-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
Anladım canım tahmın etmiştim.bende çok iyiyim dun bıraz agır kaldırdım mecburen hemen kasığıma vurdu gece yatana kadar ağrıdı.demek kaldırmayı denemıcez bıle.benımde camasırım ıslanıyor hatta lekelenmemı oluyor acaba dıye korkarak bakıyorum.ama cok şükür kanamam olmadı hiç...
merhaba herkese bende 2011 nisan annesi oalcağım inşallah meleğim şu anda 6+3 günlük gecen hafta vainal usg ile kalp atsını duyduk şükürler olsun
canım benim son adet tarihim 28 haziran ona göre 7 hafta 0 günlük olması lazım çizelgede 7 hafta 3 günlük gözüküyo kafam karıştı??
Hayırlı uğurlu olsun canım, tüp bebek demek, bi arkdaşımda tüp yaptırıyor dua ediyorum ona, inşallah tutar diye, yeni transferi oldu, sende sıkıntılı günler yaşamışsındır, inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana, biliyormusun benimde canım hiç tatlı istemiyor, ama yemekhanede limon alıp limon yiyorum, canım ekşi çekiyor. Benim doktor randevum 27 ağustosta nasıl bekliyeceğim bilmiyorum o zamana kadar, bende tam tedaviye başlayacakken 1 yılın sonunda geldi bebişim, nasıl korkuyorum, elimi kolumu nereye koyacam bilmiyorum, bulaşık makinasını eşime boşaltırıyorum, herke dolaba uzanma dedi. elimizden geleni yapıyoz, yavrularımız allaha emanet.:Saruboceq:
merhaba herkese bende 2011 nisan annesi oalcağım inşallah meleğim şu anda 6+3 günlük gecen hafta vainal usg ile kalp atsını duyduk şükürler olsun
hayırlı olsun canım listeye ekleyeylimmi senide?
amin canım hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
hadi yaa çok güvenmiştim canım yaa kaydirigubbakcemile3
benim ilk inşallah kızlar birde çin takvimine baktınız mı cinsiyetleri için benim kız gözüküyor
merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm aranıza yeni katıldım dolayısıyla.Sat 2 temmuz nasipse 8 nisanda olacak.9 ağustosta yaptırdığım tahlilde hcg 4221 çıktı 27 ağustosa ultrason randevusu verdi drm.inş görebeilir ve kalp atışlarını duyabilirm
Bende bugün sağlık ocağına gittim, koca bi tüp kan aldılar, bakalım akşam sonuçları almaya gidecem, o zaman hemşireye sorarım.
idrarda protein değerlerine falanda bakıyorlar, sizde baktırdınız mı? bana iyi dedi, sabah baktılarda.
kızalr bebide listeye ekler misiniz
sat 26 haziriran internete göre muhtemel doğum tarihi 2 nisan
usg ye göre bebeğim 6+3 günlük bizde perşembe günü yolk keseini ve kalp atışını gördük
ilk kontrolumuzde kesenin yanında ama içinde değil bişr kanama bölgesi vardı şükür küçülmüş
merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm aranıza yeni katıldım dolayısıyla.Sat 2 temmuz nasipse 8 nisanda olacak.9 ağustosta yaptırdığım tahlilde hcg 4221 çıktı 27 ağustosa ultrason randevusu verdi drm.inş görebeilir ve kalp atışlarını duyabilirm