2011 Nisan Anneleri

aynen katılıyorum sonra başlarız benimki hareket etti tekme attı allahım lütfen o günleri göster bize :Saruboceq:

insallah yakinda baslariz benim sat 25 haziran oldugu icin ilk nisan annelerindenim
o yuzden kalp atislarini gordum darisi herkesin basinaaaaa kizlar ....
merhaba kızlar hepimizde ayrı heyecan kese kalp atışı falan inş. bu bekleyişler hepimizinde güzel sonuçlanır..

hadi hayirlisi canim haberlerini bekliyoruzzzz

selam canim benim de ufak ufak kramplar var biraz da kabizlik dr um magnezyum
verdi suda eritilen kramplara birebir ilk hamisligimde de kullanmistim cok
rahatlatiyordu dr una sor istersen....
bu arada gezebiliyorken bol bol gez agirlasinca zor oluyor hele bebekten sonra
hepten zor oluyor gezmek....

selam naber aysu? sat arkadasim benim zemuszemus kalp atislarini duymussun ne mutlu
sana saglikla insallh bizim dr da ses yoktu sadece pit pit atisini duyabildim
buna da sukur dedim sanirim cihazi eski ama bende bir angel saund diye bir alet var
kalp atislarini duyabiliyorsun bir deneyecegim bakalim.....

saol cnm sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.
valla bizimki baya gürültülüydü cnm gümgüm diye atıyodu.
şu bahsettiğin alet angel saund nası bişi?

senınle aynı dönemde olmamız bıyandan deneyımlerimiz için çok iyi oldu canım.mesela çin takvimine göre bızım bebeklerin cinsiyetleri erkek görünüyor ama bakalım gunu geldiğinde cinsiyetleri ne olucak bakıcaz artık.ben mesela hep tuzlu şeyler yiyorum turşu falan etrafımdakıler kız belırtılerı dıyor ama belli de olmaz.allah biliyor artık.birde benım karnım çok şişiyor ya az bişide yesem şişiyor sanki şimdiden 4 aylık gibi göbeğim çıkıyor.acaba folikasıttenmidir biliyormusun sendede oluyormu canım...

hoşgeldin aramıza cnm.bebeğiğni sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
benimde sat 25 haziran.ama benim gebeliğim 7+3 hatta ultrasona göre 7+5 senin nasıl 6+3 oluyo acaba geç döllenmemi?

canım evet geç döllenme benim yumurtlama dönemim adetin ilk gununden itibaren 15-20 .günelr arasıydı normal kadınalrda bu 10-15 .gunlerdir

saol cnm sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini.
valla bizimki baya gürültülüydü cnm gümgüm diye atıyodu.
şu bahsettiğin alet angel saund nası bişi?

selam canim tesekkur ederim sen de insallah.....
angel saund bir doppler cihazi diye geciyor jeli var doktor jeli gibi kulaklik var
jeli surup doktorun yaptigi gibi neredeyse bulup kulakliktan dinleyebiliyorsun
ben ilk hamisligimde bebek hareket etmedi mi endiselendim mi hemen dinlerdim
cok rahat ettim yoksa zirt virt doktora nasil gideriz ki bunda daha denemedim kucuk
oldugu icin ama yarin bir bakayim duyabilecek miyim??? sen nasilsin onun haricinde
bulanti aserme var mi birseyler....opuyorumnanaktan

inşallah değerlerin ii çıkar cnm.benden istemedei doktorum idrar testi.
akıntı ilede ne dicekler çok merak ettim haber beklicem senden cnm.
Sağol canım değerler iyi çıktı, tiroitler falanda varmış içinde, bi kısmıda bugüne kaldı, hepsi yetişmemiş. Akıntı normalmış canım, hemşire dediki sık sık çamaşırını değiştir, sakın bakteri üretmesin dedi. ben zaten sık değiştiriyom, günde 2 taneden 3 'e çıkardım. Bol su iç dedi.

