• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

neyse kızlar ben çıkayım dünyanın işi beni bekliyor ondan sonra çarşı, pazar vs gidilecek malum tüm işler haftasonu bizi bekler öpttt sizleri kendinize ve bebişlere çok iyi bakın...

bizimki babasına tepki vermiyor daha. eşim ağzını göbeğime dayaya dayaya sesleniyor yok gene hiç tepki vermiyor hohoho :)) ben de diyorum kapatıyorum göbeğimi yel alıcak kırk saat beklersek :p ben bezen dürte dürte sesleniyorum o zaman tepki veriyor. hele bi vermesin hele bi vermesin doğunca sorarım ben ona anneyi dinlememek ne :41:

günaydın herkese:71:

dün iftardan sonra azcık gezelim die caddebostan sahiline gittik. arkadaşlarla oturduk baaya. eve gel et derken sahuru yapıp yatalım dedik anca kalktım. kalbimi bi tuhaf hissediyorum yaa. yorulduğum zamanlar oluyor hamileliğimin başından beri. sanki aşırı efor sarfediomuş gibi arada derin nefes almak zorunda kalıorum. size de oluo mu böyle ?

ayy pazara gitmek lazım çok üşeniyorum hava da güzel serin aslında.

Kızlar herkese günaydın....
Dün doktora gittik büyümüş bebişimiz 630 gr olmuş. Dün doktor ostımax diye bir balık yağı hapı verdi. Morina balığı karaciğerinden yapılıyormuş. Aklım karıştı. Siz ne kullanıyorsunuz? Eczacı güzel ilaç dedi ama bilmiyourum kafam karıştı.

Neyse bizde eğer eşimin keyfi gelirse az sonra alışverişe gidecez inşallah. En sonunda bebek mağazalarına bakmaya ikna edebildim:))))

Dün doktora gittik büyümüş bebişimiz 630 gr olmuş. Dün doktor ostımax diye bir balık yağı hapı verdi. Morina balığı karaciğerinden yapılıyormuş. Aklım karıştı. Siz ne kullanıyorsunuz? Eczacı güzel ilaç dedi ama bilmiyourum kafam karıştı.

Neyse bizde eğer eşimin keyfi gelirse az sonra alışverişe gidecez inşallah. En sonunda bebek mağazalarına bakmaya ikna edebildim:))))

ohh masallah bende yarin gidiyorum insallah kontrole sadece buyusun buyusun bebislerimiz...baligin karacigerinden olmamasi gerekiyordu ama doktorun bildigi vardir heralde internetten bir baksaydin yinede...hadi hayirli alisverisler :))

günaydın herkese:71:

dün iftardan sonra azcık gezelim die caddebostan sahiline gittik. arkadaşlarla oturduk baaya. eve gel et derken sahuru yapıp yatalım dedik anca kalktım. kalbimi bi tuhaf hissediyorum yaa. yorulduğum zamanlar oluyor hamileliğimin başından beri. sanki aşırı efor sarfediomuş gibi arada derin nefes almak zorunda kalıorum. size de oluo mu böyle ?

ayy pazara gitmek lazım çok üşeniyorum hava da güzel serin aslında.

bendede sicak havadan oluyor ama nefes darligi gibi birde bebek buyudukce anne kalbin uzerine yatarmis ama sen sikayetlerin farkli ise doktorunla konus istersen..

oh maşallah bebeğine :nazar: ben de salı günü gidicem doppler'a çok heyecanlıyım :) valla benim bile gezesim gelmio sıcakta eşimin hiç gezesi gelmez herhalde mağaza mağaza. :)) zaten pazara zor gidioz ramazan günü :)) annemi bekliorum ben eylül gibi gelicek inş. birlikte daha iyi gezeriz. valla geçen nette ülkemizdeki balıkyağlarının balığın kötü yerlerinden üretildiğini okuyunca hiç içesim yok balıkyağı hapı falan. bana en güzeli balık yemek geliyor. ceviz semizotu bunlar da iyi o açıdan.

ohh masallah bende yarin gidiyorum insallah kontrole sadece buyusun buyusun bebislerimiz...baligin karacigerinden olmamasi gerekiyordu ama doktorun bildigi vardir heralde internetten bir baksaydin yinede...hadi hayirli alisverisler :))

bendede sicak havadan oluyor ama nefes darligi gibi birde bebek buyudukce anne kalbin uzerine yatarmis ama sen sikayetlerin farkli ise doktorunla konus istersen..

