günaydın kızlar dün pijama ve gecelik bakmaya çıktım hepsi çok güzeldi öyle klasik şeyler değildi yani. ama fiyatlar çok pahalı geldi bana 75-100 arası en az 2 tane almak lazım, bi de satıcı bayandan çok şey öğrendim doğum esnasında basit çöpe atılacak bi gecelik giymek gerekiyormuş :26:
emzirme sütyenlerini en son almak gerekiyor çünkü göğüsler 1-2 beden büyüyormuş sütyenlerin fiyatı 18-40 tl arası bilginiz olsun diye yazdım :)
dilekciğim ayrıntıları bilemiyecem ama öyle söylediler doğum esnasında 1 tane istenebiliyormuş...temiz cicilerimizi en son iyice temizlendikten giydiriyorlarmış bu tür ayrıntıları hastanedende öğrenebiliriz aslında bi yerde okumuştum bebek için çarşaf falan bile götürenler var
ayyy tırstım şimdi zaten çok korkuyordum bu tür şeyleri etraftan duyunca hastane, doğum, gerekli malzemeler vs iyice panik oldum..Allahım sağ salim atlatırz inş.
selam kızlar ve güzel bebişler.
valla ben soğukkanlı bi insanım normalde ama düşündükçe korkmuyor değilim. karşındaki insan senin canını o anda düşünmüyor haldur huldur iş yapıolar nazik deiller hastanelerde. allaha emanetiz.
bugün okulda sancılandım. karnıma kramplar girdi. mide bölgeme özellikle. ama nasıl kramp baya kıvrandırıcı. beş dakka kramp giriodu ben sırılsıklam terliodum.sırtım mırtım ağrıyodu. iki saat böyle ara ara kramp girdi. dedim artık doktora gideyim. dayanamicam.okuldan arkadaş beni götürdü sağolsın. sağlıkocağında baktılar ettiler bebeğime bişi yokmuş çok şükür. doktor bebek büyüdüğü için sıkıştırıyor midedeki bağırsaktaki hava kramp yapmış dedi. bana spazm giderici ilaç verdi.zaten şu hamileliğimdeki gaz problemi yüzünden uçacam yakında. neyse çok şükür kramplarım geçti. tetenoz zamanım gelmişti aşımı da vuruldum geldim. bugün bebek alışverişine çıkçaktık yarına erteledik.
selam kızlar ve güzel bebişler.
Valla ben soğukkanlı bi insanım normalde ama düşündükçe korkmuyor değilim. Karşındaki insan senin canını o anda düşünmüyor haldur huldur iş yapıolar nazik deiller hastanelerde. Allaha emanetiz.
Bugün okulda sancılandım. Karnıma kramplar girdi. Mide bölgeme özellikle. Ama nasıl kramp baya kıvrandırıcı. Beş dakka kramp giriodu ben sırılsıklam terliodum.sırtım mırtım ağrıyodu. Iki saat böyle ara ara kramp girdi. Dedim artık doktora gideyim. Dayanamicam.okuldan arkadaş beni götürdü sağolsın. Sağlıkocağında baktılar ettiler bebeğime bişi yokmuş çok şükür. Doktor bebek büyüdüğü için sıkıştırıyor midedeki bağırsaktaki hava kramp yapmış dedi. Bana spazm giderici ilaç verdi.zaten şu hamileliğimdeki gaz problemi yüzünden uçacam yakında. Neyse çok şükür kramplarım geçti. Tetenoz zamanım gelmişti aşımı da vuruldum geldim. Bugün bebek alışverişine çıkçaktık yarına erteledik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?