- 18 Mayıs 2009
- 2.101
- 9
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
aynen katılıyorum sonra başlarız benimki hareket etti tekme attı allahım lütfen o günleri göster bize :Saruboceq:
insallah yakinda baslariz benim sat 25 haziran oldugu icin ilk nisan annelerindenim
o yuzden kalp atislarini gordum darisi herkesin basinaaaaa kizlar ....
merhaba kızlar hepimizde ayrı heyecan kese kalp atışı falan inş. bu bekleyişler hepimizinde güzel sonuçlanır..
selam 2011 nisan anneleri ben de nasipse eğer sanırım 2011 nisan annesi olucam
selam hosgeldin sat kac acaba?
14 ağustosta regl olmam lazımdı olmadım
10 ağustosta beta hcg 5,92 idi
bugün çok çok çok aşırı aşırı silik varla yok arası bi silik çizgi çıkar gibi oldu
öncden hep karbeyaz olurdu ikinci çizgi yeri şimdi yani yakını göremeyen biri göremez ama gözleri iyi gören biri görür o şekildi bi çizgi çıkar gibi oldu işte
doktora gitmedim daha
ben de ticker yapmak istiyorum ama liliypi babygaga babystrology buralardan nasıl yapıyorsunuz
benim ki olmuyor ticker factory olması lazımmış bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
varmı bi kolayı
hadi hayirlisi canim haberlerini bekliyoruzzzz
günaydın kızlaar,
birkaç gündür girip şöyle yazılanları okuyup çıkıyorum fazla zamanım olmadığından..
görüyorum ki herkeste aynı şeyler yaşanıyor,bu çok güzel bir his...
benimde karnımda ve kasıklarımda kısa kısa kramplar ağrılar oluyor...özellikle yemek yedikten sonra oluyor,mide yanması da oluyor...
bende k.rengi akıntı olmadı ama rahat olduğum içinde pek dikkat etmiyorum kedime sanırım...gezmece tozamaca yapıyoruz bol bol kaydirigubbakcemile3
bu arada,bulantılarım henüz yok,ama karnım çok şişti sanırım gaz oluyor..
ben folic plus ın yaptığını düşünüyorum ama sizde benzer bir etki yapıyor mu?
göğüslerin dolgunlaştı baya ve hassaslaştı,ayrıca göğüs altım çok kaşınıyor,bir baktım pul pul kurumuş gibi olmui,acaba neden?
selam canim benim de ufak ufak kramplar var biraz da kabizlik dr um magnezyum
verdi suda eritilen kramplara birebir ilk hamisligimde de kullanmistim cok
rahatlatiyordu dr una sor istersen....
bu arada gezebiliyorken bol bol gez agirlasinca zor oluyor hele bebekten sonra
hepten zor oluyor gezmek....
selam kızlarr
bi kaç gündür giremiyodum maşallah baya sohbet etmişsiniz.yetişemedim valla okumaya.
cuma günü kan testlerimi yaptırdım.cumarteside doktor kontrolüme gittim.kalp atışlarımızı duydum rabbime şükür.tarifsiz bi duyguydu rabbim herkese nasib eder inşallah.kan sayımım düşük çıkmış biraz kan hapı vermicem dedi yediklerine dikkat edersen düzelir dedi.
selam naber aysu? sat arkadasim benim zemuszemus kalp atislarini duymussun ne mutlu
sana saglikla insallh bizim dr da ses yoktu sadece pit pit atisini duyabildim
buna da sukur dedim sanirim cihazi eski ama bende bir angel saund diye bir alet var
kalp atislarini duyabiliyorsun bir deneyecegim bakalim.....