- 22 Haziran 2009
- 780
- 1
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
sağol canım teşekkür ederim
beta hcg değerim düşük diyemi öyle dedin
19 temuz sat
ama ben yapıyorum formata uygun değil diyor anlamadım sadece ticker factory denmi yapmak lazım başka istiyorum ben
herkese selam kızlara.s.
bebişlerinizi sağlıcakla kucaklarsınız inş...
selam canım sen beni tanıyormuşsunopuyorumnanaktan
bende nisan annesiyim ve bu topiğe sık sık uğrayıp gelişmelere bakıyorum...
ama kalp atışını duyana kadar listeye girmek istemiyorum...
benim 3 düşüğüm var yani bu 4. hamileliğim ve buda kanamalı ve sorunlu geçiyor...
devamlı yatıyorum....diğerlerinde kalp atışı duyamadık şimdi sabırsızlıkla bunda olacakmı diye bekliyoruz...
benim 3 gündür bulantılarım başladı ve belirli bir zamnı yok gece gündüz devamlı bulantım var git gidede baya artıyor...
diğer 3 hamileliğimde olmamıştı inş bu iyiye işarettir...
Cnm kalp atışlarını duymayı nasip etsin Allah hepimize. İnşaallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz.
benim 2 tane düşüğüm var ilki 7 haftalık 2.si 4 haftalık ve şimdi çok tedirginim lavaboya gitmekten nefret eder oldum dua ede ede gidiyorum allahım ne olur kanamam olmasın diye. eşim kafana takma bu kadar diyo ama elimde değil. allahım yalvarıyorum sana bir an önce göster bana bebişimin kesesini ve kendini vede pıt pıt atan kalbini lütfeeeeennnnn...
Hayırlı olsun canım gebeliğin allah tamamına erdirsin
bence bugün tekrar bi kanda baktır.
ticker yapmı burdan anlatması uzun istersen son satını söyle ben sana yapiverim bitane :))
evet canım sanki değer düşük gibi ama hiiçte belli olmuyo
allahın izniyle inşallah normaldir herşey.
sana özelden yazdım çizelgeyi.
inşallah hayırlısı olur canım
teşekkür ettim
teşekkür ederim kelebekcim
selam kızlarr
bi kaç gündür giremiyodum maşallah baya sohbet etmişsiniz.yetişemedim valla okumaya.
cuma günü kan testlerimi yaptırdım.cumarteside doktor kontrolüme gittim.kalp atışlarımızı duydum rabbime şükür.tarifsiz bi duyguydu rabbim herkese nasib eder inşallah.kan sayımım düşük çıkmış biraz kan hapı vermicem dedi yediklerine dikkat edersen düzelir dedi.
amin canım çok sağola.s.Cnm kalp atışlarını duymayı nasip etsin Allah hepimize. İnşaallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz.
zerdalcııııımmmm nerdesııınnn.nasıl gidiyor hamılelıgın bulantı agrı falan varmı ben nerdeyse hamıle degılım gıbı turp gibiyim.agrım olmayınca bebegım yok gibi hıssefıyorum yaaa normalmi acaba.sadece göğüs acım kaldı.
son adet tarihim 25/06 tam bir nisan a denk geliyor dedi dr benim doktor oyle
son ana kadar beklemez oglumu da 18 gun onceden aldi bunda da mart ortalarinda bir
tarih belirleyin dedi ben de bun da insallah bir sorun olmazsa 40 haftayi doldurmak
istiyorum dr sana da 1 nisan mi dedi doguma?
gözün aydın canım...rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin....
peki canım kan sayımında düşük olan hagisi sende...
bende kan verdim ama düşük tehlikem olduğu için evde dinleniyorum henüz sonuçları almadım...
tabi netten baktım öğle çok birşey gözükmüyor ama kan sayının birkaçında çok hafif iniş çıkışlar var...
amin canım çok sağola.s.
inş hep beraber burda kucakladığımız günleride paylaşırız...
hiç bulantım yok, ama o kadar çok acıkıyorum ki yiyorum yiyorum doymuyorum, napcam bilmiyorum, karnım ve belim ağrıyor ara ara başka bi sıkıntım yok. sen nasılsın, ya benim evde pc yok, o yüzden hafta içleri iş yerinden giriyorum, haftaiçleri konuşacağız canım.
kızlar benim çamaşırımda ıslaklık oluyor sizdede oluyor mu?
cnm çok dikkat et bol bol dinlen.
benim kan değerlerimde HGB - RBC - HCT düşük çıktı.
cnm benimde çamaşırım ıslanıyo akıntı oluyo sürekli.enfeksiyon kaptım dicem ama değil çünkü idrarda yanma ve kaşıntım yok.doktora sorcaktım unuttum.
hiç bulantım yok, ama o kadar çok acıkıyorum ki yiyorum yiyorum doymuyorum, napcam bilmiyorum, karnım ve belim ağrıyor ara ara başka bi sıkıntım yok. sen nasılsın, ya benim evde pc yok, o yüzden hafta içleri iş yerinden giriyorum, haftaiçleri konuşacağız canım.
zerdal aramızda 2 gün var :)) bende de bir ara çok açlık hissi vardı şimdi de tokluk hissi var... yemesem hiç aramayacağım... tatlı çok severdim sıcaklardan mı gebelikten mi bilmem ama hiç aramıyorum tatlı... akıntı bende de var ama ben tüp bebek yaptırdığım için bana jel verdiler ondan dolayı çok akıntı oluyor... sanırım normal bişey :))
Anladım canım tahmın etmiştim.bende çok iyiyim dun bıraz agır kaldırdım mecburen hemen kasığıma vurdu gece yatana kadar ağrıdı.demek kaldırmayı denemıcez bıle.benımde camasırım ıslanıyor hatta lekelenmemı oluyor acaba dıye korkarak bakıyorum.ama cok şükür kanamam olmadı hiç...hiç bulantım yok, ama o kadar çok acıkıyorum ki yiyorum yiyorum doymuyorum, napcam bilmiyorum, karnım ve belim ağrıyor ara ara başka bi sıkıntım yok. sen nasılsın, ya benim evde pc yok, o yüzden hafta içleri iş yerinden giriyorum, haftaiçleri konuşacağız canım.