yahu ben gidiyorum muhabbet başlıyor he geç kaldım :))
kuaföre gittim. her zaman gittiğime kadın hoşgeldin bile demeden " ayyy ne kadar ççok şişmişsiniz!" dedi kıs kıs güldüöyle mi denir be kadın.pis kadın. zaten hamileyiz duygusalız.ya bazıları böyle dicek laf bulunca hiç kaçırmıyorlar. halbuki geçen arkadaşım dedi ki sade göbeğin şişmişçk moralim bozuldu iştahım da inadına açık yaa kesemiyorum ki neyse ki kaç haftadır kilo almadım. ama böyle giderse alıcam üçer beşer
ayda'cım tekrar hoşgeldin canım. sanırım güne gün aynı gidiyoruz hadi hayırlısı :) ben de havuzlu hana gitmemeyi düşünüyodum. şimdi sen öyle diyince zaten iyice caydım. zaten bizim ev çok uzak git yorul gez yorul dön yorul yani. ümraniye yeterince büyük ya bakalım.
dünedain hadi güzel haberlerini bekliyoruz. bu arada cd Yi hemen vermiyorlar mı yaa üzüldüm şimdi. kadıköye gitçez taa onun için. bi daa bi da gitgel mi yapçaz.
Selam arkadaşlar.Uzun zamandır muhabbetinizi takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmiş.Ben de mart hamilesiyim.Bir kızım olacak.Baktım listenizde kız bir tane dedim 2. de benim kuzum olsun.Listeye beni de eklerseniz sevinirim.Satım 10 şubat.Tahmini doğum tarihim 17 kasım.İstanbulda yaşıyorum ben de.kızımın ismi büyük ihtimalle Irmak Naz olacak.Ama hala kararsızım.
İyi akşamlar.
kızlar bazı sitelerde görüyorum annelerin göğsünden süt gelebilir diyor bende hiç olmadı sizde oldu mu .?
Selam arkadaşlar.Uzun zamandır muhabbetinizi takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmiş.Ben de mart hamilesiyim.Bir kızım olacak.Baktım listenizde kız bir tane dedim 2. de benim kuzum olsun.Listeye beni de eklerseniz sevinirim.Satım 10 şubat.Tahmini doğum tarihim 17 kasım.İstanbulda yaşıyorum ben de.kızımın ismi büyük ihtimalle Irmak Naz olacak.Ama hala kararsızım.
İyi akşamlar.
selam arkadaşlar.uzun zamandır muhabbetinizi takip ediyorum ama yazmak bugüne nasipmiş.ben de mart hamilesiyim.bir kızım olacak.baktım listenizde kız bir tane dedim 2. De benim kuzum olsun.listeye beni de eklerseniz sevinirim.satım 10 şubat.tahmini doğum tarihim 17 kasım.istanbulda yaşıyorum ben de.kızımın ismi büyük ihtimalle ırmak naz olacak.ama hala kararsızım.
Iyi akşamlar.
yahu ben gidiyorum muhabbet başlıyor he geç kaldım :))
kuaföre gittim. Her zaman gittiğime kadın hoşgeldin bile demeden " ayyy ne kadar ççok şişmişsiniz!" dedi kıs kıs güldüöyle mi denir be kadın.pis kadın. Zaten hamileyiz duygusalız.ya bazıları böyle dicek laf bulunca hiç kaçırmıyorlar. Halbuki geçen arkadaşım dedi ki sade göbeğin şişmişçk moralim bozuldu iştahım da inadına açık yaa kesemiyorum ki neyse ki kaç haftadır kilo almadım. Ama böyle giderse alıcam üçer beşer
ayda'cım tekrar hoşgeldin canım. Sanırım güne gün aynı gidiyoruz hadi hayırlısı :) ben de havuzlu hana gitmemeyi düşünüyodum. şimdi sen öyle diyince zaten iyice caydım. Zaten bizim ev çok uzak git yorul gez yorul dön yorul yani. ümraniye yeterince büyük ya bakalım.
Dünedain hadi güzel haberlerini bekliyoruz. Bu arada cd yi hemen vermiyorlar mı yaa üzüldüm şimdi. Kadıköye gitçez taa onun için. Bi daa bi da gitgel mi yapçaz.
Herkese günaydın arkadaşlar.
merhaba hoşgeldin:)kızlar çoğalsın biraz... ırmak naz güzel isim bence.
boşver takma kafana gerçekten böyle saçma insanlar hep var devamlı yorum yapıyorlar. Ne oluyorsa sanki banada yapıyorlar ama ben takmıyorum artık.mesela geçen bir yere gittim 7 aylık hamile biri var benim 2 katım kadar o densizde bana ne kadar kilolusun dedi. Sanki daha önce tanışıyormuşuz gibi bende evet dedim 6 aylığım ama senin yarın kadarım komplekslimisin ne diycektim. Sinir oldumDua etsin kayınvalideme o frenledi beni:95:
Herkese günaydın arkadaşlar.
boşver takma kafana gerçekten böyle saçma insanlar hep var devamlı yorum yapıyorlar. Ne oluyorsa sanki banada yapıyorlar ama ben takmıyorum artık.mesela geçen bir yere gittim 7 aylık hamile biri var benim 2 katım kadar o densizde bana ne kadar kilolusun dedi. Sanki daha önce tanışıyormuşuz gibi bende evet dedim 6 aylığım ama senin yarın kadarım komplekslimisin ne diycektim. Sinir oldumDua etsin kayınvalideme o frenledi beni:95:
alla allaaa kendine baksın o önce. ya millet bi tuhaf hakkaten. neyse doğurduktan sonra veririz inş. herkese günaydın bu arada. yatarken rahat edemiyorum artık ben yaa. size de oluyo mu? bu gece hiç uyuyamadım
aynı dert hepimizde var sanırım. gece sık kalkmalar. sol kola yatıp uyuyamamalar. sağa yatıp rahat edemeyenler.
bende sağıma yatınca (bizim toprak bey sağ tarafta toplanıyor) hemen tepinmeye başlıyor. bende fırlıyorum haliyle hemencik.
dişimizi sıkalım 3,5 aycık daha kızlar.
bu arada saçma sapan rüyalar görmeyede başladım hayırlı uğurlu olsun bakalım...
Cok merak ediyorum kilosu gelisimi yerindedir insallah mide yanmasindan tam beslenemedim gibi geliyor cok yemek yiyemedim kizim beslenmistir insallah...
Cok merak ediyorum kilosu gelisimi yerindedir insallah mide yanmasindan tam beslenemedim gibi geliyor cok yemek yiyemedim kizim beslenmistir insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?