2011 Nisan Anneleri

Selam kızlar hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum oğlum Aras doğacak doğdu emiyor emmiyor falan derken 2012 nisan anneleride gelmiş,kendimi işimi tamamlamış yerimi genç kuşaklaradevretmiş gibi hissettim:)))))))))))

arkadaşlar oğlum 3,5aylık iki saatte bir 90cc mama yıyor bazen öğlen vakıtlerınde 120cc verıyorum az geldıgı için. bunu 3saate cıkarmak ıstıyorum ama 2 saatte hemen acıkıyor 90da versem 120de versem.ve sızce yeterlımı bu sekılde.bılemedım bır turlu.

arkadaşlar oğlum 3,5aylık iki saatte bir 90cc mama yıyor bazen öğlen vakıtlerınde 120cc verıyorum az geldıgı için. bunu 3saate cıkarmak ıstıyorum ama 2 saatte hemen acıkıyor 90da versem 120de versem.ve sızce yeterlımı bu sekılde.bılemedım bır turlu.

maşaallah oğluna. bence yiyebildiği kadar yesin:) bede yememesinden muzdaribim. beni emmiyor. sütümde yok denecek kadr azaldı. mamayıda 3-4 saatte bir 40-50cc içyor. bu ayda 80 gr almış. bırak yesin. yememesi dahada zor bir iş. seni emmiyor mu?

maşaallah oğluna. bence yiyebildiği kadar yesin:) bede yememesinden muzdaribim. beni emmiyor. sütümde yok denecek kadr azaldı. mamayıda 3-4 saatte bir 40-50cc içyor. bu ayda 80 gr almış. bırak yesin. yememesi dahada zor bir iş. seni emmiyor mu?

emmeyi bırakalı 2 hafta oldu sütüm gittikçe azaldı ve zamanla biberonada alışınca temelli bıraktı.suanda süt yok denecek kadar az onuda emmıyor zor gelıyor.bıberona alıstııgndan.ne yapayım nasıl doyacaksa öyle olsun tamamen mamaya gectım artık.inşallah senınkınınde iştahı açılır canım.

canım hiç anne sütü almadığı için acıkması normal.içtiği miktar da çok değil bence.saati de senin ayarlaman zor sonuçta acıkınca mecbur vereceksin.iyice acıkıncaya kadar bekle bence daha da süreyi uzatma şansın yok.kaç kılo bebişin?

canım hiç anne sütü almadığı için acıkması normal.içtiği miktar da çok değil bence.saati de senin ayarlaman zor sonuçta acıkınca mecbur vereceksin.iyice acıkıncaya kadar bekle bence daha da süreyi uzatma şansın yok.kaç kılo bebişin?

15 gun önce 5950gr dı.sımdı nasıldır bılmıyorum.evet okuyorum bazı bebekler cok daha fazla ıcıyormus ama benımkı bı seferde bukadar alabılıyor dolayısıylada çabuk acıkıyo bu sekılde devam edıcez ozaman.

selam herkese bebişi hasta olanlara geçmiş olsun geçmişi okuyamadım vaktim olunca okurum artık eşim rahatsız vepek yorum azamıyorum vaktim olmuyor depresyon belirtisi var eşimde ben kafayı yiycem derken eşimin ruh sağlığı bozuldu hamileliğim doğumum tatsız anılarla dolu ve lohusalığım şimdide bu çıktı bu sene bizim içinçok zorlu belli oldu neyse....

benim bebişim bu ay 500 gr almış ve 1 cm uzamış moralim bozuldu iyice haftaiçi doktoruna götürücem mr çektirmekde kararsızız, bebeğimin hala sol gözü akıyor emme süresi bu ay azalmıştı saat başı beş dk emiyor yetmiyor galiba

eftalım ınsallah tum sıkıntılar en kısa zamanda cozulur, ama kilo mevzunu takma bence cunku benım doktorum 3. aydan ıtıbaren kılo alımının 500 gr olması gerektıgını fazlasının fazla oldugunu soyledı. tombıs bebek saglıklı dıye bır sey yok kı tam tersıne sımdı bırde cocuk obezıtesı cıktı ıcını ferah tut 500 gr gayet ıyı.

biz dr en son gttiğimizde dr 3 saatte 90 cc yeterli demişti ben 120 bile verdim bazen.ama beslenmemiz 3 saatte birdi.şimdi sütümü sağmıyoırum kiraladığım makineyi geri verdim.cnm istediğinde acıkmasını beklemeden emziriyroum.1 saat 2 saat hiç belli olmuyo aradada mama takviyesi yapıyorum.ne kadar mama yemesi gerektiğini bi sitede şöle okumuştum.90 cc mama yapın hepsini yiyosa 30 daha yapın bu şekilde anlayabilirsiniz diyodu.

