2011 Nisan Anneleri

kızlaaaar acil yardım lütfen oğlum kaka yapmayalı bi günden fazla oldu. çok fazla bi huzursuzluğuda yok şimdilik ama korkuyorum fırtına öncesi sessizlikmi acaba bu die. geçen de böyleydi ama 2 gün sonra kendisi yaptı ama yoğundu biraz kakası neden böyle olduysa bi anda hiç bişeyini değiştirmedim halbuki son günlerde nolduysa.. siz naptınız bunu yaşayan varmıııı?

benim bebeğim 3 gün hiç kaka yapmadı.dr götürdüğümde 5 güne kadar yapmaması normal dedi. şimdi ise 2 günde 1 yapıyor ama ne yapma.bezden çıkıyor..eğer bebeğini emziriyorsan herşey normal yani:KK66::KK66:

kızlaaaar acil yardım lütfen oğlum kaka yapmayalı bi günden fazla oldu. çok fazla bi huzursuzluğuda yok şimdilik ama korkuyorum fırtına öncesi sessizlikmi acaba bu die. geçen de böyleydi ama 2 gün sonra kendisi yaptı ama yoğundu biraz kakası neden böyle olduysa bi anda hiç bişeyini değiştirmedim halbuki son günlerde nolduysa.. siz naptınız bunu yaşayan varmıııı?

benim kızımda yapmayalı 5 gün oldu. bende ne yapacağimı düşünüyorum. sbah zeytin yağı içirdim yinede yapmadı.

slm kızlar 2hafta önce benimde bebeğimin bezinde pembemsi lekeler vardı sabah görünce korktum hemen sağlık ocağına götürdüm dr. kan olabilir hemen bi hastaneye götürün tahlil yapsınlar dedi hemen götürdüm kan değilmiş sıvı kaybı oluşmuş havalar çok sıcak olduğu için su ver dedi dr. tahlil yaptırdık bişey çıkmadı çok şükür dr. muayene etti gelişimi çok güzel hiç bi sorunu yok çok iyi bakılmış yaşıtlarından da iri bi bebek ama obez değil dedi bebeğe su verme sen kendin 3-4litre su iç dedi 3 gündür içiyorum ama çok zorlanıyorum ben hiç bu kadar su içmemiştim bir günde midem bulanıyo artık ama bebeğimin idrarındaki lekerde olmuyo bebeğim iç,n içmek zorundayımmm

benim bebeğim de küvezden çıktığında 1 ay boyunca 4 günde bir kaka yapmıştı doktor normal demişti.zeytinyağı sürün poposuna ve masaj yapın. ben ağızdan pek bişey vermek istememiştim.4.gün çok sıkıntılı olduğunda kulak çöpünü zeytinyağına batırıp popo deliğine biraz değdirince çok içeri sokmayın ama hemen yapıyor kakasını. yalnız bunu bebek huzursuzlanınca yapın ki sürekli uyarıyla kaka yapmaya alışmasın. benimki 1 ay küvezde kalırken hemşireler de kaka yapamadığı zaman aynı işlemi yapıyorlardı. biz her şeyd en korkar olduk anne olunca hakkaten ama.şimdi oğlum günde 3-4 kez yapıyo bu sefer de ishal diye gittim doktora sadece anne sütü alıyosa 10 kere bie yapabilir dedi ama tahlil verdi yine de bişey çıkmadı.15 gün geçti hala aynı ben gene huzursuz herkes normal dese de ben yine tahlil verdim başka hastanede bişey çıkmadı şükür. panik atak olmak böyle bişeymiş demekki:KK1:

