bende en az 2 sene ara dşünüyorum ama hele birinciyi doğuralım hayırlısıyla bakalım nasıl olacak :)
allah saglikla sihhatla dogmasini nasip etsin hepimizinki cok dua ediyorum..rabbim hayirli evlat versin ikinciyide bekleyecegimiz zamanlar olur insallah...bi sitede ha icerde ha disarda hareket ediyorsa eger o sizin cocugunuzdur yaziyordu..siz artik anne babasiniz onun nerede oldugu onemli degil hep seveceksiniz diye...daha tanimadigimiz sadece icimizde var olan bir canliyi seviyoruz hemde kayitsiz sartsiz..
guzel alisveris olmus valla parasina gorede iiiyiymis masallah basarilarinin devamini diliyorus :))
kizlar teyzemde hamile ya hemde 4.5 aylik falanmis 35 yasinda falan ...kizlar biz birleselim bir teyzem kadar olamayis kocasini gecenin bir koru greyfurt alamaya gonderiyormus..as eriyormus dedim biz niye eremiyorus..ablamla konustum kizdimda yani zaten cocugun var birde sekeri tansiyonu bine firliyor..allah yine saglikla dogmasini nasip etsinde..ama insan teyzesi ile ayni zamanda dogum yapmazki..ben ortaokula gidiyordum onun 2 cocugu zaten vardi...:)))
valla maşallah hızınıza yetişilmiyor. bu arada bende gittim 2. aşımı oldum kan hapımı yazdırdım ve troid tahlilleri yaptırdım. sonra iş başı devam.
arkadaşlar valla bilmiyorum ama allah beni evladıma sağsalim kavuştursun. eli ,yüzü,ayağı, aklı düzgün olsun 2. sini şimdilik bilemiyorum. eşim istiyor ama ne yalah söylim. ben pek düşünmüyorum sanki. tabi bugün yarın ne olur bilinmez ama şimdilik böyle.
2. olur sa kız garantisi isterim. eşimede hep öyle söylüyorum
bizim de bi komşumuzun tanıdığı tüp bebekle ikiz kız doğuruyor. sonra aradan yıl geçmeden kendiliğinden hamile kalıyor gene ikiz kız doğuruyor. dört tane çocukla görmüş annem çok şirinlerdi diyo. ikisi önde ikisi arkada :)) ay zordur be.
Gunaydin kizlar...ben bugun hic iyi degilim esimle dun tartistik biraz basim midem cok kotu cnm hic birsey istemiyor nasil yemek yiycem bilmiyorum yavrumda dunden beri icimde kipir kipir en cok ona uzuluyorum zaten etkilendi tabi uzuntumden
Merhaba arkadaşlar.Bende sizler gibi haziranda hamile kaldım tüp bebek yöntemiyle.Şuan 9+1 im sanırım.Sizlere bir sorum olacaktı.Geçen hafta salı günü bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.Bu zamana kadarda kasıklarımda batma ve göğüslerde hassasiyet vardı.Bugün kalktığımda göğüslerimde çok bir şey hissetmedim.Batmalarım ara ara devam ediyor.Şuan çok korkuyorum.Bu belirtimin azalması kötü bir şeymidir?bebeğime bir şey olmuşmudur Allah korusun.Benim gibi yaşayan varmı?Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Yarın inşallah doktora gidicem.Teşekkürederim.
Gunaydin kizlar...ben bugun hic iyi degilim esimle dun tartistik biraz basim midem cok kotu cnm hic birsey istemiyor nasil yemek yiycem bilmiyorum yavrumda dunden beri icimde kipir kipir en cok ona uzuluyorum zaten etkilendi tabi uzuntumden
ee biz mart hamileleriyiz ama sorun değil :) aallah tamamına erdirsin inş, hayırlı olsun. yani göğüslerde zaman zaman olabilir ya öyle değişim. bulantın falan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?