Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse kızlar ben çıkayım dünyanın işi beni bekliyor ondan sonra çarşı, pazar vs gidilecek malum tüm işler haftasonu bizi bekler öpttt sizleri kendinize ve bebişlere çok iyi bakın...
Kızlar herkese günaydın....
Dün doktora gittik büyümüş bebişimiz 630 gr olmuş. Dün doktor ostımax diye bir balık yağı hapı verdi. Morina balığı karaciğerinden yapılıyormuş. Aklım karıştı. Siz ne kullanıyorsunuz? Eczacı güzel ilaç dedi ama bilmiyourum kafam karıştı.
Neyse bizde eğer eşimin keyfi gelirse az sonra alışverişe gidecez inşallah. En sonunda bebek mağazalarına bakmaya ikna edebildim:))))
günaydın herkese
dün iftardan sonra azcık gezelim die caddebostan sahiline gittik. arkadaşlarla oturduk baaya. eve gel et derken sahuru yapıp yatalım dedik anca kalktım. kalbimi bi tuhaf hissediyorum yaa. yorulduğum zamanlar oluyor hamileliğimin başından beri. sanki aşırı efor sarfediomuş gibi arada derin nefes almak zorunda kalıorum. size de oluo mu böyle ?
ayy pazara gitmek lazım çok üşeniyorum hava da güzel serin aslında.
Kızlar herkese günaydın....
Dün doktora gittik büyümüş bebişimiz 630 gr olmuş. Dün doktor ostımax diye bir balık yağı hapı verdi. Morina balığı karaciğerinden yapılıyormuş. Aklım karıştı. Siz ne kullanıyorsunuz? Eczacı güzel ilaç dedi ama bilmiyourum kafam karıştı.
Neyse bizde eğer eşimin keyfi gelirse az sonra alışverişe gidecez inşallah. En sonunda bebek mağazalarına bakmaya ikna edebildim:))))
ohh masallah bende yarin gidiyorum insallah kontrole sadece buyusun buyusun bebislerimiz...baligin karacigerinden olmamasi gerekiyordu ama doktorun bildigi vardir heralde internetten bir baksaydin yinede...hadi hayirli alisverisler :))
bendede sicak havadan oluyor ama nefes darligi gibi birde bebek buyudukce anne kalbin uzerine yatarmis ama sen sikayetlerin farkli ise doktorunla konus istersen..
günaydın anneler ve bebişlerimiz
ah bende bi sallayabilsem gece 12 de bile ev silebiliyorum ya hiç içim rahat etmiyor
Yok bendede olmadı...
Dilek naptın gittinmi hafta sonu.
Ben gittim burdaki yerine
bir battaniye, 2 takım, bir tulum, mendiller, önlük falan aldım. Başladık yavaştan öyle.
Yok bendede olmadı...
Dilek naptın gittinmi hafta sonu.
Ben gittim burdaki yerine
bir battaniye, 2 takım, bir tulum, mendiller, önlük falan aldım. Başladık yavaştan öyle.