slm kızlar 2hafta önce benimde bebeğimin bezinde pembemsi lekeler vardı sabah görünce korktum hemen sağlık ocağına götürdüm dr. kan olabilir hemen bi hastaneye götürün tahlil yapsınlar dedi hemen götürdüm kan değilmiş sıvı kaybı oluşmuş havalar çok sıcak olduğu için su ver dedi dr. tahlil yaptırdık bişey çıkmadı çok şükür dr. muayene etti gelişimi çok güzel hiç bi sorunu yok çok iyi bakılmış yaşıtlarından da iri bi bebek ama obez değil dedi bebeğe su verme sen kendin 3-4litre su iç dedi 3 gündür içiyorum ama çok zorlanıyorum ben hiç bu kadar su içmemiştim bir günde midem bulanıyo artık ama bebeğimin idrarındaki lekerde olmuyo bebeğim iç,n içmek zorundayımmm

benim kızım da ilk doğduğunda süt gelmeyince yeterli beslenemedi sıvı kaybı olunca da o lekeler oldu üre kristalleri diyorlar. doktorlar su vermeyin diyor onun yerine süt içsin diyor bir de su verince sodyum dengesi bozuluyormuş ama malesef süt olmayınca ben korkup yine veriyorum sonuçta aç dayanabilir ama susuz olmaz şimdi çok sıcak olunca su ver içiyorsa dedi. o kırmızı lekeler bazen vajinadan da gelebiliyormuş kızlar annedeki hormon değişikliğiyle alakalı korkacak bişey olmuyormuş genelde

herkese selam kızlar bizde ttalden geldik daha doğrsu tatil denemz buna bebişle aileleri ziyaret ettik kararlym bebişim 1 yasına grene kadr bi daha bi yere gtmek
yok:)))) bzde 3.ayda emme sawaşı werdk resmen zorla emdrdim şimdi gecti rahat emyr ama su nada öle atrafına bakaamk istyr 2 cekyr bi etrafına bakyr
çok hareketli bzkide hayatta yatıramyrm yere ertık surekli ayaga kalkmak istyr napcaz blmyrm ugrascaz galii ii olsunlar da bugun ası olduk şimdye kadr iidi de biraz mayıştı yaaa bu aşılar neden bu kadr agır yaaa:KK43:((

herkese selam kızlar bizde ttalden geldik daha doğrsu tatil denemz buna bebişle aileleri ziyaret ettik kararlym bebişim 1 yasına grene kadr bi daha bi yere gtmek
yok:)))) bzde 3.ayda emme sawaşı werdk resmen zorla emdrdim şimdi gecti rahat emyr ama su nada öle atrafına bakaamk istyr 2 cekyr bi etrafına bakyr
çok hareketli bzkide hayatta yatıramyrm yere ertık surekli ayaga kalkmak istyr napcaz blmyrm ugrascaz galii ii olsunlar da bugun ası olduk şimdye kadr iidi de biraz mayıştı yaaa bu aşılar neden bu kadr agır yaaa:KK43:((

hoşgeldin canım yoktun ne zamandır iyi tatil yaptın.
benim oğlumda eskisi gibi memeye düşkün değil canım normal herhalde

iyi akşamlar kızlar
oğlum bugün byağı usluydu bnde bütün evi tem,zledimm
yemek yaptım camlarımı sildim.
şimdi uyuyoooo yoruldum bnde dinleniyorumm

bugün hastaneye gittik asya sonda ile ilaçlı film çekildi sonda takılırken ceseret edemedim kalınvalidem girdi içeri asyayı tuttu sonra röntgen odasına gittik çok ağladı kızım bende çok ağladım idrarda kaçak yokmuş böbrekte genişleme varmış sadece.. antibiyotiği bırak dedi doktor böyle takip edecez dedi bir haftada 230 gr almış 5,390 olmuş inşallah daha iyi olacak

bugün hastaneye gittik asya sonda ile ilaçlı film çekildi sonda takılırken ceseret edemedim kalınvalidem girdi içeri asyayı tuttu sonra röntgen odasına gittik çok ağladı kızım bende çok ağladım idrarda kaçak yokmuş böbrekte genişleme varmış sadece.. antibiyotiği bırak dedi doktor böyle takip edecez dedi bir haftada 230 gr almış 5,390 olmuş inşallah daha iyi olacak

