• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

bana yengem (abimin eşi) Almanya dan almış sterilizasyon cihazı ama markası nedir bilmiyrum daha gelmedi görmedim nasıl birşey :)

bana yengem (abimin eşi) Almanya dan almış sterilizasyon cihazı ama markası nedir bilmiyrum daha gelmedi görmedim nasıl birşey :) nemlendirme cihazı da düşünmüyorum açarım mis gibi camları havalanır odası cihaza gerek yok bence :)
kışın zaten ben kaloriferlerin üzerine bir kap su koyarım o buharlaşır mutlaka..yoksa zatwn bizim bile boğazımız kuruyor..

bende nemlendirici almayı düşünmüyorum artık. ama sterilazatör alırım da büyük ihtimal doğumdan sonra alırım eğer emmezde biberonla vermek zorunda kalırsak. belki onada biberona geçene kadar gerek kalmaz.

bende nemlendirici almayı düşünmüyorum artık. ama sterilazatör alırım da büyük ihtimal doğumdan sonra alırım eğer emmezde biberonla vermek zorunda kalırsak. belki onada biberona geçene kadar gerek kalmaz.

emziği burun asp vs de steril edilebilir ama..Sterilizasyon cihazını bende düşünüyorDum hediye oldu :)

Son düzenleme:
stelizatör gerekli sanırım galba. internette stelizatörünüz yoksa biberonları falan tencerede kaynatın dio. onu kaynatana kadar ohoo.:44:

Bende steril makinasi almayi dusunuyorum arkadasim kullaniyor cok guzel gercekten ama anneme gore gerek yok kaynatiriz diyor:)) bende carsiya gitmistim dayanamadim batik ve havlu aldim esimde dayanadin dimi dedi bana daha erken neden acele ediyorsun dedi ama dayanamiyorum ki ne yapiyim alicak cok seyimiz var.. resmini koymaya calistim ama telefondan girdigim icin yukliyemedim.

Son düzenleme:
Bencede görerek almak en iyisi. Arkadaşlar oda nemlendirme cihazı, sterilazatör almayı düşünüyormusunuz. Alacaksanız ne alacaksınız...

bugun bir kac tane el pompasi gordum ben el pompasi istemedigim icin motorlusuna baktim pigeon bir marka buldum ama ne bilim onunda agzi kucuk ben tomme pippe alacaktim biberonlari oyle aldim diye onun sadece el pompasi vardi..biraz daha arastirmaya devam edecegim sanirim..strilisezasyon aleti bana gereksiz geldi..biberon ona gore alin bulasik makinasinda yikanabilenden rahat edersiniz..buhar makinasi alacaktim arkadasim zaten ulke cok nemli niye aliyorsunki dedi..mantikli geldi vazgectim..

umraniye de bir kac magaza var igdastan belediyeye dogru gelirken yol ustunde..igdasin caprazindakini ismini hatirlamadim p baslayan biseydi..ilerisinde yolun karsisinda 2 buyuk bebek magazasi olmasi lazim..

ama gel gelelim ben istanbulda olsam hic ugrasmam eminonunde kurkcu han var 4 kat agzina kadar bebek magazasi inanilmaz kaliteli mallari var hepsinin pamuklari falan cok guzel..hersey arabasinda yatagina herseyini bulabilirsiniz..birde burasi umraniye ve diger magazalara toptan gonderdigi icin alacaginiz urunleri yari fiyati ve daha kaliteli alabilirsiniz... ben eylulde gelicem iste oradan bebek pijamalari almayi planliyorum...

yerini isterseniz tarif ederim rahat bulursunuz zaten :)))

bugun bir kac tane el pompasi gordum ben el pompasi istemedigim icin motorlusuna baktim pigeon bir marka buldum ama ne bilim onunda agzi kucuk ben tomme pippe alacaktim biberonlari oyle aldim diye onun sadece el pompasi vardi..biraz daha arastirmaya devam edecegim sanirim..strilisezasyon aleti bana gereksiz geldi..biberon ona gore alin bulasik makinasinda yikanabilenden rahat edersiniz..buhar makinasi alacaktim arkadasim zaten ulke cok nemli niye aliyorsunki dedi..mantikli geldi vazgectim..

umraniye de bir kac magaza var igdastan belediyeye dogru gelirken yol ustunde..igdasin caprazindakini ismini hatirlamadim p baslayan biseydi..ilerisinde yolun karsisinda 2 buyuk bebek magazasi olmasi lazim..

ama gel gelelim ben istanbulda olsam hic ugrasmam eminonunde kurkcu han var 4 kat agzina kadar bebek magazasi inanilmaz kaliteli mallari var hepsinin pamuklari falan cok guzel..hersey arabasinda yatagina herseyini bulabilirsiniz..birde burasi umraniye ve diger magazalara toptan gonderdigi icin alacaginiz urunleri yari fiyati ve daha kaliteli alabilirsiniz... ben eylulde gelicem iste oradan bebek pijamalari almayi planliyorum...