valla ben de erken doğum yaptığım için doğum yapalı 5 ay bitti ama hala ses yok ara ara karnım ağrıyo tamam oluyorum diyorum ama yok beklemedeyim ben de

ben de olmadım henüz cnm sabırsızlıkla bekliyorum ama tık yok :KK43:

aynen benimde öyle valla karnım ağrıyo bişeyler oluyo içerde tamam bugün kesin olucam oluyorum oldum diyorum bi bakıyorum yine hüsran :KK43:((

bır olupta rahatlasaydık keşke

emmeyi bırakalı 2 hafta oldu sütüm gittikçe azaldı ve zamanla biberonada alışınca temelli bıraktı.suanda süt yok denecek kadar az onuda emmıyor zor gelıyor.bıberona alıstııgndan.ne yapayım nasıl doyacaksa öyle olsun tamamen mamaya gectım artık.inşallah senınkınınde iştahı açılır canım.

sağ sutunu canım.benım kızım baştan berı emme konusunda benı ugraştryor hem meme hem sagıyorum mama takvıyesı yapıyorum saatle vermıyorum ben açıktıkça yanı az az sık sık vermış oluyorum bazen 60cc doymazsa 30cc tekrar yapıyorum doyunca bırakıyor zaten

kızlar bende mama vermelımıyım bebegım zayıf benım ama doktor mama ver dememdı henuz.sız kendınızmı vermeye karar verdınız mamayı.hem emzırıp hem mamamı verıyosunuz benı aydınlatın ne olur.herkese hayırlı ramazanlar kızlar:emir_bebek:

kızlar bende mama vermelımıyım bebegım zayıf benım ama doktor mama ver dememdı henuz.sız kendınızmı vermeye karar verdınız mamayı.hem emzırıp hem mamamı verıyosunuz benı aydınlatın ne olur.herkese hayırlı ramazanlar kızlar:emir_bebek:

canım ben sezeryanla doğum yaptım sütüm bastan gelmedı 10gunlukken dr gıttık çok dusmus kılosu dedı.mama vermenı ıstemıyorum ama açta bırakamayız dedi mama takvıye edelım dedi.o gundur gunde 3yada 2 defa mama verıyodum dıger öğünler anne sutu oluyodu ama su son 2haftadır sutum neredeyse tamamen bıttı artık sütü gunde 2 kere verır oldum en sonunda bıberonada alısınca memeden emmesı zor geldı ve tamamen bıraktı.suan sadece mama yıyor 3.5aylık olduk 2saatte bır 90 cc bazende 120cc mama yıyor.15gun önce 5950gr dı.

Son düzenleme:

cnm bnm oğlum 3.5 ay emmdi.
ama bu 3.5 ayın son 15 günü emmemeye başladııı maalesef. ço kaz emiyordu.
bi haftada 150 gr verdi.
doktorda aptamil vermemi önerdi bide ek gıdaya başlattı
kaç aylık kaç kilo ve kaç kg doğdu bebeğin?

benim kızım 2 gün sonra 3,5 aylık olacak.3 hafta önce kilo alımı çok azaldığı için mamaya başlattı doktor.3 haftada 160 gr almıştı çünkü mamaya başladığımız ilk hafta 510 gr 2.hafta 240 gr aldı ben 3 saatte bir önce emziriyorum arkasından 120 cc mama veriyorum geceleri sadece emziriyorum

sezeryanla dogum yaptıgım ıçın ılk başta fazla sutum gelmedı bırde kızım mememı tutamadı dr tavsıyesıyle sutun yanına ek olarak mamaya başladık baştan berı aptamıl kullanıyorum

bu 3 aydan sonra bebekler emmeyı yavaş yavaşbırakmaya başladı çogumuzda aynı sorun anca uyku sersemı olursa emıyor bu ara bırde gecelerı

teyzelerı benı kızım eşimle benden başkasının kucagına gtmıyor başkasını gordugunde once ıncelıyor konuştukları kucagına aldıkları zaman bukuyor dudaklarını bu da benım çok hoşuma gıdıyor.bırde hep ılgı hep konuşmak ıstıyor çenem agrıyor çogu zaman konuşup gulmek oynamak ıstıyor o anda başka bışeyle ılgılensem onu bırakıp çıglık kopuyor resmen

X