çoook geçmiş olsun asyanın annesi sen hiç merak etme o minik melekler çok daha dirençli bizden. inşallah çok çabuk toparlanır sen hiç merak etme bence..bırak 230 gr ı 20 gr ları hesapladım ben zamanında ondan konuşuyorum :KK66:

bu arada benim sıpa da çeneye vurdu kendini emerken bile şarkı söylüyo. hele ki babası bi ses etsin tamam..hayatta ağzına almıyo meemeyi cevap vericem diye iyice soytarı oldu bunlar ya:)

Mrb kızlar:KK74:
Bizim kzı da hala aynı gündüz uykusu yok...Tüm gün 1-2 saat anca uyuyor...Çevremde herkes 4. aydan sonra düzelir diyor...Bakalım şu 4. ay gerçekten bizim için farklı mı olacak yaşayıp göreceğiz:44::44:
Rabbim sağlık sıhhat versin miniklerimize de gerisi boş aslında...Eninde sonunda büyüyorlar:nazar:

mesacım cnm çok geçmiş olsun.allahım şifasını verecek meleğinin üzülme ..böle böle büyücekler ne zormuş değil mi..onlar ağlayınca içimiz gidio..onların canı yanınca sanki biizm yanıo..büyücekler sağlıklıca inşallah cnm..

bizimki de emerken senfoni yapıoooo

cnm 1 2 saat hiç de az deil..bizimki de öle..bide huy edindi..25 30 dk uyuyo pat kalkıo..gece uykunuz iidir öğlen uyumuoysa..gece uyuyan ekler genelde memede uyuyarak ve şekerlemelerle günü bitiro demişti ebemiz gerçekten bizimki öle mesela..memede uyudunu uyku sayıyo emme bitince bi gerilio bi gerilio sanki saatlerce uyumuş gibi bi mutluluk..uykusu gelince gene bi huysuz kız 20 dk uyku gene onun keyfini yerine getiro...

Cnm benim çok geçmiş olsun...Maş kilo alımı da gayet iyi zaten haftada 150-300gr arası normal diye biliyorum ben...Daha da iyi olacak kızın inş.

cnm 1 2 saat hiç de az deil..bizimki de öle..bide huy edindi..25 30 dk uyuyo pat kalkıo..gece uykunuz iidir öğlen uyumuoysa..gece uyuyan ekler genelde memede uyuyarak ve şekerlemelerle günü bitiro demişti ebemiz gerçekten bizimki öle mesela..memede uyudunu uyku sayıyo emme bitince bi gerilio bi gerilio sanki saatlerce uyumuş gibi bi mutluluk..uykusu gelince gene bi huysuz kız 20 dk uyku gene onun keyfini yerine getiro...

valla bizim tosbiki tarif etmişsin sanki aynen...diyorum memeden bırakınca genleş oğlum genleş çok uyudun şiştin aman nefes almasın annen gündüz:) şimdi iyi tatilim de eylülde okul açılınca napcam bilmiyorum fena alıştı kedi

Ahh cnm benim 1-2 saat derken işte o 15 dk.ları 20dk.ları toplayıp söylüyoum...Aynen mesela memede 20dk. kestiriyor yaaa onu da hesap ediyorum hemen...Dediğin gibi sanki çok uyumuş gibi bi de gerinmesi yok muu böyle elleri kaldıra kaldıraa...

kızlar demin bi konuya bakarken nisan anneleri bölümünde bebeklere rezene e ıhlamur verdiklerini okudum siz veriyor musunuz?ben sadece anne sütü verdiğim için arada su veriyorum 2-3 kaşık sadece. başka bişey vermiyorum. gerçi 3 haftadır bebişim kilo almadı hiç mama konusunda da sağlık ocağındaki doktor gerek yok dedi ama huzursuzum hala

sizin bebeğe neden tahlil yapıldı. bnim kız 23 günde 80 gr. ancak almış. dr. az kilo alırsa idrar tahlili yaparız demişti. onun için soruyorum kusura bakmayın

X