Benmide çin takviminde erkek gözüküyor, limon yiyorum bende, bizim burda ekşi yiyen arkadaşların oğlu oldu, ben mevlam nasıl münasip görürse uygundur benim için, sağlıklı sıhatli olsun yeter, bende çok acıkıyorum, şimdiden kilo almaya başladım, hayırlı bi hamilelik geçiririz inşallah. Sen doktora ne zaman gidecektin canım.

Tavsiyelerini arkadaşıma ilettim canım sağol, benim burdaki ekşi yiyen arkadaşlarımın hep oğlu oldu, kısmet tabi, ama canım hiç tatlı çekmiyor, hiç yiyesim yok, tulumba tatlısını çok severim, onu bile alıp yiyesin yok. Bu arada iştahım çok açık, kilo almaya başladım ben şimdiden. Biraz daha az az ve çok öğün yemeliyim, çünkü çok acıkıyorum. bazı arkadaşlar elevit kullanıyorum ondan olduğunu söylüyorlar.

ben daha hiç limon yemedim canımın çektiği bişi yok daha aşermiyorum heralde ya bılmıyorum.acıkmıyorumda öle sık sık.zaten şişkinlikten bişi yiyemiyorumki.benım doktor kontrolu ayın 24unde canım bugun sağlıkocağına gidicem bakalım orda ne dıcek....

gunaydin kizlarrrr nasil bakalim nisan anneleri var mi yeni
haberler???? keseyi gorenler, kalp atislarini duyanlarrrrrr???
haydi bekliyoruzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kızlaaar a.s.
biz perşembe günü gidecez ve inşalaah keseyi görecez...geçen hafta bugün gitmiştim
görememiştik..umarım şimdi görürüz ve bir problem yoktur..
kalp atışlarını duyamayız ama heralde,6+1 olacam gittiğimde,7 haftalıkken mi duyuluyor?

bende hamileyim dün bhcg yaptırdık 730 çıktı emin değilim ama adetim 2 gün geçti galiba yarın tekrar yaptırıcaz inşallah değer düşmez ultrasonda görene kadar içim rahat etmeyecek.

bende hamileyim dün bhcg yaptırdık 730 çıktı emin değilim ama adetim 2 gün geçti galiba yarın tekrar yaptırıcaz inşallah değer düşmez ultrasonda görene kadar içim rahat etmeyecek.

tebirk ederim canım allah tamamına erdirsin.
bi çoğumuz bekliyoruz canım usgyi
inşallah sıkıntı olmaz

kizlarrrr cin takvimine gore yine oglum oluyormus bakalim bakalim dogru mu?????
3 ay sonra hepimiz teker teker öğreniriz, bakalım kimin neyi olacak. Tatlışko bu seferde listeye cinsiyetleri yazar, tabiki dileğimiz hep sağlıklı ve sıhatli olması. Cinsiyeti belli olunca ona göre bebişe alışveriş yapmaya başlarız.
git canım sağlık ocağına iyi olur, dün bana dediler ki akşamları ayaklarımın altına yastık koyup havaya kaldıracakmışım, çok fazla ayaklarımda şişlik olmaması için.
hadi hayırlısı, ben haftaya bekletiyorum, bende tam haftaya 7 haftalık olacam. o zamana garanti duyarız inşallah.
iyi hayırlı olsun canım, bende 2 gün geçtikten sonra yaptırmıştım, 901 çıkmıştı.

Merhaba anneler;
Bugün doktor randevumuza gittik,keseyi gördük,lekelenmeler oluyordu onu sorduk çok şükür düşük ve dış gebelik yok ama dikkat edeceksin dedi doktor,3 beyazdan uzak duracaksın ve abur cubura saldırmayacaksın,ayda 1,5 kilo alman bebek ve senin için ideal dedi.Günlük süt ve suyunu içeceksin,kahvaltına dikkat edeceksin ve ağır kaldırmayacaksın dedi.10 gün sonra kalp atışlarını duyabiliriz dedi,şimdilik küçük olduğu için tahlilleri bir sonraki randevuda vericem dedi.Öyle şekeler bizden bugünlük bukadar:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…