yerini isterseniz tarif ederim rahat bulursunuz zaten :)))

dunedain bugün entte bakarken şuna rastladım. baya satmış.
Hepsiburada.com : Lansinoh Manuel Göğüs Pompası | Anne / Bebek / Çocuk

yorumlarda diolarki elektrikliler acıtıyor gereksiz pahalı. bu hem acıtmıomuş hem de kullanışlıymış. ay ben de bu piyasayı hiç bilmioyurm. sen bugün gezdin gördün ya nasıl karar verdin. nası bişe alıcaksın? elektrikli mi? manuel mmi? bunlarda marka da önemlidir şimdi.
eminönünde havuzlu han varmış orasını pek önermiolar ama. kürkçü hanı bilmiorum hiç. daha doğrusu istanbulda bi senedir oturuyorum bende pek bilmiyorum. bu konuda yardımlaşırsak çok mutlu olurum :)

dunedain bugün entte bakarken şuna rastladım. baya satmış.
Hepsiburada.com : Lansinoh Manuel Göğüs Pompası | Anne / Bebek / Çocuk

yorumlarda diolarki elektrikliler acıtıyor gereksiz pahalı. bu hem acıtmıomuş hem de kullanışlıymış. ay ben de bu piyasayı hiç bilmioyurm. sen bugün gezdin gördün ya nasıl karar verdin. nası bişe alıcaksın? elektrikli mi? manuel mmi? bunlarda marka da önemlidir şimdi.
eminönünde havuzlu han varmış orasını pek önermiolar ama. kürkçü hanı bilmiorum hiç. daha doğrusu istanbulda bi senedir oturuyorum bende pek bilmiyorum. bu konuda yardımlaşırsak çok mutlu olurum :)

yok ben yanlis yazdim havuzlu han benim dedigimde ama guzel bir yer benim bildigim bicok tanidigim cok iyi seyler aldi.. ama umraniyedeki yerlerdende cok alis veris yapiyor..mesela bende oda markadan ziyade evde giyecegi seyleri ozellikle %100 pamuklu sectik..hatta ablam annemde markalarini falan keser yara yapmasin diye..ben su yasimda valla ne olursa olsun alerji yapiyor basiyorum makasi :))

ya neden motorlu istiyorum ablaminkide medela marka motorlu baya memnundu oo hatta bana dediki motorlu al almayacaksan benimkini sana vereyim kullan diye yok dedim isine yarar ben bir bakim diye..tekrar bir sorayim ona canini yakmismi...yoksa manuel cok buldum elekrikli alicam valla ama ii biseyler bakiyorum avent var onunda bir fiyatina bakicam hatirlamiyorum ama 150 -200 arasinda baslayip 1500 kadar devam ediyor ama tabiki abartmayi planlamiyorum..bir markalari yine bir arastirim...ama avent dusunuyorum acikcasi...

Günaydın kızlar ve bebişlerimiz :21::68:

ben yarın gideceğim ümraniyedeki yere size bilgi veririm nasıl olduğunu..bende almadım henüz ama alırken tabiki %100 pamuk olmasına dikkat edeceğim..Biberonların makinada yıkanmasına hoş bakmıyorum açıkçası.Emzik yerleri silikon makinada deforme olabilir zamanla ve silikon makina deterjanını çekebilir.bence sterilizasyon cihazı gerekli..Emzikleri,burun aspiratörü vs gibi malzemeleri de steril edilebilir hem sadece biberon olarak düşünmeyelim..

Günaydın kızlar ve bebişlerimiz :21::68:

ben yarın gideceğim ümraniyedeki yere size bilgi veririm nasıl olduğunu..bende almadım henüz ama alırken tabiki %100 pamuk olmasına dikkat edeceğim..Biberonların makinada yıkanmasına hoş bakmıyorum açıkçası.Emzik yerleri silikon makinada deforme olabilir zamanla ve silikon makina deterjanını çekebilir.bence sterilizasyon cihazı gerekli..Emzikleri,burun aspiratörü vs gibi malzemeleri de steril edilebilir hem sadece biberon olarak düşünmeyelim..

mutlaka ama ben dun bir tablet gordum suyun icine atiyorsunuz biberon ne varsa iste sterilize ediyor..zaten makinaya sadece govde atilir silikonlar zaten ben yegenlerimden biliyorum o disler cikinca hepsini parcaliyorlar :) yani onlar zaten cok uzun omurlu olmuyor kaynar sudada temizlenebiliyor..sterilizasyon cihazini alanlar biliyorum hep sonra ellerinde kaldi..hatta abartip yogurt yapma makinasi falanda alan var :))tabi herkesin kendi tercihi ben tercihen almayacagim azcik bagisikligida olsun..zaten kresti okuldu derken tum sumukluler bir araya gelecegi icin direnci olsun..

