• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

ben de ilk etapta yeni doğduğu zaman ihtiyaç olabileceği kadar alıcam.0-3 aylık şeyler. sonra gelen hediyelere, çocuğun boyuna posuna göre alırım. kışın doğuracağımız için kalın şeyler almak gerek. kışlık çorap,patik. ecza dolabı da gerek. o konuda doktor yönlendirir herhalde.yeni doğduğunda pansumanı falan olucak. ay ne çok şey var. insanın gözü korkuyor.

selam kızlar... görüşmeyeli nasılsınız?
önce oturup geçmişi okudum, iki saat sürdü, ben yokken muhabbet baya hızlanmış..:46:

aklımda kalann konularla ilgili toplu cevap yaziim dedim...

Yeni tablo güzel olmuş, ellerine sağlık Dilekcim, Irmakcım sen de doğru hatırlıyorsun, benimki de erkek, adı büyük ihtimalle Kaan olacak. Böylece Kaan'ları ikilemiş olacağız Dunedaincim :34:... Bu arada acaba diyorum tatlılarla tuzluları bu kadar karıştırmasan mı, midene yazık valla :61:

Eminönü'ne hiç boşuna gitmeyin şimdiden, kışlıklar daha gelmemiş, ben havuzlu han'a gittim, öldüm bittim canım çıktı bir hafta belim ağrıdı, üstelik boşuna herşey yazlık, hiçbirşey almadım. Eylül'den sonra gelin dediler...Ama gitmişken süs malzemesi aldım biraz, malum orada gayet uygun böyle şeyler.
Ben şu ana kadar bir travel set, bir iki çıtçıtlı body, bir de organic hastane çıkışı aldım... Ama bu alışveriş işi zor valla... Havuzlu Han'da resmen şaşkına döndüm.. Herşey bir arada olunca insanın kafası karışıyor, nereden başlayacağını bilemiyor... Bir de aslına bakarsanız o kadar büyük bir fiyat farkı yok, pazarlğıa pek yanaşmıyorlar, nakit paranın da sıcaklığı filan kalmamış...Adamlar hiçindirim yapmıyorlar, serin klimalı alışveriş merkezi ortamında bol taksitle almak acaba daha mı mantıklı diye düşünüyor insan...

Bu arada kiloyu 7'de sabitledim, 3 haftadır almıyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum.. acaip bel ağrısı, ayak ağrısı, nefes darlığı vs başlamıştı, ellerim uyuşuyordu, doktor kilodan deyince tırsttım valla... Tatlıyla aram yoktur zaten, karpuza fena dadanmıştım, bıraktım karpuz filan yemiyorum.. pilav ekmek keza öyle.. sadece bebeğe gerekli olanları yiyorum.. ama en azından belim rahatladı biraz...

en büyük sıkıntım bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum.. gerçi doktor bebeğin eşi önde geç hissedeceksin demişti ama kardeşim 23. hafta oldu pes yani :) ne hissiz kadınmışım... bugün ayrıntılıya giriyorum, ayrıntılıya bakacak prof'a soracağım bakalım ne diyecek bu işe...

ya işte ben de haberler böyle...herkese mcx!

dilekciğim geçen gün bi arkadaşımın ablası doğum yaptı oğluşunun ismini Muhammet Efe koymuşlar aklıma direk senin bebişin geldi..Allah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş.

Offf offf bilmiyorum. Ne güzel herkes bir elden yardımcı. Kimse bana öyle biz halledelim demiyor:43: şanssızmıyım ne:97:
Annem kıbrısta. Gelsin bakalım
kayınvalidem yeni ev aldı taşınma telaşında kimse benle ilgilenmiyor:59:
Ama olsun. Kayınvalidemler bebeğin dolabını yaptırcak. Büyük bir gömme dolap olacak.
Annemde inşalah odasının duvar kağıtlarını ve yatağını alacak. Ondan sonrası biraz ayrıntı ve tefarruat sanırım. Birden hepiniz anlatınca öyle güzel güzel kendimi dışta hissettim:31:
Neyse geçti şimdi:9:

slm ayda hoş geldin, güzel haberler alırsın inş. en kısa zamanda bebişini hissetmeye başlarsın bende geç hissettiğimi düşünüyorum hatta moralim bozulmaya bile başlamıştı, benimde bel, ayak ağrılarım var ama görünürde çok fazla kilo yok bu aralar 8 de sabitiz..oğluşunun ismi hayırlı olsun çok güzel bi isim..

selam kızlar... görüşmeyeli nasılsınız?
önce oturup geçmişi okudum, iki saat sürdü, ben yokken muhabbet baya hızlanmış..:46:

aklımda kalann konularla ilgili toplu cevap yaziim dedim...

