- 5 Ocak 2009
- 731
- 10
- 118
- 39
selam kızlar... görüşmeyeli nasılsınız?
önce oturup geçmişi okudum, iki saat sürdü, ben yokken muhabbet baya hızlanmış..
aklımda kalann konularla ilgili toplu cevap yaziim dedim...
Yeni tablo güzel olmuş, ellerine sağlık Dilekcim, Irmakcım sen de doğru hatırlıyorsun, benimki de erkek, adı büyük ihtimalle Kaan olacak. Böylece Kaan'ları ikilemiş olacağız Dunedaincim... Bu arada acaba diyorum tatlılarla tuzluları bu kadar karıştırmasan mı, midene yazık valla
Eminönü'ne hiç boşuna gitmeyin şimdiden, kışlıklar daha gelmemiş, ben havuzlu han'a gittim, öldüm bittim canım çıktı bir hafta belim ağrıdı, üstelik boşuna herşey yazlık, hiçbirşey almadım. Eylül'den sonra gelin dediler...Ama gitmişken süs malzemesi aldım biraz, malum orada gayet uygun böyle şeyler.
Ben şu ana kadar bir travel set, bir iki çıtçıtlı body, bir de organic hastane çıkışı aldım... Ama bu alışveriş işi zor valla... Havuzlu Han'da resmen şaşkına döndüm.. Herşey bir arada olunca insanın kafası karışıyor, nereden başlayacağını bilemiyor... Bir de aslına bakarsanız o kadar büyük bir fiyat farkı yok, pazarlğıa pek yanaşmıyorlar, nakit paranın da sıcaklığı filan kalmamış...Adamlar hiçindirim yapmıyorlar, serin klimalı alışveriş merkezi ortamında bol taksitle almak acaba daha mı mantıklı diye düşünüyor insan...
Bu arada kiloyu 7'de sabitledim, 3 haftadır almıyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum.. acaip bel ağrısı, ayak ağrısı, nefes darlığı vs başlamıştı, ellerim uyuşuyordu, doktor kilodan deyince tırsttım valla... Tatlıyla aram yoktur zaten, karpuza fena dadanmıştım, bıraktım karpuz filan yemiyorum.. pilav ekmek keza öyle.. sadece bebeğe gerekli olanları yiyorum.. ama en azından belim rahatladı biraz...
en büyük sıkıntım bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum.. gerçi doktor bebeğin eşi önde geç hissedeceksin demişti ama kardeşim 23. hafta oldu pes yani :) ne hissiz kadınmışım... bugün ayrıntılıya giriyorum, ayrıntılıya bakacak prof'a soracağım bakalım ne diyecek bu işe...
ya işte ben de haberler böyle...herkese mcx!
Offf offf bilmiyorum. Ne güzel herkes bir elden yardımcı. Kimse bana öyle biz halledelim demiyorşanssızmıyım ne:97:
Annem kıbrısta. Gelsin bakalım
kayınvalidem yeni ev aldı taşınma telaşında kimse benle ilgilenmiyor
Ama olsun. Kayınvalidemler bebeğin dolabını yaptırcak. Büyük bir gömme dolap olacak.
Annemde inşalah odasının duvar kağıtlarını ve yatağını alacak. Ondan sonrası biraz ayrıntı ve tefarruat sanırım. Birden hepiniz anlatınca öyle güzel güzel kendimi dışta hissettim
Neyse geçti şimdi
annem ve kayınvalidem bana sen bi şey alma, biz hallederiz diyorlar bende siz yanıma gelmeden oğluşum gelirse ne yapacaz çocuk çıplak mı kalacak diyorummm :)) ilk etapta lazım olabilcek malzemeleri-kıyafetleri alırım...bizimkiler geldikten sonra da eksik gördüklerimizi yine tamamlarız..Allahım hayırlısıyla o günler gelir inş.
dilekciğim geçen gün bi arkadaşımın ablası doğum yaptı oğluşunun ismini Muhammet Efe koymuşlar aklıma direk senin bebişin geldi..Allah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.
bir de Irmak sana mı ikiz demişlerdi, tam hatırlayamadım ama bir de şunu dinleyin.. beni nst'ye bağlıyorlardı neredeyse... hemşire baktı bana nst'yi hazırlayın dedi diğer hemşireye.. ben de Allah Allah dedim ama kuzu kuzu da gittim peşinden, sonra dedimki bir problem mi var ben 20 haftalığım niye nst'ye alıyorsunuz, kızcağız da şaşırdı bilmiyorum dedi bir doktora sorayım.. sonra geldi diğer hemşire arkadaş sizi son ayında zannetmiş dedi.. biraz sonra o ilk hemşire geldi yine, dedim hayırdır bu sefer de doğuma götürmeye mi geldiniz.. Allah Allah yaa, sokaktaki insan yapsa ok ama hemşire dediğin biraz profresyonel olur, göbek büyüklüğüne bakarak gebelik haftası tespit etmek için mi okuyorlar hemşirelik okullarında... neyseee böyle de bir anım oldu yani :)
kizlar hadi size iyi aksamlar ben doktora gidiyorum test sonuclarim var ilaclarimi yazdiricam bebisimin cd istiyecegim :))
bir de Irmak sana mı ikiz demişlerdi, tam hatırlayamadım ama bir de şunu dinleyin.. beni nst'ye bağlıyorlardı neredeyse... hemşire baktı bana nst'yi hazırlayın dedi diğer hemşireye.. ben de Allah Allah dedim ama kuzu kuzu da gittim peşinden, sonra dedimki bir problem mi var ben 20 haftalığım niye nst'ye alıyorsunuz, kızcağız da şaşırdı bilmiyorum dedi bir doktora sorayım.. sonra geldi diğer hemşire arkadaş sizi son ayında zannetmiş dedi.. biraz sonra o ilk hemşire geldi yine, dedim hayırdır bu sefer de doğuma götürmeye mi geldiniz.. Allah Allah yaa, sokaktaki insan yapsa ok ama hemşire dediğin biraz profresyonel olur, göbek büyüklüğüne bakarak gebelik haftası tespit etmek için mi okuyorlar hemşirelik okullarında... neyseee böyle de bir anım oldu yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?