Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba . nihayet bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. bir kızımız olacaaak :) çok mutluyuz, şimdi daha çok sabırsızlanıyoruz. artık vitrinlerdeki bütün pembeler bizimdir darısı henüz öğrenemeyenlerin başına diyorum.
kızlar merhaba . nihayet bebeğimizin cinsiyetini öğrendik. bir kızımız olacaaak :) çok mutluyuz, şimdi daha çok sabırsızlanıyoruz. artık vitrinlerdeki bütün pembeler bizimdir darısı henüz öğrenemeyenlerin başına diyorum.
merhaba kızlar,
liste gerçekten güzel.
ama aklıma kırmızı taç geldi.onsuz olmaz valla
makyaj malz bi kaç çeşit ..
ya bi şey soracam doğumdan sonra hastanede 1-2 gün kalınıyor diye biliyorum herhangi bir sorun yoksa tabi.... hastanede, anne ve bebek için çok fazla malzemeye gerek var mı?? anne için, pijama, çamaşır çeşitleri, çorap,terlik, yedek kıyafet..vs
ya bi şey soracam doğumdan sonra hastanede 1-2 gün kalınıyor diye biliyorum herhangi bir sorun yoksa tabi.... hastanede, anne ve bebek için çok fazla malzemeye gerek var mı?? anne için, pijama, çamaşır çeşitleri, çorap,terlik, yedek kıyafet..vs
bende bu gün aylık kontrol ve ikili test için gittik.
kan tahlillerini de gösterdim doktora.demir ilacı ve vitamin verdi.
bebişimizi gördük yine.bizimki pek bi oynaktı.kızmı acep.
yerinde hiç durmuyodu.zıplıyomuş resmen.eşim gülüp duruyodu.göremediğim için bende onu yüzüne bakıyorum nnoluyo diye ...
sizin bebişlerde zıplıyormu,normlami bu durum
fırtana, yağmur ve karanlık bir hava içim kararıyor yaa üşüyorum (( haziranın 16 sında yok böle bi şey gök deliniyor sanki
evet benimki de ikilide çok hareketliydi, bi rahat durmadı doktor amcası burun kemiğini ölçsün.. ama bu normalmiş.. hatta bebeğin hareketli olması iyi birşeymiş...
Selemi sen hangi şehirdeydin canım?
sağol canım açıklama için..
doktorda kötü bişey demedi ama..
tecrübe edenlerden duymak daha iyi oluyo
işim gereği malasef Bolu'dayım canım...
Benim ilk doğumum sezeryan oldu 1 gece kalmıştım hastanede , 2 adet gecelik götürmüştüm kendim için çünkü pijama yada eşofman giyemiyosunuz sezeryan olunca doğal olarak , birde eğer sezeryan olursa hasta bezi istiyorlar mutlaka
bu listeyi de bi siteden buldum... artık bi valiz yapcaz çaresi yok...