***** 2011 Mart Hamileleri *****

belkide iş bilgisayarım oldugu için bazı şeyleri engelliyor olabilir geri planda akşam evden denerim tekrar unutmazsam..
tekrar teşekkürler :86:

ARKADAŞLAR CİNSİYET ÖĞRENEMEYEN VARSA BENİM DOKTORUMA GİTSİN 13. HAFTADA BİLDİ ADAMA HELAL OLSUN SONRA DOKTOR DEĞİŞTİRDİM O AYRI DAHA YAKINA GİTMEK İSTEDİĞİMDEN YANİ

Sen şimdi kime gidiyorsun?[/QUOTE]

HERKESE GÜNAYDIN ŞİMDİ EVİME YAKIN BİR HASTANE VAR BATI BAHAT ORAYA GİDİYORUM. ORASI YÜRÜME MESAFESİNDE. İŞİMEDE YAKIN. ÖYLE İŞTE BAKALIM UMARIM BURDA KALIRIM

canım çok sevindim senin adına Allah ım nazarlardan korusun hepimizi ve bebişlerimizi inşallah
Darısı bizlerin başına artık :97:

Hoşgeldin aramıza hayırlı ve sağlıklı olsun bebeğin inşallah

gunaydin hanimlarrrr

ya benim midem inanilmaz bir sekilde gitti agrisi masallah diyim tahtalara vurayim ama icimdeki minis buyuyor sanirim...sabah duz yatarken karnima koydum elimi boyle cok hafifi oynamalar vardi...heveslenmeyim dedim belki gazdir ama insan onu hissedincede bir hos oluyor..her gece neye kime benzeyecegini hayal ederek yatiyorum allahim hepimize cok sevimli guzel saglikli cocuklar nasip insallah.....

ya sizede oluyormu her bos vaktimde gidip birseyler alasim geliyor bebek icin sonra engelliyorum kendimi yapma falan diye sadece corap almadim hergun corap almadim diye uyaniyorum...taktim ben taktim....alcam oo corabi :)))

Yok ya bebek hissetmek için erken ben hissetmedim daha sabırsızlıkla bekliyorum 2-3 hafta daha geçsin belki.
Ben şimdilik birşey almıyorum. Kısmet eylül gibi inşallah. Odamızı yapalım ondan sonra çıkarıcam tadını

sağlık ocağındaki hemşire; bebeğin bu haftalardaki hareketlerinin gaz sıkışması şeklinde hissedilebileceğini sölemişti yada bi kelebeğin kanat çırpması gibi..ama ben bu olayı daha çözemedim...kıyamam ya bayağı takıntı haline getirmişsin sen bu olayları bence nasıl rahat ediyorsan ve mutluysan öyle hareket et :)) bende çok merak ediyorum bebişim kime benzeyecek diye Allahım sağlık versin öncelikle tabi ama eşim ultrasonda bebeği her gördüğünde bak bak aynı ben dimi diyooo

ben de daha hiçbirşey almadım..ama yeni doğum yapan bir arkadaşım var bana liste yaptı... ne lazım oluyor ne olmuyor hangi üründen kaç tane lazım filan gibi...herhalde doğuma yakın toplu olarak alırım... ama cinsiyeti belli olduktan sonra bebek arabası+ana kucağı ve oda takımı işini halletmeyi planlıyorum....bir de ufak tefek elektronik aletleri alırım belki.. biberon ısıtıcı sterilizatör hava nemlendirici buharda pişirme makinesi oda/banyo termometresi, derece filan gibi... bir de emzirme koltuğu bakınıyorum...bir de ufak beşik gibi bişey lazım ilk 3 ay için... bunları hallerdersem zıbın filan kolay... diye düşünüyorum naçizane...

ya benim de sanki dün içimde birşey sanki hareket etti gibi geldi değişik bir his anlatamıyorum ama doktorlar bu kadar erken hisstemenin mümkün olmadığını söylüyorlar kesin başka bişeydi ama yine 1-2 sn de olsa heyecanlandırdı...

Selemi benim eşimde aynen her ultrasonda gördüğünde bana benziyor deyip duruyor erkeklerde bu takıntı var sanırım :) bende içimden hep bana benzer inşallah die dua ediyorum :)

liste çok kabarık değilse aciliyeti olanları bizimle paylaşırsan seviniriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…