selam kızlar nasılsınız?
bugün doktora gittik.5.ay sonu kontrolümüz vardı.oğlum 7400 gr olmuş.geçen ay kabak havuç çorbasına başlamıştık doktor devam et dedi yanlız kabızlık sorunumuz olduğu için içine pirinç yada irmik koyma dedi.önce suda haşla piştikten sonra zeytinyağı koy dedi.yarım kase kadar verebilirsin dedi.meyve olarakta armut yiyoruz genelde kayısının mevsimi geçmiş bulamıyorum.ben 1 armutu yedirmeye çalışıyodum dr kızdı.ara öğünleri çok verince çocuk mamasını yemez kilo alımını buda engeller dedi.bu ay 600 gr almış sınırda dedi.kaşık mamasını sordum.hiç tahıl almadığı için gece milupanın 7 tahıllı kaşık mamasını verebilirsin dedi.65 cc ile başla 130 a kadar çıkar dedi.yoğurt vermedi kabız olduğumuz için 7 ayda başlamayı düşünyomuş.kan damlasınıda haftada 2 gün 10 damla olarak ver dedi.iştahımız çok olmadığı için sanasol vitamin şurubu vermişti içmemişti oğlum mamasına çorbasına karıştır dedi.
bu arada bağırsawklarımızda problem var.oğlum fitilsiz kaka yapamıyodu cerraha gittik.muaynede çok ağladı oğlum
(
bağırsakları dolmuş dr 3 gün lavman yapmamızı söyledi 3 gün yaptık şimdide şuruba başladık.ozmolak diye bi şurub poposuınada krem sürüyorum azıcık içeri girerek.lavmanlardan beri hala kaka yok.1 hafta beklicekmişiz bakalım ne olucak.