama veriyorum arada eline meyve veriyorum geri çekemiyorum elinden ağlıyor kızım

Son düzenleme:
kızlar bir de sezeryandan sonra sizde de adet düzensizliği oluyor mu 2 ay üzerine olmuştum şimdi yine 40 güne yaklaştı olmadığım

maş.erken başlamış uykuda donuyorlar bı bakıyorum yatagın obur ucunda
evet maaşallah

kızlar bir de sezeryandan sonra sizde de adet düzensizliği oluyor mu 2 ay üzerine olmuştum şimdi yine 40 güne yaklaştı olmadığım

olabilir ben de dün oldum ilk defa 40ım çıkalı çok şükür
hemen indi sanki karnım şişim iş zayıflamaya kaldı
korksun artık benden kilolar
15 kilo az değil gerçi

o kadar emdiği de kar canım, neyse ki mamayı alıyor maaşallah iştahı da iyi galiba.. benim kız hazır hiçbişey yemiyo yaa.. ne biberon maması ne muhallebi alıyo.. emiyo emiyo kilo da almıyo ):

milumil denedinmi ya da sma gold 1
benim bebeğim de çok seçici nuk kauçuk biberon emziği ve milumil alıyo

merhaba kızlar oğlumla hiç iyi değil aramız çok huzursuz sadece emiyo galiba artık yetmiyo gece çok sık uyanıyo bunlar belirtileri dimi?ilk neyle başlasam ne önerirsiniz?

kızlar bir şey sorucam
emziren ve ek mamaya başyan anneler günde kaç kez emzirmeye devam ediyorsunuz merak ettim

merhaba kızlar oğlumla hiç iyi değil aramız çok huzursuz sadece emiyo galiba artık yetmiyo gece çok sık uyanıyo bunlar belirtileri dimi?ilk neyle başlasam ne önerirsiniz?

doymuyordur 6aydan once aptamıl 1 başla bence ek gıdalar dr kontrolunde başlıycam ben hala başalamdım arada meyva tattırıyorum o kadar

kızlar bir şey sorucam
emziren ve ek mamaya başyan anneler günde kaç kez emzirmeye devam ediyorsunuz merak ettim
once emzırıyorum sonra mama verıyorum gercı bu ara sadece gecelerı emıyor

Son düzenleme:

yok ek gıda demek istemiştim yoksa mama ben de veriyorum

ek gıdaya başlamak ya da başlamamak işte en büyük sorun...peki ama nasıl başlamalı...yakında 6.ayı tamamlayacağız ama hala bir beslenme düzenimiz yooookk (( olacağından da şüpheliyim....

smayı da almadı canım milumil duymadım ben milupanın mı? kauçuk uçla deneyecem tekrar bakalım.. küçükken kauçuk uçlu biberonla rezene çayı veriyodum alıyodu, inşallah alır yine..

meyve püresi ve yoğurt canım.. benimki baya seçici mama falan almıyo ama şeftaliyi sevdi, yoğurdu da oynata oynata veriyorum..

evet canım milupanın aptamille değerleri aynı
ayrıyeten içinde nişasta var tadı daha güzel iştahsız bebekler için

ek gıdaya başlamak ya da başlamamak işte en büyük sorun...peki ama nasıl başlamalı...yakında 6.ayı tamamlayacağız ama hala bir beslenme düzenimiz yooookk (( olacağından da şüpheliyim....

cnm ben bu hafta doktora gittiğimde 1 ay daha emzir dedi başlama dedi benim kızım 8 nisan doğumlu ekim ayında başlayacağız inş. tam 6. ay oluyor
eğer sütünüz varsa sizlerde 6. ayda başlayın derim kızlar ilk 6 ay anne sütü zaten en iyisi ne kadar emerse o kadar iyi dedi doktor ama sütünüz yoksa tabii ki yapacak bir şey yok benim de çok iyi sayılmaz biraz da mama veriyorum ama emzirmeye çalışıyorum

ALS17 benim oğlumda aynı eskiden daha az uyanırdı gece şimdi çok sık uyanıyor ve gündüzleri sürekli mızmızlanıyo. bu aylar böyle galiba. bende elma suyu vermeye başladım öğleye doğru veriyorum yavaş yavaş başla dedi doktorum ek gıda listeside verdi ona uyacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…