Selemi benim eşimde aynen her ultrasonda gördüğünde bana benziyor deyip duruyor erkeklerde bu takıntı var sanırım :) bende içimden hep bana benzer inşallah die dua ediyorum :)
evet bende liste yapmak istiyorum. ama hep abudik gubidik şeylere kafam gidiyor
aynennn şekerimm :)
bende bir liste vardi aslinda gereksiz seyler alinmasin gerekliler alinsin diye ben onu ablamin arkadasimin ve internette arastirmalarima yaptim...ama sanirim evde ihtiyac duyarsaniz yazarim...cunku ablam ilk cocugunda akulu arabasina varana kadar hepsini aldi :)))))) neler neler ev tasiyordu sonra cogunu dagitmak zorunda kaldi...bir kismini paketledi oteki bebekte ayni hatalari yapmadi ama...arkadasim ogluna ne kadar gereksiz ve shoplarda aa buda yarar dedigi ne varsa hepsini almis sonra bir kismini satmak zorunda kaldi...
evet canım erkeklerin tesellisi böyle oluyor işte hepsi aynı onlar söleyip dursun bebişler bize benzer inş.D
liste çok kabarık değilse aciliyeti olanları bizimle paylaşırsan seviniriz...
kızlar bazılarımız için ilk babalar günü oluyor sanırım :)
Bebişlerden babaların ne hediye alıyorsunuz fikirleşelim :)
:) anneler gününde eşimin bana aldığını hediye edebilrim.. koca bir "hiç"
:) anneler gününde eşimin bana aldığını hediye edebilrim.. koca bir "hiç"
valla söylene söylene bi tebrik öpücüğü almıştım anneler gününde zorla olmuş gibi oldu :))) aynısını iade edebilirim..
2 tam takım hastane çıkışı
5 çift çorap
altı çıtçıtlı kısa kollu ve uzun kollu bodyler ( en çok bunlar kirleniyormuş )
3 tane penye yelek
1 tane penye hırka
kullan at alt açma bezi
1 tane kundak şeklindeki battaniyelerden ( bizimkisi malum kış bebeği )
1 yastık yorgan battaniye
5 adet penye battaniye
yan yatma yastığı ( ne olduğunu bilmiyorum ama bebek mağazlarında varmış üstünde delikler varmış)
havlu ( içine mermerşah dikilirse daha iyi oluyormuş )
Ter bezleri ( yine mermerşah )
banyo malzemeleri ( küvet kova maşrapa -dikkat azo boyasız olsun- sünger banyo filesi )
yıkama su derecesi (bu gerçekten lazım oluyormuş)
bebe şampuanı
bebe yağı/sabunu / masaj yağı / pişik remi ( ki bunlar genelde zaten set olarak satılıyor )
2 emzik
2 biberon (125cc)
2 tane mama kaşığı
2 tane emzik kabı ve tutacağı
burun temizleyici
tırnak makası saç fırçası seti
oda derecesi
dönence
oda süsleri (hastane için, arkadaşım 15 gün erken doğum yaptığı için bunları yetiştirememişti, o yüzden bana önceden al dedi :))
ateş ölçer
göğüs kremi ( ama bunun markasını doktoru söylemiş )
bebek karyolası
yoksa kamera
bebek arabası
bebek çantası
taşıma koltuğu
sterilizator/biberon ısıtıcı
buhar makinası
bunlar temel ihtiyaçlar dedi.. zaten hepsi bildiğimiz şeyler.. ben herşeyi check list'ler halinde yapmayı sevdiğim için hazırladım... kıyafet bu kadar yeter çünkü 2 ay sonra olmuyor dedi.. bir de tabi çok hediye geliyor..
kızlar merhaba . nihayet bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. bir kızımız olacaaak :) çok mutluyuz, şimdi daha çok sabırsızlanıyoruz. artık vitrinlerdeki bütün pembeler bizimdirdarısı henüz öğrenemeyenlerin başına diyorum.
kızlar merhaba . nihayet bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. bir kızımız olacaaak :) çok mutluyuz, şimdi daha çok sabırsızlanıyoruz. artık vitrinlerdeki bütün pembeler bizimdirdarısı henüz öğrenemeyenlerin başına diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?