- 20 Nisan 2010
- 2.910
- 3
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #53.941
uff kötü olmuş canım ya geçmiş olsun.beterinden korusun Allahım
ALS17 geçmiş olsun canım, hepimiz bu deneyimi sırayla tadıcaz galiba :) aman ciddi bir şey olmasın da..dönüvermesi 1 saniye sürüyor bizimkinin de, sürekli göz hapsinde tutmaya çalışıyorum ben de..
sağolun kızlar allah bebeklerimizi kazalardan belalardan korusun inş.cnm mamalarda yapay doğru ama ona göre yapılıyolar sonuçta.anne sütünede çok yakınlar artık.
hoşgeldin aramıza cnm.
maşallah cnm kızına
Malzemeler:
1 porsiyon için
100 ml hazırlanmış Devam Sütü (Bebeğinizin ayına uygun Aptamil 2 devam sütü
2 çay kaşığı yoğurt
Hazırlanışı:
90 ml su içine 4 ölçek Devam Sütü koyarak hazırladığınız mamayı küçük bir kaseye boşaltınız. 43 derece sıcaklıkta (küçük parmağınızla sıcaklığı kontrol edebilirsiniz) 2 çay kaşığı yoğurt ilave ederek, 4-5 saat sıcak ortamda mayalayınız. Buzdolabında 5-6 saat dinlendiriniz.
Not: Biberon maması ile yapılan yoğurt hazır yoğurtlara göre daha sulu olabilir, yoğurt tadı oluşmuşsa mayalanma gerçekleşmiş demektir.
***milupa sitesinden alıntıdır
cnm çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın
acaba mamadan yapılan yoğurt nasıl olur ben daha yeni duydum mamadan yapılmasını.doktorlar nasıl bakıyordur acaba sormak lazım
çok geçmiş olsun inş. yapmıyordurselam kızlar cuma dr gittik asya hanım 5,700 gr 64 cm ultrasonla tekrar böbreğe bakıldı genişleme yok sadece 2,5 mm taş var buna da şükür inşallah kızıma ağrı yapmıyordur
Son düzenleme: