***** 2011 Mart Hamileleri *****

bende en az 2 sene ara dşünüyorum ama hele birinciyi doğuralım hayırlısıyla bakalım nasıl olacak :)

allah saglikla sihhatla dogmasini nasip etsin hepimizinki cok dua ediyorum..rabbim hayirli evlat versin ikinciyide bekleyecegimiz zamanlar olur insallah...bi sitede ha icerde ha disarda hareket ediyorsa eger o sizin cocugunuzdur yaziyordu..siz artik anne babasiniz onun nerede oldugu onemli degil hep seveceksiniz diye...daha tanimadigimiz sadece icimizde var olan bir canliyi seviyoruz hemde kayitsiz sartsiz..

evet canım çok doğru..öğrendiğimiz ilk andan itibaren bilmediğimiz tanımadığımız bir şey için sıkıntı çekiyoruz ama onu sabırsızlıkla bekleyip seviyoruz :)

benim teyzemde 38 inde doğurdu.çocuk benim çocuğum olacak kadar nerdeyse aramızda 22 yaş var :))

eşim trabzonlu çok çocuk istiyor. başladık bakalım diyor geyiğine. ama o kadar bakamam ya çalışıyoruz bi de. ama üç çocuk isterim ben ya. iki tanesi çok yaş farkı olmaz ama bi tane tekne kazıntısı sonradan allah ömür verirse nasip de olursa istiyorum. allah hayırlısını versin.

slm kızlar geçmişi okuyordum da maşallahınız var hızınıza yetişilmiyor...birinci çocuğu doğurup ikincisine, üçüncüsüne geçmişsiniz :)))

Son düzenleme:
valla maşallah hızınıza yetişilmiyor. bu arada bende gittim 2. aşımı oldum kan hapımı yazdırdım ve troid tahlilleri yaptırdım. sonra iş başı devam.
arkadaşlar valla bilmiyorum ama allah beni evladıma sağsalim kavuştursun. eli ,yüzü,ayağı, aklı düzgün olsun 2. sini şimdilik bilemiyorum. eşim istiyor ama ne yalah söylim. ben pek düşünmüyorum sanki. tabi bugün yarın ne olur bilinmez ama şimdilik böyle.
2. olur sa kız garantisi isterim. eşimede hep öyle söylüyorum

hoşgeldin canım, geçmiş olsun umarım aşın ağrı yapmaz. tahlil sonuçları ne zaman çıkacak?
1.çocuk şimdiden yedi bitirdi beni kendimi 10 yaş yaşlanmış hissediyorum şikayetimin olmadığı gün yok her tarafım ağırıyor..Allah hem bize hem yavrularımıza sağlık versin, hayırlısıyla kucağımıza alırız inş.

aynen ben de sadece bi tane düşüünüyordum. hamilelikte çektiğim bulantılardn falan sonra. bi de bi tanesini anca paklarız diye düşünüyorum. çok olunca her biriyle yeterince ilgilenemezsin gibi geliyor. ama bi tane de kötü yav. insan kardeş ister. ben şimdi düşünüyorum kardeşim olmasa eksiklik hissederdim. destek yani hayatta. hatta bi tane daha kardeşim olsa keşke diyorum.

2 Sİ DE KIZ yada 2 side erkek olursa 3. çocuğu düşünebilirim ama bir kız bir erkek olursa 3. ye gerek yok diye düşünüyorum :=
)
Allah hayırlısını versin hakkımızda :)
Geçen gün bir arkadaşım anlatmıştı kadının biri tek çocuk varken bir tane daha yapim demiş 3üze hamile kalmış yazık birden bire 4 çocuğu olmuş oldu neye niyet neye kısmet bu işler belli de olmaz

2 Sİ DE KIZ yada 2 side erkek olursa 3. çocuğu düşünebilirim ama bir kız bir erkek olursa 3. ye gerek yok diye düşünüyorum :=
)
Allah hayırlısını versin hakkımızda :)
Geçen gün bir arkadaşım anlatmıştı kadının biri tek çocuk varken bir tane daha yapim demiş 3üze hamile kalmış yazık birden bire 4 çocuğu olmuş oldu neye niyet neye kısmet bu işler belli de olmaz

bizim de bi komşumuzun tanıdığı tüp bebekle ikiz kız doğuruyor. sonra aradan yıl geçmeden kendiliğinden hamile kalıyor gene ikiz kız doğuruyor. dört tane çocukla görmüş annem çok şirinlerdi diyo. ikisi önde ikisi arkada :)) ay zordur be.

Gunaydin kizlar...ben bugun hic iyi degilim esimle dun tartistik biraz basim midem cok kotu cnm hic birsey istemiyor nasil yemek yiycem bilmiyorum yavrumda dunden beri icimde kipir kipir en cok ona uzuluyorum zaten etkilendi tabi uzuntumden

Gunaydin kizlar...ben bugun hic iyi degilim esimle dun tartistik biraz basim midem cok kotu cnm hic birsey istemiyor nasil yemek yiycem bilmiyorum yavrumda dunden beri icimde kipir kipir en cok ona uzuluyorum zaten etkilendi tabi uzuntumden

Allah hayırlısını versin ya gerçekten neye niyet neye kısmet bu konular..

ah canım :26: eşinle olan sorunun ayrı bebeğin ayrı ama tatlım onun suçu yok yemeğini aksatma artık daha çok etkileniyor bebişlerimiz..

Merhaba arkadaşlar.Bende sizler gibi haziranda hamile kaldım tüp bebek yöntemiyle.Şuan 9+1 im sanırım.Sizlere bir sorum olacaktı.Geçen hafta salı günü bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.Bu zamana kadarda kasıklarımda batma ve göğüslerde hassasiyet vardı.Bugün kalktığımda göğüslerimde çok bir şey hissetmedim.Batmalarım ara ara devam ediyor.Şuan çok korkuyorum.Bu belirtimin azalması kötü bir şeymidir?bebeğime bir şey olmuşmudur Allah korusun.Benim gibi yaşayan varmı?Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Yarın inşallah doktora gidicem.Teşekkürederim.

ee biz mart hamileleriyiz ama sorun değil :) aallah tamamına erdirsin inş, hayırlı olsun. yani göğüslerde zaman zaman olabilir ya öyle değişim. bulantın falan var mı?

bencede canım boşver takam kafanı zaten bu eşler yokmu. anasını satayım bizden nazlılar vallah.
dün bende eşimle tv kavgası yaptım. iftara arkadaşlarla pikniğe gitmiştik orda biraz yoruldum sanırım akşamda eve gelince tv kavgası neyse derken ben yattım zaten sinirlenip. benim kuzum sessiz sedasız tık yok. (dedim çocukta sinir oldu bak hiç oynamıyorl) sonra gece 3 te hareketlendi velet maşallah dedim o arada uyudu galiba.
neyse uzun lafın kısası boşver canım takma kafana hiçbirşeyi bak azıcık kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…