2011 Nisan Anneleri

evt ayvalık tarafı.ordayken pedıdusa başlamıştık ateşlenıncede fıtıl geldıkten sonra dr gttık pedusa devam bırde burun spreyı verdı şimdı ıyı çok şukur.
iyi maaşallah regl olmadım demişsin ben oldum kilo verebiliyor muyum peki hayır:) illaki çabalıyacaksn.yersen hareket etmezsen gitmiyor bu kilolar. hee şu göbüş yok mu aynalara küstürüyor insanı :KK43:((
selam canım.bız mama verıyoruz mecburen.çunku sutum yetmıyor.kızım bırbucuk ay kılo almadı ve verdı ustelık.doktor hemen aptamıl basladı.zorla yedırıyoruz ıste.yuz gram alıyor bızımkıde.bakalım onumuzdekı hafta yıne tartılacak.saglıklı olsunlarda zayıflık duzelır nasılsa.ama bızımkıne bakan ıkı aylık sanıyor kızımı.ınsallah saglıkla huzurla sag salım buyutelım hepımızde bebeklerımızı:KK16:
haklısın canım sağlığı yerinde olsunda kilo önemli değil ama insan yinede kötü hissediyor kendini. biz multivitamine başladık iştah için bakalım inşallah işe yarar.
kızlar kavanoz maması veren varmı bebegıne.seftalı puresı elma puresı falan varya kavanozlarda.dort aylıktan ıtıbaren oluyomus.
veriyoruz canım.benim kız pek yemesede grupta veren arkadaşlar var ama dr lar genelde bu tür mamalara sadee acil durumlarda kullanmamızı öneriyorlar sonuçta hazır gıda illaki katkılı

Bu arada iyi bayramlar güzel anneler hepinize..Geçen sene bu günlerin gelmesi için dua ediyorduk şükür kavuştuk yavrularımızda yanımızda...Her ne kadar bayram demek tatilden ibaret olsa da gurbette... Allahım bu günümüzü aratmasın...Sizleri ve bebişleriniz öpüyoruz kızımla kocaman...

sagol canım.bebek zayıf ama ıyı cok sukur.sen nasılsın

benimki de zayıf cnm sürekli yedirmeye uğraşıyorum emmiyo sağıp veriyorum mama takviyesi yapıyorum daha anca 6 kg oldu sağlıklı olsunlar önemli olan bu hem cok belim ağrıyo taşımak zor olmasın :)

benimki de zayıf cnm sürekli yedirmeye uğraşıyorum emmiyo sağıp veriyorum mama takviyesi yapıyorum daha anca 6 kg oldu sağlıklı olsunlar önemli olan bu hem cok belim ağrıyo taşımak zor olmasın :)

benm kızım da zayf dogdugu ıçın anca 6 kg lara geldı ek gıdaya gecınce tombış yaparz bızde ınşş

kızlar mrb kızımın soğuk algınlığı var ateşi sürekli düşüp çıkıo 38 e bide karın ağrısı sürekli inlio ilaç verdiler ama bugün prof.götürücem sadece beziyle bırakıp ıslak bez koyuyorum soğuk algınlığına ne yapılır biran önce iyileşsin istiyorum..

kızlar mrb kızımın soğuk algınlığı var ateşi sürekli düşüp çıkıo 38 e bide karın ağrısı sürekli inlio ilaç verdiler ama bugün prof.götürücem sadece beziyle bırakıp ıslak bez koyuyorum soğuk algınlığına ne yapılır biran önce iyileşsin istiyorum..

gecmış olsun benımde kızım tatıldeyken hastalandı ateş ınıp çıktı ve burun akıntısı oldu.drumuz ateş 38den yuksek olursa calpol yada fıtıl ver ateşı duşurmeye çalş demıştı 38.1 den yukarı çıkmadı ama ben fıtıl kullandım çok ıyı geldı ılık duş aldır. bırde pedıdus verdım soguk algınlıgı ıçın burun akıntısı olmuştu dr pedıdus 8 saatte bır ver dedı fıtıl 6 saatte bır fıtıl ve pedıdusun arasında 6 saat olması lazm ama.ateş oldugunda fıtıl kullan derım

selam güzel nisan anneleri... hepinizi çok özledim.. umarım herkes bebeğiyle mutlu günler geçiriyordur.. benim kızım da iyi çok şükür.. ama kızım doğduğundan beri iştahsız.. şuan 5 aylık ancak sadece 6.5 kilo ek gıdaya başladık çünkü hem sütüm az hem de pek beslemiyordu.. ama şuan da kabız.. çok zormuş anne olmak.. öle bebeğim olsun laylay lom olmuo.. Allah cümlesine sabır versin. sizin bebişler nasıl.. iştah için bişey önerir misiiz?

