2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyide duyguşum bu bebeler ev kuzusu daha.nerdne gelip bulaşıyorki
Kuzum bizimki genelde abiden kapıyor okulda bol bol virüs geliyor bize o kadar dikkat ediyoruz okuldan gelince Berke'nin temizliğine ama öpmeye engel olamıyoruz..Bizlerde ofislerde dışarıda otobüslerde oluyoruz...Bugün mesela otobüste adamın biri hapşuruyor ama ne hapşurma ağzını kapat be abi yokk nerde Öpme olayı en tehlikelisi virüslerin bulaşması için..Birde diş çıkarma döneminde bizim minikler zati vucüt sürekli savaş halinde birde ufak bir hastalık gelince perişan oluyor kuzular:KK43:(

gilraen, zhr84, fdilek çok geçmiş olsun kuzularınıza. hande84 hayırlı olsun tıraşınız. biz de 2 hafta önce oğlumun saçlarını 3e vurdurduk. o kadar üzülmüştüm ki güzelik saçları gitti diye ama hemen toparladı kendini epey uzadı saçları. hem daha gür ve kalın çıkıyor artık.
ybd987 aramıza hoşgeldin canım.

teşekkürler canım ben kızımın saçlarına kıyamadım şimdi bağlıyorum
bu arada hoşgeldin diyen herkese teşekkürler
ne oluyor bu bebişlere benimkide yeni atlattı hepinize geçmiş olsun

Son düzenleme:
erhaba kzıalrr..Traşlarınız hayırlı olsun..Azra hanım güya kız hiç saçı yok yanlar anca çıktı :))
Bende grip oldum ama değişik sadece hapşırma ve burun akıntısı var ,Azrada aynı:KK43:(Nerden oluyo anlamıyorumki...Hamilelik doğum emzirme bünyemimi yıprattı.Hastalık nedir bilmeyen ben her ay 2-3 gün grip oluyorum..Diyorumki hergün 1 sarımsakmı yutsam??Bağışıklığımı ne güçlendirirki:S:S

erhaba kzıalrr..Traşlarınız hayırlı olsun..Azra hanım güya kız hiç saçı yok yanlar anca çıktı :))
Bende grip oldum ama değişik sadece hapşırma ve burun akıntısı var ,Azrada aynı:KK43:(Nerden oluyo anlamıyorumki...Hamilelik doğum emzirme bünyemimi yıprattı.Hastalık nedir bilmeyen ben her ay 2-3 gün grip oluyorum..Diyorumki hergün 1 sarımsakmı yutsam??Bağışıklığımı ne güçlendirirki:S:S
Dilek geçmiş olsun...üşütüyorsun büyük ihtimal...gece emzirmeye kalkınca üzerine bişeyler al...meyve-sebze ydaha fazla tüket benim aklıma gelenler bu kadar...birde ıhlamur kaynat içine elma ve ayva kabuğu koyarak...
bu gün bitsee
bu hafta bitseee
işler bitseee
hep bebişlerimizle olsakkk:KK43::KK43::KK43:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
mrb arkadaşlar naılsınız hasta bebişlerimize geçmiş olsun allah acil şifalar versin

yorgunnnnnnnnnn..:KK43:((((((((((((sen?

herkese günaydın..
en güzel şey bugünün perşembe olduğunu sanarak işe gelmek ve cuma olduğunu öğrenmek olmalııııı:KK52::KK52::KK52:

Geçmiş olsun canım ..Ben çorbalara yemeklere genelde sarımsak atarım antibotik niyetine:))) Durunundan çok az saçı var teyzesi umarım hemen uzarda güzel güzel tokalar takarım kızıma:))

teşekkürler canım ben kızımın saçlarına kıyamadım şimdi bağlıyorum
bu arada hoşgeldin diyen herkese teşekkürler
ne oluyor bu bebişlere benimkide yeni atlattı hepinize geçmiş olsun
Hoşgeldin canım:))

bu gün bitsee
bu hafta bitseee
işler bitseee
hep bebişlerimizle olsakkk:KK43::KK43::KK43:
Hiç işe gitmesek:KK43:(

evettttttttt !!!!!!!:2:
bir evette benden:KK43:

mrb arkadaşlar naılsınız hasta bebişlerimize geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Selam canım ,teşekkür ederiz...

