- 21 Aralık 2009
- 7.743
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #54.041
bizim kız da 3,5 aylıkken dönmeye başladı
gece uyanıyor bi bakıyorum yüzüstü dönmüş
ne zaman uyandın da ne zaman döndün
3.5 4 aylıkkken bıraktı cnm maalesef.
kızlar bir de sezeryandan sonra sizde de adet düzensizliği oluyor mu 2 ay üzerine olmuştum şimdi yine 40 güne yaklaştı olmadığım
evet maaşallahmaş.erken başlamış uykuda donuyorlar bı bakıyorum yatagın obur ucunda
kızlar bir de sezeryandan sonra sizde de adet düzensizliği oluyor mu 2 ay üzerine olmuştum şimdi yine 40 güne yaklaştı olmadığım
o kadar emdiği de kar canım, neyse ki mamayı alıyor maaşallah iştahı da iyi galiba.. benim kız hazır hiçbişey yemiyo yaa.. ne biberon maması ne muhallebi alıyo.. emiyo emiyo kilo da almıyo ):
bende sezeryan oldum hala regl olmadım
merhaba kızlar oğlumla hiç iyi değil aramız çok huzursuz sadece emiyo galiba artık yetmiyo gece çok sık uyanıyo bunlar belirtileri dimi?ilk neyle başlasam ne önerirsiniz?
once emzırıyorum sonra mama verıyorum gercı bu ara sadece gecelerı emıyorkızlar bir şey sorucam
emziren ve ek mamaya başyan anneler günde kaç kez emzirmeye devam ediyorsunuz merak ettim
doymuyordur 6aydan once aptamıl 1 başla bence ek gıdalar dr kontrolunde başlıycam ben hala başalamdım arada meyva tattırıyorum o kadar
once emzırıyorum sonra mama verıyorum gercı bu ara sadece gecelerı emıyor
doymuyordur 6aydan once aptamıl 1 başla bence ek gıdalar dr kontrolunde başlıycam ben hala başalamdım arada meyva tattırıyorum o kadar
once emzırıyorum sonra mama verıyorum gercı bu ara sadece gecelerı emıyor
evet maaşallah
olabilir ben de dün oldum ilk defa 40ım çıkalı çok şükür
hemen indi sanki karnım şişim iş zayıflamaya kaldı
korksun artık benden kilolar
15 kilo az değil gerçi
milumil denedinmi ya da sma gold 1
benim bebeğim de çok seçici nuk kauçuk biberon emziği ve milumil alıyo
merhaba kızlar oğlumla hiç iyi değil aramız çok huzursuz sadece emiyo galiba artık yetmiyo gece çok sık uyanıyo bunlar belirtileri dimi?ilk neyle başlasam ne önerirsiniz?
smayı da almadı canım milumil duymadım ben milupanın mı? kauçuk uçla deneyecem tekrar bakalım.. küçükken kauçuk uçlu biberonla rezene çayı veriyodum alıyodu, inşallah alır yine..
meyve püresi ve yoğurt canım.. benimki baya seçici mama falan almıyo ama şeftaliyi sevdi, yoğurdu da oynata oynata veriyorum..
ek gıdaya başlamak ya da başlamamak işte en büyük sorun...peki ama nasıl başlamalı...yakında 6.ayı tamamlayacağız ama hala bir beslenme düzenimiz yooookk(( olacağından da şüpheliyim....