- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
Hayır canım konuşmadık yeni üyeyim ben. Hepimizin bebişleri hayırlı olsun.a.s
tamam canım, buranın ilk sayfalarında görmüşüm o zaman. sizin bebişler biraz daha büyümüştür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım konuşmadık yeni üyeyim ben. Hepimizin bebişleri hayırlı olsun.a.s
senınle aynı dönemde olmamız bıyandan deneyımlerimiz için çok iyi oldu canım.mesela çin takvimine göre bızım bebeklerin cinsiyetleri erkek görünüyor ama bakalım gunu geldiğinde cinsiyetleri ne olucak bakıcaz artık.ben mesela hep tuzlu şeyler yiyorum turşu falan etrafımdakıler kız belırtılerı dıyor ama belli de olmaz.allah biliyor artık.birde benım karnım çok şişiyor ya az bişide yesem şişiyor sanki şimdiden 4 aylık gibi göbeğim çıkıyor.acaba folikasıttenmidir biliyormusun sendede oluyormu canım...
Merhaba anneler;
Bugün doktor randevumuza gittik,keseyi gördük,lekelenmeler oluyordu onu sorduk çok şükür düşük ve dış gebelik yok ama dikkat edeceksin dedi doktor,3 beyazdan uzak duracaksın ve abur cubura saldırmayacaksın,ayda 1,5 kilo alman bebek ve senin için ideal dedi.Günlük süt ve suyunu içeceksin,kahvaltına dikkat edeceksin ve ağır kaldırmayacaksın dedi.10 gün sonra kalp atışlarını duyabiliriz dedi,şimdilik küçük olduğu için tahlilleri bir sonraki randevuda vericem dedi.Öyle şekeler bizden bugünlük bukadar:ecrin_bebek:
bende hamileyim dün bhcg yaptırdık 730 çıktı emin değilim ama adetim 2 gün geçti galiba yarın tekrar yaptırıcaz inşallah değer düşmez ultrasonda görene kadar içim rahat etmeyecek.
çin takvimine göre benim kız görünüyor,gönlümden geçen de o,ama hiç önemli değil kız erkek,yeterki sağlıklı olsun...
benim şimdiye kadar ne tatlıya nede tuzluya aşırı bir eğilimim oldu,normal devam ediyor,sadece iştahım açıldı bayaa,yerken çok iştahlı yiyorum...birde karnımdaki şişkinlik beni mahvediyor bende folik aside bağlıyorum..şimdiden 1 kilo aldım gibi görünüyor,çok korukuyorum duba gibi olmaktan,nasıl yapıcaz bilmiyorum..heralde diyetisyene başlayacağım ben..
bende hamileyim dün bhcg yaptırdık 730 çıktı emin değilim ama adetim 2 gün geçti galiba yarın tekrar yaptırıcaz inşallah değer düşmez ultrasonda görene kadar içim rahat etmeyecek.
Merhaba anneler;
Bugün doktor randevumuza gittik,keseyi gördük,lekelenmeler oluyordu onu sorduk çok şükür düşük ve dış gebelik yok ama dikkat edeceksin dedi doktor,3 beyazdan uzak duracaksın ve abur cubura saldırmayacaksın,ayda 1,5 kilo alman bebek ve senin için ideal dedi.Günlük süt ve suyunu içeceksin,kahvaltına dikkat edeceksin ve ağır kaldırmayacaksın dedi.10 gün sonra kalp atışlarını duyabiliriz dedi,şimdilik küçük olduğu için tahlilleri bir sonraki randevuda vericem dedi.Öyle şekeler bizden bugünlük bukadar:ecrin_bebek:
ben folik asiti gece yatmadan önce içiyorum.
sende öyle yapabilirsin.
daha önceki doktorum demişti,
folik asit iştahı açıp şişkinlik yapıyo çünkü.
Hayırlısı olsun canım düşmez korkma. Düşecek bir değer değil seninki. Gayet iyi bir değer çıkmış. 1-2 gün sonra doktoro gideresen görebilirsin keseyi sanırım. Ben 5+1 de görmüştüm.
evet canım iyi fikir...ama günde 3 tane alıyorum...nasıl olacak ozaman?
sen kaç tane içiyorsun gece?
Gözün aydın canım..
evet canım iyi fikir...ama günde 3 tane alıyorum...nasıl olacak ozaman?
sen kaç tane içiyorsun gece?
Sen folik plus mı içiyorsun? O kilo yapıyormuş sanırım. Ben folbiol içiyorum. Yaklaşık 5,5 ay oldu. Hamile kalmadan önce başlamıştım. Sivilce yapması dışında başka bir yan etkisini görmedim. Sivilcelerde hamile kalınca çıkmamaya başladı zaten. Hamile kalmadan önce kullanmayanlara folik plus veriyor doktorlar sanırım. Benim doktorum bana elevitte vermedi. Vitaminleri besinlerden almamdan yana.
Hayırlısı olsun canım düşmez korkma. Düşecek bir değer değil seninki. Gayet iyi bir değer çıkmış. 1-2 gün sonra doktoro gideresen görebilirsin keseyi sanırım. Ben 5+1 de görmüştüm.
Merhaba anneler;
keseyi 4+2 de gitsem görürmüyüm acaba??
benim doktorum değerin 1000 i geçince gel dedi ben adete 6 gün kala yaptırdığımda 88 çıktı, 4+2 de 1000 i geçmiş olur, yada bekleyimmi ??
sanırım bende erken döllenme olmuş
bundan önceki gebeliğimde bhcg düşmeye başlamıştı sonra düşük oldu o zaman 65 çıkmıştı şimdide çok korkuyorum gene aynı şeyler olacak diye yarın 1000i geçmesi lazım değilmi inşallah değer katlar.
Sen folik plus mı içiyorsun? O kilo yapıyormuş sanırım. Ben folbiol içiyorum. Yaklaşık 5,5 ay oldu. Hamile kalmadan önce başlamıştım. Sivilce yapması dışında başka bir yan etkisini görmedim. Sivilcelerde hamile kalınca çıkmamaya başladı zaten. Hamile kalmadan önce kullanmayanlara folik plus veriyor doktorlar sanırım. Benim doktorum bana elevitte vermedi. Vitaminleri besinlerden almamdan yana.