- 18 Ekim 2007
- 1.202
- 228
- 41
-
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #2.201
Hmmmm senin 2.bebiş olduğu için rahatsın sanırım :) Benim drun muayenehanesinde yatasım ordan hiç ayrılmayasım var kaydirigubbakcemile3 eee tecrübe başka tabi :)
:))) bende eve ultrason cihazı almak istiyorummmdelikafadulden
bambikcim doğru görmüşsün
papatya bana özelden mesaj atmış
düşük tehlikem olduğu için sürekli yatıyorum demiş
200 okuyabilirim
ben de listede düzellttim.
250 tane eksik var
ben bugünden açılış namazını duasını yaparım
ama en erken çarşamba girebilirim nete
3 günlük tatile gidiyoruz bugün
herkesden bitti mesajı gelirse
pazartesi bir arkadaşımız son duasını yapar
ama bitmezse cuma yaparız tamam mı
evet biraz onunda rahatlığı var birazda herşey daha netleşsin istiyorum olduğum yerde sık sık doktora gitme imkanım yok.gitmişken inş herşeyi net öğrenmek istiyorum.
bizim doğım tarihleri 4 nisanı gösteriyor ama dediğin gibi benimde mart annesi olma dururumum yüksek çünkü oğlumda 10 gün önce normal doğumla olmuştu bu da öle olursa mart annesi olabilirim.kısmet artık hele bi gidip kalp atışlarını duyayımda inş...farketmez..:CüvCüv:
Öyle arkadaşım hayırlısı planla olmazki bu işler. sağlıcakla gelsinler bakalım kısmet. valla ben el kol çıkıntılarına kadar herşeyi gördüm küçük küçük hareketlerinide darısı sana canım:) şimdi 20 Eylüle kadar 2li testi beklemedeyim bakalım.
Öyle arkadaşım hayırlısı planla olmazki bu işler. sağlıcakla gelsinler bakalım kısmet. valla ben el kol çıkıntılarına kadar herşeyi gördüm küçük küçük hareketlerinide darısı sana canım:) şimdi 20 Eylüle kadar 2li testi beklemedeyim bakalım.
gülsüm sen bugün duasını oku başlayalım çarşamba son haline bakarsın bitirme duasını da biri yapar şimdi herkes mi namaz kılıp başlama duası okuyacak yoksa sadece sen mi okuyup namaz kılacaksın ona göre hareket edelim
Truffcum canım sen bugün başlama duasını ve namazını kıl.Herkes işte ikindien sonra okumaya başlasınn okudukça da yazsın şu kadar okudum diyee.Tekrar toplarız eğer eksik olursa beraber tamamlayıp en son duasını yaparız canım...İllaki pazartesi bitecek diye bişey olmasın bu hafta içinde okuyan belirtsin ne kadar okuduğunu Olmaz mı canım??
yok canım sadece ben kılıcam
duaya başlarken de
kk daki 2011 nisan annelerinde yazışan
tüm anne adaylarına ve annelerine
hayırlı sağlıklı evlatlar vermen için
peygamber efendimizi vesile kılarak
4444 tane salatu tefriciye duasına başlıyoruz
kabul buyur ya Rabb diyeceğim
yine de kılmak isteyen
2 rekat hacet namazı kılabılır
Ayyy ne güzel yaaa inş biz de görürüz, duyarız:CüvCüv:
Canım sen ilk kalp atışlarını kaçıncı haftanda duydun veya gördün???
Slm kızlarrr nasılsınız inanılmaz bir gece geçirdik ayy 40 haftalık hamile arkadaşım eşlerimiz eyüp sultana gittik sahura 3te döneceğiz arabayı çekmişler kaç yere baktık kız doğum yapacak diye korktum 5te evdeydik bu arada bizde inş. o günleri görürüz bebeğine kavuşmasına 2 gün var arkadaşımın ya inanılmaz bişi