selam güzel nisan anneleri... hepinizi çok özledim.. umarım herkes bebeğiyle mutlu günler geçiriyordur.. benim kızım da iyi çok şükür.. ama kızım doğduğundan beri iştahsız.. şuan 5 aylık ancak sadece 6.5 kilo ek gıdaya başladık çünkü hem sütüm az hem de pek beslemiyordu.. ama şuan da kabız.. çok zormuş anne olmak.. öle bebeğim olsun laylay lom olmuo.. Allah cümlesine sabır versin. sizin bebişler nasıl.. iştah için bişey önerir misiiz?

canım merhaba maaşallah kızına inan pek fark yok bizimkide çoook iştahsız. 5 ayı geçtik 7 kiloyu anca yakaladık bizde. üstelik 1 aydır mama ile besleniyor sütüm bitti. ek gıdalarıda sevemedik bir türlü. enfeksiyonlarda yakamızı bırakmadı bu iştahsızlık yüzünden.gerçekten dediğin gibi annelik çooook zor. bize dr iştah için minadex diye bir vitamin verdi 1 haftadır kullanıyoruz umarım işe yarar.dut pekmezi iştah açıyor diye duymuştum günde 1 çay kaşığı ekliyorum mamasına. inşallah bu ay kilo alımımız iyi olur.iki aydır çooookk canım sıkılıyor. sen dr a danıştınmı iştah olayını canım?

gecmış olsun benımde kızım tatıldeyken hastalandı ateş ınıp çıktı ve burun akıntısı oldu.drumuz ateş 38den yuksek olursa calpol yada fıtıl ver ateşı duşurmeye çalş demıştı 38.1 den yukarı çıkmadı ama ben fıtıl kullandım çok ıyı geldı ılık duş aldır. bırde pedıdus verdım soguk algınlıgı ıçın burun akıntısı olmuştu dr pedıdus 8 saatte bır ver dedı fıtıl 6 saatte bır fıtıl ve pedıdusun arasında 6 saat olması lazm ama.ateş oldugunda fıtıl kullan derım

sağol canm akşm şurup yerine fitil verdim gece ateşlenmedi çok birde ıhlamur veriliyor sanırım bebeklere kızım tadını sevmedi limon damlattım siz nasl demliosunuz ıhlamur versem daha çabuk atar belki...

herkese selam :KK3:
nasılsınız kızlaar bzde iiyiz kızımla ugrasyrz
pazarteside çalşmaya başlyrm bi yandan da ek gıda maceramz var o dewam ediyor
ilk başlarda ii yiyrdu ama iştahı bzmknnde azaldı dr dişe bağlıyor ama hala gorunen yok :KK53:
off kıızmdan ayrılacagm iiçin uzuluyorum baklaım bakıcımıza alştı şukur o konuda iyiyiz en azndan :KK34:
tarif falan verelim burdan birbirimize kızlar hadiii boş durmayın :KK1:
bne cok guzel bi kitap aldım bu konuda acayip guzel yemek tarfleri var bebekler için..
şimdi yanımda deil bakınca söleyyem sze adını.aylara gore ayrmş bebeklere yapılacak ymekleri
hepsi çok faydalı ve çok pratik hep ne yapcam derdinden kurtarr bzi hemde hep aynı şeyleri yemkten sıkılmalarını önler minnişlerin :KK69:
bu arda bir de sabuha panktuna nın ANNE İŞ'TE diye bi kitabı war onu aldım çalışan annelere tawsiyemdir öpyrm hepnizi kızlar :KK16:

