- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
Ya kusura bakmayın.Dalgınlık benimki.Bulantım az ara ara oluyor.Teşekkür ederim cnm cevapladığın için.
Merhaba arkadaşlar.Bende sizler gibi haziranda hamile kaldım tüp bebek yöntemiyle.Şuan 9+1 im sanırım.Sizlere bir sorum olacaktı.Geçen hafta salı günü bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.Bu zamana kadarda kasıklarımda batma ve göğüslerde hassasiyet vardı.Bugün kalktığımda göğüslerimde çok bir şey hissetmedim.Batmalarım ara ara devam ediyor.Şuan çok korkuyorum.Bu belirtimin azalması kötü bir şeymidir?bebeğime bir şey olmuşmudur Allah korusun.Benim gibi yaşayan varmı?Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Yarın inşallah doktora gidicem.Teşekkürederim.
Merhaba arkadaşlar.Bende sizler gibi haziranda hamile kaldım tüp bebek yöntemiyle.Şuan 9+1 im sanırım.Sizlere bir sorum olacaktı.Geçen hafta salı günü bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.Bu zamana kadarda kasıklarımda batma ve göğüslerde hassasiyet vardı.Bugün kalktığımda göğüslerimde çok bir şey hissetmedim.Batmalarım ara ara devam ediyor.Şuan çok korkuyorum.Bu belirtimin azalması kötü bir şeymidir?bebeğime bir şey olmuşmudur Allah korusun.Benim gibi yaşayan varmı?Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Yarın inşallah doktora gidicem.Teşekkürederim.
evet erkekler anlayamıyorlar bizim daha da duygusallaştığımızı. ona göre hassas davranmıyorlar maalesef
Ya kizlar bosverilcek bisey degilki admin hixbirsey umrumda degil benim kadar dusunmuyor cocugu dusunse bunlari yapmaz konu cok uzun ama esimin vurdum duymazligi deger vermeyisi cileden cikariyor beni birde hamileyim hem suclu hem guclu hamile olmasam bosanirmis bile bu laf soylenirmi hakli gibi o uzatiyor almis yastigini gitmis gece hep o hakli yordu beni agla agla icim cikti ya nasil yola getircem onu dusunuyorum hirsimdan catliycam orda yerimden kizlar....
Kendi tripleniyor zaten cnm anlamiyor beni bir turlu uzatiyor hemen kac gun daha umursamaz tavirlar belki bugun yemege bile gelmez boyle rahat olusu beni cildirtiyor hassas oldugum icin su siralar 2kat takip uzuluyorum elimde olmadan sizinde caninizi siktim neyse kizlar karnim kucucuk kaldi birden topladi kendini kasti bitanem dusuncesiz babasi yuzunden
Selam herkese
Arkadaşlar isim konusunda çoğunuz kararınızı vermişsiniz gördüğüm kadarıyla , ilkinde öyle oluyor gerçekten ama benim bu ikinci olduğu için biraz daha zor sanki, kızımızın ismini Damla diye düşündük ama o kadar da içime sinmedi benim, daha değişik bişey olmalı sanki ama neeee? isim önerilerinizi bekliyorum lütfennnn
İyki varsiniz kizlar sabah uyandigimda cok kotuydum rahatlattiniz beni cok sagolun zaman harcayip moral verdiginiz icin ben ona fazlasindan cok deger verdim diye boyle oldu zaten cok sevdigimi gosterip ilgileniyorum ya sapitti....yemek yiyimde simdi kizim kendine gelsin hic hareket etmiyir kiZlar sabahtan beri
İyki varsiniz kizlar sabah uyandigimda cok kotuydum rahatlattiniz beni cok sagolun zaman harcayip moral verdiginiz icin ben ona fazlasindan cok deger verdim diye boyle oldu zaten cok sevdigimi gosterip ilgileniyorum ya sapitti....yemek yiyimde simdi kizim kendine gelsin hic hareket etmiyir kiZlar sabahtan beri
iyki varsiniz kizlar sabah uyandigimda cok kotuydum rahatlattiniz beni cok sagolun zaman harcayip moral verdiginiz icin ben ona fazlasindan cok deger verdim diye boyle oldu zaten cok sevdigimi gosterip ilgileniyorum ya sapitti....yemek yiyimde simdi kizim kendine gelsin hic hareket etmiyir kizlar sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?