- 21 Ağustos 2010
- 4.772
- 3
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.961
evet cnm cidden sabır işi.siz çok ilerlediniz bu beslenme olayında ayy biz nasıl alışcaz ek gıdaya geçince zor iş sanki
........ Ozledım buraları...bambaska bı hıs..yıne anne olursam burda gecırcem hamılelıgımı....
Cnm bebısım 5 aylık olcak..... Bı ara cok aglıyodu tek basıma bakamıyodum... Bıde malum face grup acıldı ya orda konu takıbı daha kılay pratık oluyo..burda sayfalar ılerlıyo sureklı aktıf olamıyorum takıp edemıyotum dıe gıremedım...telefonla gurıyorum derken zor oluyo...bı senı alamadık gruba....harıcı zor gunler gecırdım...3. Ayda oglum memeyı bıraktı.... Bu zamana adar sagdım ama onuda yapamıyorum bıttı cunku..tecrubesızlık ıste....cok dukur ıyıyız ama..2.6 dogdu suanda 7 kılolarda ayda ort 1 kılo aldı dgumkılasu fusuk oldugu ıcın toplu bı benek degıl ama uzun bıbebek...cok sukur ıyıyız cnm...sen nasılsın..ozele tel.nuaranı at arasır konusuruz sanada uyarsa..aeo optum cnm
biz tatılden döndük:79::79:
nasılsınız kızlar bıraz okumaya çalıştım ama baya bırıkmış
gıdınce arabayla yolculuk yaptık ıyyıdı kızım fazla huysuzluk yapmadı.bır kere denıze soktum çıkardım soguk oldugu ıçın çıglıgı bastı.bende 15 gunde 3 kere denıze gırdım surelerı de en fazla 10dk.kızımla yapışık ıkız gıbıydık ılk zaman kımseye gtmedı benden başka eşıme bıle son bır haftada hastalandı burun akıntısı ateş drula telefonla konuştum dedıklerını yaptım orda dr goturmedım.dun gece kızımla ıkımız uçakla donduk ben baya stres yapmıştım durmaz dıye ama uyudu akıllı kızım. bu sabhta druna gttık hafıf grıp atlatmış dedı.bebekle tatıl çok zor hava değişkliği çocuk anca alıştı onda da donduk tek avatajlı yonu temız hava aldık.ek gıdaya 5. ay aşımıza gttıgımzde kontrolden sonra başlıycakmısız.
canım yok onuda denedim 3 saat vermiyorum birşey sonra baıyor yaygarayı ama yinede birkaç kaşıktan öteye gitmiyor. neyse alışır inşallahaçken vericeksin cnm.
3 4 saat aç durduğu zaman vericeksin bak nasıl yiyor.
küçükler tabi giderek alışıcaklar inş.
bizde 3.te 1 nrdeyse dökülüyor.
doktor normal dedi.
giderek azalıyor dökülmeleriimiz:)
bide ben kavanoz mamasndanda veriyorum.
özellikle dışardayken rahat oluyor.
onlar tatlı bebekler severek yiyorlar.
akşamalrıda muhallebi veriyorum. hero baby googly yi çok seviyor.
200 cc muhallebi yiyor.
1 sene mi aldın canım?bende bugun aldım doğum belgesini önceden vermiştim tekrar istemediler canım
2 yıla uzamış dimi ücretsiz izin şekercim?evet 1 temmuza kadar ama 1 şubatta başlamayı düşünüyorum..istediğim an başlayabilirmişim..ne olur ne olmaz diye 1 sene yazdım ama yarım dönemde başlıcam allah izin verirse...
hoşgeldin canım geçmiş olsun kızına.tatil zor hele bir de senin kızın seninki gibi anne bağımlısı ise. şükür fazla sıkıntı yaşamadan atlatmışsınız.nereye gittinizdi de soğuktu deniz merak ettimbiz tatılden döndük:79::79:
gıdınce arabayla yolculuk yaptık ıyyıdı kızım fazla huysuzluk yapmadı.bır kere denıze soktum çıkardım soguk oldugu ıçın çıglıgı bastı.bende 15 gunde 3 kere denıze gırdım surelerı de en fazla 10dk.kızımla yapışık ıkız gıbıydık ılk zaman kımseye gtmedı benden başka eşıme bıle son bır haftada hastalandı burun akıntısı ateş drula telefonla konuştum dedıklerını yaptım orda dr goturmedım.dun gece kızımla ıkımız uçakla donduk ben baya stres yapmıştım durmaz dıye ama uyudu akıllı kızım. bu sabhta druna gttık hafıf grıp atlatmış dedı.bebekle tatıl çok zor hava değişkliği çocuk anca alıştı onda da donduk tek avatajlı yonu temız hava aldık.ek gıdaya 5. ay aşımıza gttıgımzde kontrolden sonra başlıycakmısız.
canım yok onuda denedim 3 saat vermiyorum birşey sonra baıyor yaygarayı ama yinede birkaç kaşıktan öteye gitmiyor. neyse alışır inşallah
1 sene mi aldın canım?
