2011 Nisan Anneleri

ah canım ya, ilk 3 ay önemli aman kaldırma ağır falan, aynen bayan olduğumuza iş güç bize düşüyor ama elimizden geldiğince dikkat edeceğiz, bende ayakta durumca belim ağrıyor. Allahtan lekelenmem yok, korkuyorum olursa diye, şimdi sağlık ocağına gideceğim, kan değerlerime bakılacaktı, sonuçlar çıkmıştır, yarın haberdar ederim sizi. Görüşürüz canım.

merhaba herkese bende 2011 nisan annesi oalcağım inşallah meleğim şu anda 6+3 günlük gecen hafta vainal usg ile kalp atsını duyduk şükürler olsun

evet zor bir süreçti ama sonunda pozitifi görmek herşeyi unutturuyor.. ilk denemem di ve başardık.. inşallah arkadaşında başarır... stres yapmasın sakın ve devamlı yatalak gibi yatmasın sadece hafif gezintiler ve tezgah üstü işleri yapsın... benden ufak tavsiyeler...

benimde eşim çamaşırları aşıyor evi süpürüyor sağolsun ben uzanmayayım ağır kalduırmayayım diye elinden geleni yapıyor ama daha şimdiden söylenmeye başladı hem evde hem dışarıda çalışıyorum diye... belki bu süreçte bizim ne kadar yorulduğumuzu anlarsın biz bunların kaç katını yapıyoruz diyorum susuyor :)))) seninkisi süpriz yapmış annesine anlaşılan... ne mutlu... 23 ağustosta da ben gideceğim.. inşallah bi sorun çıkmaz... ekşiyi bende istiyorum galiba geliyo ayşeler :))))

tatlişoğlum benide listeye eklermisin.
sat: 22 temmuz doğum tarihi: 28 nisan
buarada yapmış olduğun bu liste senin için baya zor olur
tablo şeklinde olsaydı daha kolay olurdu
2011 mart annelerinin listesini kopyalayıp bizim bilgilerimizi yazabilirsin diye düşünüyorum
azizede sana yardım etcekti sanırım.
yani tabi zahmet olmazsa ve musaitsen
şimdiden ellerine sağlık canım.

kızalr bebide listeye ekler misiniz
sat 26 haziriran internete göre muhtemel doğum tarihi 2 nisan
usg ye göre bebeğim 6+3 günlük bizde perşembe günü yolk keseini ve kalp atışını gördük
ilk kontrolumuzde kesenin yanında ama içinde değil bişr kanama bölgesi vardı şükür küçülmüş

merhaba arkadaşlar bu topiği yeni gördüm aranıza yeni katıldım dolayısıyla.Sat 2 temmuz nasipse 8 nisanda olacak.9 ağustosta yaptırdığım tahlilde hcg 4221 çıktı 27 ağustosa ultrason randevusu verdi drm.inş görebeilir ve kalp atışlarını duyabilirm

funmak canım Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
benim ikinci olacak
bu arada çin takvimi fasa fiso yaa boşverin onu

amin canım hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
hadi yaa çok güvenmiştim canım yaa kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
amin canım hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım
hadi yaa çok güvenmiştim canım yaa kaydirigubbakcemile3

meraktan baktım şimdi erkek görünüuor ama benimkisi tüp bebek.. artık embriyolog hangi belirleyeyici spremi zerk ettiyse o olucak cinsiyeti :)))) kız olsun erkek olsun ama sağlıklı olsunlar yeter...

Hoşgeldin canım aramıza

inşallah değerlerin ii çıkar cnm.benden istemedei doktorum idrar testi.
akıntı ilede ne dicekler çok merak ettim haber beklicem senden cnm.

hoşgeldin aramıza cnm.bebeğiğni sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
benimde sat 25 haziran.ama benim gebeliğim 7+3 hatta ultrasona göre 7+5 senin nasıl 6+3 oluyo acaba geç döllenmemi?

hoşgeldin aramıza cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…