Dilek geçmiş olsun...üşütüyorsun büyük ihtimal...gece emzirmeye kalkınca üzerine bişeyler al...meyve-sebze ydaha fazla tüket benim aklıma gelenler bu kadar...birde ıhlamur kaynat içine elma ve ayva kabuğu koyarak...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

yorgunnnnnnnnnn..:KK43:((((((((((((sen?

Günaydın canım:)

Bu gece yine nöbetteydik sürekli ayağımda kalmak istiyor yatağına koyduğum anda ağlıyor ateşimizde düşmedi hala devam ediyor..Yarın tekrar gideceğiz doktora..

Bu gece yine nöbetteydik sürekli ayağımda kalmak istiyor yatağına koyduğum anda ağlıyor ateşimizde düşmedi hala devam ediyor..Yarın tekrar gideceğiz doktora..
geçmiş olsun....benim ki de birkaç gündür geceleri uyanıyo kucağıma alınca uyuyo yatağına koyarken tekrar açıyo gözlerini...hasta değil,karnı tok,altı temiz,bazen gazı oluyo ama onun dışında sıkıntı yaratacak bi durum yok (çıkan bir üst diş ve hazırlıkta olan bir üst ve alt yan kesici dişi saymazsam)...niye böyle anlamadım..
herkese günaydın..
en güzel şey bugünün perşembe olduğunu sanarak işe gelmek ve cuma olduğunu öğrenmek olmalııııı:KK52::KK52::KK52:
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:uyumak istiyorum......şuan beni en mutlu edecek şey deliksiz bir uyku::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:
Günaydın Arkadaşlar....

günaydınnn

herkese günaydın..
Süpermiş:)))

Günaydın Arkadaşlar....
Günaydın canım şimdiden iyi hafta sonları sana..
geçmiş olsun....benim ki de birkaç gündür geceleri uyanıyo kucağıma alınca uyuyo yatağına koyarken tekrar açıyo gözlerini...hasta değil,karnı tok,altı temiz,bazen gazı oluyo ama onun dışında sıkıntı yaratacak bi durum yok (çıkan bir üst diş ve hazırlıkta olan bir üst ve alt yan kesici dişi saymazsam)...niye böyle anlamadım..

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:uyumak istiyorum......şuan beni en mutlu edecek şey deliksiz bir uyku::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

günaydınnn
Canım bizim hem hastalık sanırım birde diş eklendi bunların üstüne:KK43:( off bende çok uykusuzum hemde çok.. ama kuzum iyi olsunda ben uykusuz kalıyım yeterki onu böyle görmek çok üzüyor beni...

günaydınnn

ela_ada benim oğlumda aynı hep kucağımda uyumak istiyor kollarım çok yoruldu bende uykusuzum bizim diş çıkarma belirtiside yok arada gazı oluyor ama bu kadar sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum bende ..umarım en kısa zamanda bebeklerimizde bizde rahatlarız.

Tomurcuk sağolasın canım sizede hayırlı hafta sonları bebeklerimizle ...

mrb kızlar
benm oğlumda aynı.altta bi tane dişi çıkmıştı geçen gün.yanındaki çıkmak üzere ondan apıor die düşünüyorum.alnına bakıorum ateşi var gibi ölçüorum normal.çok huysuzlaştı.bizde bu geceyi uykusuz geçirdik.uyanıor elimi tutup ağzına götürüyor yavrum.inş bu diş hep böle devam etmez.oksa azılar çıkarken ne yaparız.

teşekkürler elaada ve tomurcuk,önerilerinizi dikkate alıcam...
kızlar bebeklerimiz istemediğimiz bişey yapınca nasıl tepki veriyosunuz??mesela azra tv ünitesine tutunup kalkıyo orda durmaya bayılıyo ,eli ayağı kaysa düşecek..oyuncakla kandırıyorum yine oraya gidiyo..uzmanlar yerinizden kalkmadan hayır diyin kaşları çatın diyo,yapıyorum ama dinlemiyo...gidip aldıkca oyun yapıyo benle...tehlikeli şeylerin üzerine üzerine gidiyo ..

X