-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.981
sağol canım .rota aşısının nın ıkıncı dozu var canım
benım kızım zayıf dogdu benımkı ne de kuçuk dıyorlar.bır kere de kaç cc verıyorsun canım ben az az sık sık verıyorum hem çocukta sıkılmıyor oylece once 60cc verıyorum bakıyorum yoerse hemen bı 60cc daha yok mızmız lanırsa beklıyorum yarım saat sonra tekrar mememı emıncede aynısını yapıyorum az emıp çekınce hemen bırakıyorum yoksa ıyıce ınatlaşıyor
bızımkıde oyle 60 cc yıyor onuda yarısı bosa gıdıyor.agzından fıskırtıyor cunku.bende emzırıyorum ama sutum az yetmıyor.bana yogurdu normal pastorıze sutle yap dedı doktorumuz.muhallebısını devam sutuyle yapacakmısız
Mrb kızlar, nasılsınız biz iyiyiz çok şükür ramazan ne de çabuk geçti bu bıcırıklarla...Hergün aynı şeyleri yapmak beni oldukça monotonlaştırsa da seviyorum kuzumu:):)
Cnm yoğurdu sormuşsun ben inek sütüyle yapacağım.Evt inek sütü ilk 1 yıl yasak ama mayalanınca süt özelliğini yitiriyormuş ve yoğurt oluyor zaten...İnek sütünün zararı kansızlık yapması...Keçi sütünden de yapılabilir aslında ama o da folicasit eksikliği yapıyormuş.Yani biri diğerinden ne eksik ne fazla bence...Ayrıca devam sütlerinden yapılan yoğurda da bebek alışınca diğer yoğurdu pek yemek istemiyormuş diye duydum ben...
Selam kızlar hepınızı cok ama cook ozledım.bebekler buyuyor masallah herkesın.benımkıde ıyı rabbıme cok sukur.sadece zayıf az kılo alıyor.bes aya gırıyoruz ama hala besbucuk kılo kızım sızınkıler nasılcanları sagolsunda kılo alınır nasıl olsa
kızlar benım alttakı resmı nasıl degıstırecegım.hamılelık resmı duruyor hala benım.sız nasıl yaptınız banada yaparmısınız.13 nısan dogum tarıhımız
SLM CNM NERELERDESİN..FCE GRUP AÇILDIKTan ve yaramaz oğlum hayatım girdikten sonra buraları terk ettik ama hep aklımda... burası ilk gözağrım nede olsa..seni göremedk nezamandır nasıl oldun... nasılsınız.. :)
iyi bayramlar dorti geçmiş olsun annene bebişin nasıl peki