ilk başlarda ii yiyrdu ama iştahı bzmknnde azaldı dr dişe bağlıyor ama hala gorunen yok :KK53:
off kıızmdan ayrılacagm iiçin uzuluyorum baklaım bakıcımıza alştı şukur o konuda iyiyiz en azndan :KK34:
bne cok guzel bi kitap aldım bu konuda acayip guzel yemek tarfleri var bebekler için..
şimdi yanımda deil bakınca söleyyem sze adını.aylara gore ayrmş bebeklere yapılacak ymekleri
hepsi çok faydalı ve çok pratik hep ne yapcam derdinden kurtarr bzi hemde hep aynı şeyleri yemkten sıkılmalarını önler minnişlerin :KK69:
bu arda bir de sabuha panktuna nın ANNE İŞ'TE diye bi kitabı war onu aldım çalışan annelere tawsiyemdir öpyrm hepnizi kızlar :KK16:

selam canım bebegıne ek gıda olarak ne verıyosun acaba

Selam kızlar... Kızımın dişleri feci kaşınıyor, diş kaşıyıcıları kullanamıyor, sadece parmaklarımla kaşıyarak sakinleştirebiliyorum ama çoğunlukla da sakinleşmiyor, kaşırken irkiliyor resmen ve üstelik kaşınan dişler azı dişleri... Ek gıda falan da vermediğim için sebze meyve vermiyorum kaşıması için.. Napcaz yaa? Çocuk kaşıntıdan ememiyor da doğru düzgün..Pazartesi doktorunu arayacağım ama var mı tecrübeli olanınız?

Selam kızlar... Kızımın dişleri feci kaşınıyor, diş kaşıyıcıları kullanamıyor, sadece parmaklarımla kaşıyarak sakinleştirebiliyorum ama çoğunlukla da sakinleşmiyor, kaşırken irkiliyor resmen ve üstelik kaşınan dişler azı dişleri... Ek gıda falan da vermediğim için sebze meyve vermiyorum kaşıması için.. Napcaz yaa? Çocuk kaşıntıdan ememiyor da doğru düzgün..Pazartesi doktorunu arayacağım ama var mı tecrübeli olanınız?
Cnm benim kız da aynı devamlı mızmız şu aralar eminim dişleri çok rahatsız ediyor.Dediğin gibi emmesi de çok kısa sürüyor hemen elini ağzına götürüyor arada jel sürüyorum ama nereye kadar tabi....Hayırlısıyla bi çıksaydı dişlerimiz daha fazla huysuzlanmadan

sağol canm akşm şurup yerine fitil verdim gece ateşlenmedi çok birde ıhlamur veriliyor sanırım bebeklere kızım tadını sevmedi limon damlattım siz nasl demliosunuz ıhlamur versem daha çabuk atar belki...
evt fıtıl hemen etkı gosterıyor.ben mılupanın rezene çayını vermıştım

kızlar bitiremediniz mi daha bayramı nerelerdesiniz ya özledim sizi

evt bendeee

benım kızımnda ıştahı azaldı bu aralar.yemek tarıflerı vermek ıçın bende sabırsızlanıyorum

aynı sorun bızde de var dış kaşıyıcı yerıne benım parmaklarımı ya da bı bez bulsa hemen agzına gotuup ısırıyor

ıyı geceler yıne kımsecıkler yok:84:

bız bugun kızımla baya gezdık fısher prıce oyuncagı egıtıcı kopek aldık pek begenmedı gıbı ama umarım alışcak.benden başka kımseye gıtmıyor yapışık ıkız gıbıyız oyuncakla felan oyalayıp alıştrmaya çalışyorum

ay geçmişi anca okuyup geldim :) erenhavacım bizimkide oyuncaklardan hemen sıkılıyor illa kucağa alıp gezinmek istiyor ve çok huy değiştirdi önceden kendi kendine oyalanan çocuk şimdi hep mız mız bayramda nazar mı değdi ne

Son düzenleme:
ay geçmişi anca okuyup geldim :) erenhavacım bizimkide oyuncaklardan hemen sıkılıyor illa kucağa alıp gezinmek istiyor ve çok huy değiştirdi önceden kendi kendine oyalanan çocuk şimdi hep mız mız bayramda nazar mı değdi ne

benımkının her zamankı halı arabasın da bıle zor duruyor kucagıma alıyorum eşimde arabasını suruyor.bıraz sakınleştrıyorum uyuyor da oyle gezıyor ıçınde ya da surerken onunla konuşcaksın

X