Yeni tablo güzel olmuş, ellerine sağlık Dilekcim, Irmakcım sen de doğru hatırlıyorsun, benimki de erkek, adı büyük ihtimalle Kaan olacak. Böylece Kaan'ları ikilemiş olacağız Dunedaincim :34:... Bu arada acaba diyorum tatlılarla tuzluları bu kadar karıştırmasan mı, midene yazık valla :61:

Eminönü'ne hiç boşuna gitmeyin şimdiden, kışlıklar daha gelmemiş, ben havuzlu han'a gittim, öldüm bittim canım çıktı bir hafta belim ağrıdı, üstelik boşuna herşey yazlık, hiçbirşey almadım. Eylül'den sonra gelin dediler...Ama gitmişken süs malzemesi aldım biraz, malum orada gayet uygun böyle şeyler.
Ben şu ana kadar bir travel set, bir iki çıtçıtlı body, bir de organic hastane çıkışı aldım... Ama bu alışveriş işi zor valla... Havuzlu Han'da resmen şaşkına döndüm.. Herşey bir arada olunca insanın kafası karışıyor, nereden başlayacağını bilemiyor... Bir de aslına bakarsanız o kadar büyük bir fiyat farkı yok, pazarlğıa pek yanaşmıyorlar, nakit paranın da sıcaklığı filan kalmamış...Adamlar hiçindirim yapmıyorlar, serin klimalı alışveriş merkezi ortamında bol taksitle almak acaba daha mı mantıklı diye düşünüyor insan...

Bu arada kiloyu 7'de sabitledim, 3 haftadır almıyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum.. acaip bel ağrısı, ayak ağrısı, nefes darlığı vs başlamıştı, ellerim uyuşuyordu, doktor kilodan deyince tırsttım valla... Tatlıyla aram yoktur zaten, karpuza fena dadanmıştım, bıraktım karpuz filan yemiyorum.. pilav ekmek keza öyle.. sadece bebeğe gerekli olanları yiyorum.. ama en azından belim rahatladı biraz...

en büyük sıkıntım bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum.. gerçi doktor bebeğin eşi önde geç hissedeceksin demişti ama kardeşim 23. hafta oldu pes yani :) ne hissiz kadınmışım... bugün ayrıntılıya giriyorum, ayrıntılıya bakacak prof'a soracağım bakalım ne diyecek bu işe...

ya işte ben de haberler böyle...herkese mcx!

hoşgeldin canım..Ya bende eminönüne gitmeyi düşünmüyorum zaten..haftaya ümraniyedeki yere gideceğim işte ondan sonra da karar vereceğim nerden ne alacağıma..
Kilo konusuna sevindim ama bakalım biz napcaz hiç sabitleme falan yok bende sanırsam :97::1:
ayrıntılı sonucu ne olacak bildir bize mutlaka :) Listede düzenleyeceğim hemen ismiyle hayırlı uğurlu olsun bebeğin inaşallah canım :71: :)

Offf offf bilmiyorum. Ne güzel herkes bir elden yardımcı. Kimse bana öyle biz halledelim demiyor:43: şanssızmıyım ne:97:
Annem kıbrısta. Gelsin bakalım
kayınvalidem yeni ev aldı taşınma telaşında kimse benle ilgilenmiyor:59:
Ama olsun. Kayınvalidemler bebeğin dolabını yaptırcak. Büyük bir gömme dolap olacak.
Annemde inşalah odasının duvar kağıtlarını ve yatağını alacak. Ondan sonrası biraz ayrıntı ve tefarruat sanırım. Birden hepiniz anlatınca öyle güzel güzel kendimi dışta hissettim:31:
Neyse geçti şimdi:9:

canım hiç üzülme benim de annemler uzakta taa ekim 15 de gelecekler ortalama doğumdan 1 önce kadar..
bende tek sayılırım tabi kayınvalidemler görümcemler falan fikren yardımcı ama işlev sadece eşimde ve bende var :)

bir de Irmak sana mı ikiz demişlerdi, tam hatırlayamadım ama bir de şunu dinleyin.. beni nst'ye bağlıyorlardı neredeyse... hemşire baktı bana nst'yi hazırlayın dedi diğer hemşireye.. ben de Allah Allah dedim ama kuzu kuzu da gittim peşinden, sonra dedimki bir problem mi var ben 20 haftalığım niye nst'ye alıyorsunuz, kızcağız da şaşırdı bilmiyorum dedi bir doktora sorayım.. sonra geldi diğer hemşire arkadaş sizi son ayında zannetmiş dedi.. biraz sonra o ilk hemşire geldi yine, dedim hayırdır bu sefer de doğuma götürmeye mi geldiniz.. Allah Allah yaa, sokaktaki insan yapsa ok ama hemşire dediğin biraz profresyonel olur, göbek büyüklüğüne bakarak gebelik haftası tespit etmek için mi okuyorlar hemşirelik okullarında... neyseee böyle de bir anım oldu yani :)

annem ve kayınvalidem bana sen bi şey alma, biz hallederiz diyorlar bende siz yanıma gelmeden oğluşum gelirse ne yapacaz çocuk çıplak mı kalacak diyorummm :)) ilk etapta lazım olabilcek malzemeleri-kıyafetleri alırım...bizimkiler geldikten sonra da eksik gördüklerimizi yine tamamlarız..Allahım hayırlısıyla o günler gelir inş.

