Kızlar dün burda konuştuk bişey almadım dedim iş çıkışı eşim aldı beni bende yolda ağladım (bu aralar çok duygusalım herşeye ağlıyorum) benim bebeğimin daha hiçbişeyi yok diye çilekten daha önce bebek odası takımı beğenmiştik baktı benim susacağım yok gittik aldıkAma yetmez biraz daha ağlamam lazım
günaydın anneler ve bebişlerimiz
ssuna iyi yapmışsın canım ağlamayana meme yok gerçekten strateji güzel
mevibbek geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorma kendini bir şey için..Sonlara doğru geldikçe hepimizi erken doğum fikri sardı iyice hemen eşya tamamlama derdine girdik..Bende düşünüyorum hep ya şimdi doğum yapsam ne olur diye yarı şeyimiz eksik daha yatak bile yok ortada:97:
slm cnm hatırladınmı beni:)..nasıl gecıyor hamilelik ne var ne yok
aa evet hatırladım :):) nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
sanırım senn de oğlun olacak sanırımAllah hayırlı uğurlu etsin inşallah
bizde iyiyiz tşk ederim çok şükür genel olarak iyi gidiyor :)
iyim canım nolsun benımde iyi gidiyor cok şükür bıraz kasılmalarım oldu korkmustum erken dogum fln olmasından ama doktor korkulacak bişi yok dedi gayet saglıklı dedı dün..evt benım de oglum olacak allahn izniyle cnm hissediyordum bastan berı zaten sürpriz olmadı
oo süper o zaman :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etin canım inşallah..İsmi de Furkan olacak sanırım
evet cnm aynen öyle:)..senınde erkek dimi?isim buldunuzmu sizde?az kalmıs size ne guzel
Muhammed Efe olacak canım kısmetse :)
Evet az kaldı artık sonlara doğru gidiyoruz
maşallah cok güzel bi isim ismine yakışır hayırlı bi evlat olur ınsallah cnmbende bi 100 den geri saymaya baslasaydım ay cok heycanlı ya gunler cokk cabuk geciyor
Amin canım cümlemizin bebeği inşallah :)
evet geri sayımlar başladı
günaydınlar herkese
sekerck hoşgeldin uzun zamandır yoktun buralarda nasılsın??
sagol canım hoşbulduk iyim sen nasılsın bebiş nasıl?..ben 2012 ocak annelerıne gitmiştim orda takılıyorm ama oglum ocagı bekleyemıcek gıbı gelıyor orası ayrıaralıgın sonuna dogururum sanırım ..
Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş. hepimiz zamanında doğum yaparız..bizim ufaklıkta iyi çok şükür ayın 19 unda randevumuz var merakla görüşmeyi bekliyoruz. :)
oglun döndü mü peki canım? bana dün doktor ters duruyo ama daha küçük döner dedi de..inş dönerde normal dogum yapabilirim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?