2011 Nisan Anneleri

bızımkıde oyle 60 cc yıyor onuda yarısı bosa gıdıyor.agzından fıskırtıyor cunku.bende emzırıyorum ama sutum az yetmıyor.bana yogurdu normal pastorıze sutle yap dedı doktorumuz.muhallebısını devam sutuyle yapacakmısız

iştahsız bebek ozamn .bı ogun emzırme dene bakalım sadece mamayla ne kadr yycek belkı memyle doyuyordur az dıyosun ama onlar emdıkçe kaynıyor

Mrb kızlar, nasılsınız biz iyiyiz çok şükür ramazan ne de çabuk geçti bu bıcırıklarla...Hergün aynı şeyleri yapmak beni oldukça monotonlaştırsa da seviyorum kuzumu:):)
Cnm yoğurdu sormuşsun ben inek sütüyle yapacağım.Evt inek sütü ilk 1 yıl yasak ama mayalanınca süt özelliğini yitiriyormuş ve yoğurt oluyor zaten...İnek sütünün zararı kansızlık yapması...Keçi sütünden de yapılabilir aslında ama o da folicasit eksikliği yapıyormuş.Yani biri diğerinden ne eksik ne fazla bence...Ayrıca devam sütlerinden yapılan yoğurda da bebek alışınca diğer yoğurdu pek yemek istemiyormuş diye duydum ben...

baştan berı devam sutu verıyorum zaten çocuk bıktı ıyıce anne sutuyle mayalandıgını da duymuştum dedıgın gıbı ozamn da dıger yogurdu ıstemez

Merhaba, herkese şimdiden iyi bayramlar dilerim..

Biz de kızıma meyve sularına başladık; elma, havuç ve şeftali.. elma ve havuçu iyi içiyor ama şeftalinin en tatlısında bile yüzünü buruşturuyor kuzucum. bi de kan ilacını çok zo içiyoruz biz, sizlerde de öyle mi?

yarından itibaren de yoğurt yapıp deneyeceğim, dr kesinlikle inek sütünü kullanmamamı söyledi 1 yaşına kadar ciddi demir eksikliğine sebebiyet veriyormuş bize aptamil ile yapmamızı söyledi, öyle yapacağım.. hala meme emiyor buarada kızım.. zorda kalmadıkça başka bişiy vermiyorum, çok çok nadiren dr'umuzun önerdiği gibi kaşık maması yapıyoruz.

SLM CNM NERELERDESİN..FCE GRUP AÇILDIKTan ve yaramaz oğlum hayatım girdikten sonra buraları terk ettik ama hep aklımda... burası ilk gözağrım nede olsa..seni göremedk nezamandır nasıl oldun... nasılsınız.. :)

sagol canım allah razı olsun.ben bebegımın dogumundan on gun sonra annem amelıyat oldu kanser cıktı.cok zor aylar gecırdık.annem bızım evde bayıldı ben öldu sandım oyle bagırmısım kendımı yerden yere vurmusumkı dıkıslerımde acılma oldu.sımdı hastanede yatıyor annem.ıyı olacak ınsallah.rabbım ölum acısı vermesın.sen nasılsın bebek nasıl.benı face bookta uye yaparmısın.

Son düzenleme:
kızlar kavanoz maması veren varmı bebegıne.seftalı puresı elma puresı falan varya kavanozlarda.dort aylıktan ıtıbaren oluyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…