bende aynı şeyi düşünüyorum hep ya siz gelmeden eşya tamamlamadan ben doğum yaparsam ne olacak oğlum eksik mi kalsın :D:D 1 tane bile olsa alırım herşeyinden sonra tamamlanırsa tamamlanır zaten :)

Merhaba ayda hoşgeldin...uzun zaman oldu
demek havuzlu handa birşey yok. Fiyatlar ne kadardıki acaba o zaman ekim gibi gitmek lazım.
Kilonu sabitlemişsin oh ne güzel bende çifter çifter gidiyorum:9:
Bebek hareketlerini bende tam olarak 2 haftadır falan hissediyorum sıkma canını.
Benimkide ters duruyormuş biraz o yüzden hareketleri daha çok alt kısımda hissediyorum.
Güzel haberlerini bekliyoruz.

kizlar hadi size iyi aksamlar ben doktora gidiyorum test sonuclarim var ilaclarimi yazdiricam bebisimin cd istiyecegim :))

bir de Irmak sana mı ikiz demişlerdi, tam hatırlayamadım ama bir de şunu dinleyin.. beni nst'ye bağlıyorlardı neredeyse... hemşire baktı bana nst'yi hazırlayın dedi diğer hemşireye.. ben de Allah Allah dedim ama kuzu kuzu da gittim peşinden, sonra dedimki bir problem mi var ben 20 haftalığım niye nst'ye alıyorsunuz, kızcağız da şaşırdı bilmiyorum dedi bir doktora sorayım.. sonra geldi diğer hemşire arkadaş sizi son ayında zannetmiş dedi.. biraz sonra o ilk hemşire geldi yine, dedim hayırdır bu sefer de doğuma götürmeye mi geldiniz.. Allah Allah yaa, sokaktaki insan yapsa ok ama hemşire dediğin biraz profresyonel olur, göbek büyüklüğüne bakarak gebelik haftası tespit etmek için mi okuyorlar hemşirelik okullarında... neyseee böyle de bir anım oldu yani :)

yok canım benimki tek:emir_bebek::nazar:
valla işyerinde gülme krizine girdim çok yaşa hemi. bu insanlar cidden bir enterasan yani:60:

:1::1::1: ay çok komikmiş ya dediğin gibi iyi ki doğuma almamışlar seni :1:

:nazar:|Nick|Yaş|SAT|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir
1|b_dilek|27|20 Şubat|27 Kasım 2011| Erkek:nazar: |Efe Muhammed|İstanbul
2|blackroseimmortal|26|6 Mart|11 Aralık 2011| Kız:nazar: |:44:|İstanbul
3|IRMAK09|28|24 Şubat|1 Aralık 2011| Erkek :nazar:|Toprak|İstanbul
4|Selemi|26|8 Şubat|15 Kasım 2011| Erkek :nazar:|Mert|Bolu
5|dunedain|27|2 Mart|7 Aralık2011| Erkek :nazar:|Kaan Buğra|Dubai
6|ayda_11|34|3 Mart|8 Aralık 2011|Erkek:nazar:|Kaan|İstanbul
7|ssuna|26|20 Şubat|27 Kasım 2011|Erkek:nazar:|Bebişin İsmi|Konya

8| icebreezer|32|24 Şubat|1 Aralık2011| Erkek :nazar:|Bebişin İsmi|İzmir
9|cigdemkok|Yaş|2 Mart|Tahmini Doğum Tarihi|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Şehir

Güncel listemiz _ sanırım sadece ssuna ve cigdemkok bilgilerinde eksiklik var..

Son düzenleme:
yahu ben gidiyorum muhabbet başlıyor he geç kaldım :))

kuaföre gittim. her zaman gittiğime kadın hoşgeldin bile demeden " ayyy ne kadar ççok şişmişsiniz!" dedi kıs kıs güldü:14: öyle mi denir be kadın.pis kadın. zaten hamileyiz duygusalız.ya bazıları böyle dicek laf bulunca hiç kaçırmıyorlar. halbuki geçen arkadaşım dedi ki sade göbeğin şişmişçk moralim bozuldu iştahım da inadına açık yaa kesemiyorum ki :( neyse ki kaç haftadır kilo almadım. ama böyle giderse alıcam üçer beşer :(

ayda'cım tekrar hoşgeldin canım. sanırım güne gün aynı gidiyoruz hadi hayırlısı :) ben de havuzlu hana gitmemeyi düşünüyodum. şimdi sen öyle diyince zaten iyice caydım. zaten bizim ev çok uzak git yorul gez yorul dön yorul yani. ümraniye yeterince büyük ya bakalım.

dünedain hadi güzel haberlerini bekliyoruz. bu arada cd Yi hemen vermiyorlar mı yaa üzüldüm şimdi. kadıköye gitçez taa onun için. bi daa bi da gitgel mi yapçaz. :(

Back