2011 Nisan Anneleri

sağol canım teşekkür ederim
beta hcg değerim düşük diyemi öyle dedin
19 temuz sat
ama ben yapıyorum formata uygun değil diyor anlamadım sadece ticker factory denmi yapmak lazım başka istiyorum ben

evet canım sanki değer düşük gibi ama hiiçte belli olmuyo
allahın izniyle inşallah normaldir herşey.
sana özelden yazdım çizelgeyi.

Son düzenleme:

Amin canım inşaallah görürüz bebişlerimizin pıtpıtlarını bende her lavaboya gittiimde endişeleniyorum. İçgüdüsel birşey. Hepimiz için hayırlısı olsunopuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canım gebeliğin allah tamamına erdirsin
bence bugün tekrar bi kanda baktır.
ticker yapmı burdan anlatması uzun istersen son satını söyle ben sana yapiverim bitane :))

bende istiyorum çizelge bendeeeeeeeeebilmiyorumkismile canım banada yapabilirmisin??son adet tarihi 28 haziran beklenen doğum tarihi 4 nisanŞeniz

selam kızlarr
bi kaç gündür giremiyodum maşallah baya sohbet etmişsiniz.yetişemedim valla okumaya.
cuma günü kan testlerimi yaptırdım.cumarteside doktor kontrolüme gittim.kalp atışlarımızı duydum rabbime şükür.tarifsiz bi duyguydu rabbim herkese nasib eder inşallah.kan sayımım düşük çıkmış biraz kan hapı vermicem dedi yediklerine dikkat edersen düzelir dedi.

gözün aydın canım...rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin....
peki canım kan sayımında düşük olan hagisi sende...
bende kan verdim ama düşük tehlikem olduğu için evde dinleniyorum henüz sonuçları almadım...
tabi netten baktım öğle çok birşey gözükmüyor ama kan sayının birkaçında çok hafif iniş çıkışlar var...

Cnm kalp atışlarını duymayı nasip etsin Allah hepimize. İnşaallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz.
amin canım çok sağola.s.
inş hep beraber burda kucakladığımız günleride paylaşırız...

hiç bulantım yok, ama o kadar çok acıkıyorum ki yiyorum yiyorum doymuyorum, napcam bilmiyorum, karnım ve belim ağrıyor ara ara başka bi sıkıntım yok. sen nasılsın, ya benim evde pc yok, o yüzden hafta içleri iş yerinden giriyorum, haftaiçleri konuşacağız canım.

kızlar benim çamaşırımda ıslaklık oluyor sizdede oluyor mu?

benim bdt 2 nisan doktorum öle söyledi.ama kısmet tabi.artık bebekler 40 haftayı beklemiyo pek.

cnm çok dikkat et bol bol dinlen.
benim kan değerlerimde HGB - RBC - HCT düşük çıktı.

cnm benimde çamaşırım ıslanıyo akıntı oluyo sürekli.enfeksiyon kaptım dicem ama değil çünkü idrarda yanma ve kaşıntım yok.doktora sorcaktım unuttum.

cnm çok dikkat et bol bol dinlen.
benim kan değerlerimde HGB - RBC - HCT düşük çıktı.

cevabın için sağol canım...
şimdi netten baktım bende bunlar düşük değil ama üçüde düşük sınırına yakın...
dr a gittiğimde bende gösteririm bakalım...hayırlısı artık..

cnm benimde çamaşırım ıslanıyo akıntı oluyo sürekli.enfeksiyon kaptım dicem ama değil çünkü idrarda yanma ve kaşıntım yok.doktora sorcaktım unuttum.

Bende bugün sağlık ocağına gittim, koca bi tüp kan aldılar, bakalım akşam sonuçları almaya gidecem, o zaman hemşireye sorarım.

idrarda protein değerlerine falanda bakıyorlar, sizde baktırdınız mı? bana iyi dedi, sabah baktılarda.

zerdal aramızda 2 gün var :)) bende de bir ara çok açlık hissi vardı şimdi de tokluk hissi var... yemesem hiç aramayacağım... tatlı çok severdim sıcaklardan mı gebelikten mi bilmem ama hiç aramıyorum tatlı... akıntı bende de var ama ben tüp bebek yaptırdığım için bana jel verdiler ondan dolayı çok akıntı oluyor... sanırım normal bişey :))

Hayırlı uğurlu olsun canım, tüp bebek demek, bi arkdaşımda tüp yaptırıyor dua ediyorum ona, inşallah tutar diye, yeni transferi oldu, sende sıkıntılı günler yaşamışsındır, inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana, biliyormusun benimde canım hiç tatlı istemiyor, ama yemekhanede limon alıp limon yiyorum, canım ekşi çekiyor. Benim doktor randevum 27 ağustosta nasıl bekliyeceğim bilmiyorum o zamana kadar, bende tam tedaviye başlayacakken 1 yılın sonunda geldi bebişim, nasıl korkuyorum, elimi kolumu nereye koyacam bilmiyorum, bulaşık makinasını eşime boşaltırıyorum, herke dolaba uzanma dedi. elimizden geleni yapıyoz, yavrularımız allaha emanet.:Saruboceq:

canım benim son adet tarihim 28 haziran ona göre 7 hafta 0 günlük olması lazım çizelgede 7 hafta 3 günlük gözüküyo kafam karıştı??

Anladım canım tahmın etmiştim.bende çok iyiyim dun bıraz agır kaldırdım mecburen hemen kasığıma vurdu gece yatana kadar ağrıdı.demek kaldırmayı denemıcez bıle.benımde camasırım ıslanıyor hatta lekelenmemı oluyor acaba dıye korkarak bakıyorum.ama cok şükür kanamam olmadı hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…