selam kızlar... görüşmeyeli nasılsınız?
önce oturup geçmişi okudum, iki saat sürdü, ben yokken muhabbet baya hızlanmış..
aklımda kalann konularla ilgili toplu cevap yaziim dedim...
Yeni tablo güzel olmuş, ellerine sağlık Dilekcim, Irmakcım sen de doğru hatırlıyorsun, benimki de erkek, adı büyük ihtimalle Kaan olacak. Böylece Kaan'ları ikilemiş olacağız Dunedaincim
... Bu arada acaba diyorum tatlılarla tuzluları bu kadar karıştırmasan mı, midene yazık valla
Eminönü'ne hiç boşuna gitmeyin şimdiden, kışlıklar daha gelmemiş, ben havuzlu han'a gittim, öldüm bittim canım çıktı bir hafta belim ağrıdı, üstelik boşuna herşey yazlık, hiçbirşey almadım. Eylül'den sonra gelin dediler...Ama gitmişken süs malzemesi aldım biraz, malum orada gayet uygun böyle şeyler.
Ben şu ana kadar bir travel set, bir iki çıtçıtlı body, bir de organic hastane çıkışı aldım... Ama bu alışveriş işi zor valla... Havuzlu Han'da resmen şaşkına döndüm.. Herşey bir arada olunca insanın kafası karışıyor, nereden başlayacağını bilemiyor... Bir de aslına bakarsanız o kadar büyük bir fiyat farkı yok, pazarlğıa pek yanaşmıyorlar, nakit paranın da sıcaklığı filan kalmamış...Adamlar hiçindirim yapmıyorlar, serin klimalı alışveriş merkezi ortamında bol taksitle almak acaba daha mı mantıklı diye düşünüyor insan...
Bu arada kiloyu 7'de sabitledim, 3 haftadır almıyorum ama ne kadar dayanırım bilmiyorum.. acaip bel ağrısı, ayak ağrısı, nefes darlığı vs başlamıştı, ellerim uyuşuyordu, doktor kilodan deyince tırsttım valla... Tatlıyla aram yoktur zaten, karpuza fena dadanmıştım, bıraktım karpuz filan yemiyorum.. pilav ekmek keza öyle.. sadece bebeğe gerekli olanları yiyorum.. ama en azından belim rahatladı biraz...
en büyük sıkıntım bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum.. gerçi doktor bebeğin eşi önde geç hissedeceksin demişti ama kardeşim 23. hafta oldu pes yani :) ne hissiz kadınmışım... bugün ayrıntılıya giriyorum, ayrıntılıya bakacak prof'a soracağım bakalım ne diyecek bu işe...
ya işte ben de haberler böyle...herkese mcx!