evet sürekli sol tarafıma yatıyorum.bebek daha iyi besleniyormuş, hem de annede kan dolaşımı daha rahat oluormuş. sanırım ondan da oluyor.sabahları kalkınca öyle hissediyorum. bi de benim kan değerlerim sınırdaydı. bu aylarda demir iyice eksiliyormuş annede. kan hapı da içiyorum ama demek anca kendimi döndürüyorum :)) kansızlıkta çarpıntı yapıyor.

gunaydin anneler bebisleri :)))

bir kac gun icerisinde allah bozmasin bir bugun iyi uyandim kendimide iyi hissediyorum:21:.kac gundur yaptigim islerdede asiri derecede konsantrasyonum dustugu icin hatalar yapmisim sabah sabah onlari duzeltiyordum:31::31:..neyse canim o kadar kusur kadi kizindada olur :9::9::))) hicde altta kalmam hamileyim ben zaten son ay diye iyice bir salladim :)))):27::27: artik tamami ile tatil odakli calisiyorum :)))):52::52::52::52:

günaydın herkese:) iyi haftalar diliyorum. artık şu izin gelsede çıksam hergün aynı gereksiz insanları görmekten sıkıldım...:31:

dilek sen hangi balık yağını kullanıyordun??

Yok bendede olmadı...
Dilek naptın gittinmi hafta sonu.
Ben gittim burdaki yerine
bir battaniye, 2 takım, bir tulum, mendiller, önlük falan aldım. Başladık yavaştan öyle.

günaydın anneler ve bebişlerimiz (:

ah bende bi sallayabilsem :D gece 12 de bile ev silebiliyorum ya hiç içim rahat etmiyor :D

yok ya bir evde sallayamadim henuz onuda bir basarabilsem cok super olacak :87::87:..evde iki kisiyiz ama sanki ordu yasiyor..hergun bulasik makinasinda 6 cift catal kasik bicak tabak olurmu..cogalsak akibetini dusunemiyorum...

esim evdeyken is yapmamdan hoslanmiyor otur diyor..nese o arada cay yapiyorum meyve tasiyorum dondurma yiyorum camasirlari yikamaya koyuyorum bulasiklari diziyorum.hic farkinda olmuyor bunlari yaptigimin bilg basinda beni hep yaninda goruyor..

Yok bendede olmadı...
bir battaniye, 2 takım, bir tulum, mendiller, önlük falan aldım. Başladık yavaştan öyle.

ay ne guzel gidip gelip bakarsin artik ben dayanamiyorum arada acip dolabi hepsini indirip bakip yerine koyuyorum..bide doguma yakin bunlarin hepsini yikayip utulemek var..

benimde goguslerimden henuz birsey gelmedi merakla bekliyorum.sol gogsumun ucunda bir agri var ama kremliyorum hergun bekliyorus aktiviyesini :)))

Yok bendede olmadı...

evet gittim ama kadıköydeki civile gittim..Ümraniyeyer zaman kalmadı haftaya kaldı orası..bende aldım birşeyler :D aslında hepsini almak istedim ama eşim tuttu :D:D ya çok güzel şeyler var mink minik hepsi de :1:
bir tane tulum aldım,pufidik patiklerden aldım çorap aldım,bir tane gömlek tulum aldım kot,bir tanede pantolon gömlek t short takımı aldım şapkası bile var :D he bir de önlük aldım :D
açıkçası hastane çıkışı ve sonrası takımları oluyor ya ondan almadık çünkü zaten çok geliyor onlardan..İlk hediyeler hep onlardan oluyor zıbın ayaklı pantolon eldiven önlük şapka takımı olanları söylüyorum..

birde ordayken araba ve yataklara baktık.baby 2 go nun hem araba hem de yatağını beğendim ama almadık :D
araba 255 yatak 175 liraydı tabi pazarlığa açık :1:
dedik bir de ümraniyeye bakalım sonra karar veririz ama beğendim ben baby 2 go nun ürünleri güzeldi..arabası özellikle çok geniş ve kullanımı rahattı tekerlekleri hemen dönüyor yani.

amin canım inşallah cümlemizin bebeşine sağlık versin Allah ım :)
Evet birde onların yıkanıp ütülenmesi var tabi :)

Back