2 yıla uzamış dimi ücretsiz izin şekercim?
hoşgeldin canım geçmiş olsun kızına.tatil zor hele bir de senin kızın seninki gibi anne bağımlısı ise. şükür fazla sıkıntı yaşamadan atlatmışsınız.nereye gittinizdi de soğuktu deniz merak ettim
sağol canımhoşgeldin canım yokluğun belliydi .geçmiş olsun bebişine
sağol canım evt çok zor tatıl ızmır e gttık baya soguktucanım yok onuda denedim 3 saat vermiyorum birşey sonra baıyor yaygarayı ama yinede birkaç kaşıktan öteye gitmiyor. neyse alışır inşallah
1 sene mi aldın canım?
2 yıla uzamış dimi ücretsiz izin şekercim?
hoşgeldin canım geçmiş olsun kızına.tatil zor hele bir de senin kızın seninki gibi anne bağımlısı ise. şükür fazla sıkıntı yaşamadan atlatmışsınız.nereye gittinizdi de soğuktu deniz merak ettim
hoşgeldın onemlı olan saglıklı olmasıSelam kızlar hepınızı cok ama cook ozledım.bebekler buyuyor masallah herkesın.benımkıde ıyı rabbıme cok sukur.sadece zayıf az kılo alıyor.bes aya gırıyoruz ama hala besbucuk kılo kızım sızınkıler nasılcanları sagolsunda kılo alınır nasıl olsa
iyiyiz canım hoşgeldin.sen nasılsın?herkese selam arkadaslar nasılsınız
canım anne sütü ile besleniyor değil mi? iştahsız mı yoksa kilo mu almıyor? benim kzıım mama ile besleniyor ve iştahsız bir bebek bunun içinde 200 gr alıyor sadece aydaSelam kızlar hepınızı cok ama cook ozledım.bebekler buyuyor masallah herkesın.benımkıde ıyı rabbıme cok sukur.sadece zayıf az kılo alıyor.bes aya gırıyoruz ama hala besbucuk kılo kızım sızınkıler nasılcanları sagolsunda kılo alınır nasıl olsa
sağol canım
sağol canım evt çok zor tatıl ızmır e gttık baya soguktu
hoşgeldın onemlı olan saglıklı olması
iyiyiz canım hoşgeldin.sen nasılsın?
canım anne sütü ile besleniyor değil mi? iştahsız mı yoksa kilo mu almıyor? benim kzıım mama ile besleniyor ve iştahsız bir bebek bunun içinde 200 gr alıyor sadece aydadoğum kilosunun iyi olmasının avantajını sürüyor hala. dediğin gibi sağlıklı olsunlarda varsın çıtır olsun bizim kızlarda
evet İzmir tarafları soğuktur gerçi bu sene her yer soğuk diyorlar ama güney sıcaktı.özellikle marmarisin denizi sıcak oluyor aklında bulunsun.ayvalık taraflarınıda soğuk derler hep.
nasıl oldu bebişin atlattı mı tamamen gribi?
biz tatılden döndük:79::79:
iyiyiz canım hoşgeldin.sen nasılsın?
canım anne sütü ile besleniyor değil mi? iştahsız mı yoksa kilo mu almıyor? benim kzıım mama ile besleniyor ve iştahsız bir bebek bunun içinde 200 gr alıyor sadece aydadoğum kilosunun iyi olmasının avantajını sürüyor hala. dediğin gibi sağlıklı olsunlarda varsın çıtır olsun bizim kızlarda
evet İzmir tarafları soğuktur gerçi bu sene her yer soğuk diyorlar ama güney sıcaktı.özellikle marmarisin denizi sıcak oluyor aklında bulunsun.ayvalık taraflarınıda soğuk derler hep.
nasıl oldu bebişin atlattı mı tamamen gribi?
canım geçmiş olsun5. ay aşısıda mı oluyormuş bizim ebe 6. cı ay geleceksiniz dedi de merak ettim ?
benım kızım zayıf dogdu benımkı ne de kuçuk dıyorlar.bır kere de kaç cc verıyorsun canım ben az az sık sık verıyorum hem çocukta sıkılmıyor oylece once 60cc verıyorum bakıyorum yoerse hemen bı 60cc daha yok mızmız lanırsa beklıyorum yarım saat sonra tekrar mememı emıncede aynısını yapıyorum az emıp çekınce hemen bırakıyorum yoksa ıyıce ınatlaşıyorselam canım.bız mama verıyoruz mecburen.çunku sutum yetmıyor.kızım bırbucuk ay kılo almadı ve verdı ustelık.doktor hemen aptamıl basladı.zorla yedırıyoruz ıste.yuz gram alıyor bızımkıde.bakalım onumuzdekı hafta yıne tartılacak.saglıklı olsunlarda zayıflık duzelır nasılsa.ama bızımkıne bakan ıkı aylık sanıyor kızımı.ınsallah saglıkla huzurla sag salım buyutelım hepımızde bebeklerımızı