valla bakiyorumda biz ozeniyorus boyle seylere bizim orada bir kiz vardi kucuk yasta anne oldu ole bilinclide degildi..nese yardim edeni falanda vardi tabi ama hic birsey almadan 1 biberon 1 emzik cocuk buyudu..hemde gayet sagliklida..yemegi yerinde ayni kiyafeti elli kere giyindiriler falan..ablam buyuk oglunda ayni bizim gibi ne varsa hepsinden aldi cok ozendi..o cocugun burnunu sumukten kurtaramadi..cocuk saglikliydi asiri ozen gosteriyordu ama yok yani igne ilac yemekten bil hal olmustu.

evet aynen bende katılıyorum..Çok didiklersen çok iş açılır başına :D annelerimiz bizi nasıl büyütmiş sanki sterilizasyon cihazı mı vardı hele ki yoğurt yapma makinası falan :D makinaya ne gerek var sütü mayala al sana yoğurt :D
Allah hepimize sağlık versin herşey olur :emir_bebek:

dun tartildim kilo vermisim guya aldim zannediyordum neyse bu sabah ise gitmedim 1 haftadir kustugum icin bugun kendimi kotu hissediyordum..
ama hakinni verdim az once..
1 yumurta ekmek arasi yedim..
1 bardak sut
1 tabak yaprak sarma
1 seftali +1 salkim uzum +1 armut
1 portakal suyu
2 dilim borek
1 adet sobiyet yedim.

simdi mide ilacimi icip uzanayim...

dun tartildim kilo vermisim guya aldim zannediyordum neyse bu sabah ise gitmedim 1 haftadir kustugum icin bugun kendimi kotu hissediyordum..
ama hakinni verdim az once..
1 yumurta ekmek arasi yedim..
1 bardak sut
1 tabak yaprak sarma
1 seftali +1 salkim uzum +1 armut
1 portakal suyu
2 dilim borek
1 adet sobiyet yedim.

simdi mide ilacimi icip uzanayim...

Maşallah afiyet olsun size :D hepsi iyi güzel de yaprak sarmayı niye karıştırmışsın araya :D mideyi çok karıştırdığın için de bu kadar bulantın olabilir canım.

günaydınlaaaar. herkese iyi haftasonları dicem. ben gene eve kapandım haftasonu eşim oruç dışarı çıkmaz şimdi. akşam çıkartiim ben onu :)

aynen yaa bence de azcık çocuk mikropla tanışsın. annem de çok titiz bakıomuş bana. sonra hastalanmışım. doktor da demişki:" hiç mi yere koymadın bu çocuğu, hiç mikrop görmemiş." annem bize ne kadar özense biz hasta olurmuşuz. hatırlıyorum. biizim sürekli dolapta duran iğne şekerlerimiz vardı. sürekli iğne yediğimizden,ağlamayalım diye şekerlerimizi yanımızda götürüoduk.

dünedain çok mu hareketlisin gün içinde ondan da almıyor olabilirsin. ben de maşallah diyim iki haftadır sabitledim kilomu.6. ay bitse böyle.

benim ki daha çok öğleden sonra uyanıyor sanırım en çok o zaman tekmeliyor :) artık tekmelerini dışarıdan bakınca görüyorum. çok güzel bişi :)

günaydınlaaaar. herkese iyi haftasonları dicem. ben gene eve kapandım haftasonu eşim oruç dışarı çıkmaz şimdi. akşam çıkartiim ben onu :)

aynen yaa bence de azcık çocuk mikropla tanışsın. annem de çok titiz bakıomuş bana. sonra hastalanmışım. doktor da demişki:" hiç mi yere koymadın bu çocuğu, hiç mikrop görmemiş." annem bize ne kadar özense biz hasta olurmuşuz. hatırlıyorum. biizim sürekli dolapta duran iğne şekerlerimiz vardı. sürekli iğne yediğimizden,ağlamayalım diye şekerlerimizi yanımızda götürüoduk.

dünedain çok mu hareketlisin gün içinde ondan da almıyor olabilirsin. ben de maşallah diyim iki haftadır sabitledim kilomu.6. ay bitse böyle.

günaydın canım ben de aynı fikirdeyim çocuk biraz alışmalı yoksa okulda, kreşte çok zorlanırız.....kilo konusunda bende biraz sabitledim gibi özel bi şey yapmadım ama baskül öle diyoooo :21:

benim ki daha çok öğleden sonra uyanıyor sanırım en çok o zaman tekmeliyor :) artık tekmelerini dışarıdan bakınca görüyorum. çok güzel bişi :)

maşallah canım :nazar: bizimkinin sağı solu belli olmuyor sahura bile kalkıyor bizimle, çocukta ses yoksa bile babası dürte dürte uyandırıyor :D

iyiyiz çok şükür benim ki benimle beraber erkenden uyanıyor sonra herhalde geri uyuyor sonra kahvaltı ona ulaşınca baya bi hareketleniyor maşallah :nazar::1: ne yapsınlar sadece yemek ve uykuları var :D

Back