Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende nemlendirici almayı düşünmüyorum artık. ama sterilazatör alırım da büyük ihtimal doğumdan sonra alırım eğer emmezde biberonla vermek zorunda kalırsak. belki onada biberona geçene kadar gerek kalmaz.
Bencede görerek almak en iyisi. Arkadaşlar oda nemlendirme cihazı, sterilazatör almayı düşünüyormusunuz. Alacaksanız ne alacaksınız...
bugun bir kac tane el pompasi gordum ben el pompasi istemedigim icin motorlusuna baktim pigeon bir marka buldum ama ne bilim onunda agzi kucuk ben tomme pippe alacaktim biberonlari oyle aldim diye onun sadece el pompasi vardi..biraz daha arastirmaya devam edecegim sanirim..strilisezasyon aleti bana gereksiz geldi..biberon ona gore alin bulasik makinasinda yikanabilenden rahat edersiniz..buhar makinasi alacaktim arkadasim zaten ulke cok nemli niye aliyorsunki dedi..mantikli geldi vazgectim..
umraniye de bir kac magaza var igdastan belediyeye dogru gelirken yol ustunde..igdasin caprazindakini ismini hatirlamadim p baslayan biseydi..ilerisinde yolun karsisinda 2 buyuk bebek magazasi olmasi lazim..
ama gel gelelim ben istanbulda olsam hic ugrasmam eminonunde kurkcu han var 4 kat agzina kadar bebek magazasi inanilmaz kaliteli mallari var hepsinin pamuklari falan cok guzel..hersey arabasinda yatagina herseyini bulabilirsiniz..birde burasi umraniye ve diger magazalara toptan gonderdigi icin alacaginiz urunleri yari fiyati ve daha kaliteli alabilirsiniz... ben eylulde gelicem iste oradan bebek pijamalari almayi planliyorum...
yerini isterseniz tarif ederim rahat bulursunuz zaten :)))
dunedain bugün entte bakarken şuna rastladım. baya satmış.
Hepsiburada.com : Lansinoh Manuel Göğüs Pompası | Anne / Bebek / Çocuk
yorumlarda diolarki elektrikliler acıtıyor gereksiz pahalı. bu hem acıtmıomuş hem de kullanışlıymış. ay ben de bu piyasayı hiç bilmioyurm. sen bugün gezdin gördün ya nasıl karar verdin. nası bişe alıcaksın? elektrikli mi? manuel mmi? bunlarda marka da önemlidir şimdi.
eminönünde havuzlu han varmış orasını pek önermiolar ama. kürkçü hanı bilmiorum hiç. daha doğrusu istanbulda bi senedir oturuyorum bende pek bilmiyorum. bu konuda yardımlaşırsak çok mutlu olurum :)
Günaydın kızlar ve bebişlerimiz
ben yarın gideceğim ümraniyedeki yere size bilgi veririm nasıl olduğunu..bende almadım henüz ama alırken tabiki %100 pamuk olmasına dikkat edeceğim..Biberonların makinada yıkanmasına hoş bakmıyorum açıkçası.Emzik yerleri silikon makinada deforme olabilir zamanla ve silikon makina deterjanını çekebilir.bence sterilizasyon cihazı gerekli..Emzikleri,burun aspiratörü vs gibi malzemeleri de steril edilebilir hem sadece biberon olarak düşünmeyelim..
dun tartildim kilo vermisim guya aldim zannediyordum neyse bu sabah ise gitmedim 1 haftadir kustugum icin bugun kendimi kotu hissediyordum..
ama hakinni verdim az once..
1 yumurta ekmek arasi yedim..
1 bardak sut
1 tabak yaprak sarma
1 seftali +1 salkim uzum +1 armut
1 portakal suyu
2 dilim borek
1 adet sobiyet yedim.
simdi mide ilacimi icip uzanayim...
günaydınlaaaar. herkese iyi haftasonları dicem. ben gene eve kapandım haftasonu eşim oruç dışarı çıkmaz şimdi. akşam çıkartiim ben onu :)
aynen yaa bence de azcık çocuk mikropla tanışsın. annem de çok titiz bakıomuş bana. sonra hastalanmışım. doktor da demişki:" hiç mi yere koymadın bu çocuğu, hiç mikrop görmemiş." annem bize ne kadar özense biz hasta olurmuşuz. hatırlıyorum. biizim sürekli dolapta duran iğne şekerlerimiz vardı. sürekli iğne yediğimizden,ağlamayalım diye şekerlerimizi yanımızda götürüoduk.
dünedain çok mu hareketlisin gün içinde ondan da almıyor olabilirsin. ben de maşallah diyim iki haftadır sabitledim kilomu.6. ay bitse böyle.
benim ki daha çok öğleden sonra uyanıyor sanırım en çok o zaman tekmeliyor :) artık tekmelerini dışarıdan bakınca görüyorum. çok güzel bişi :)