• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

sık dişini canım yarın falan geçer ağrın.
bende öyle gezmiyorum. yolumun üstünde bir yer vardı öyle bakarken birden alıvermiş buldum kendimi. çarşı pazar gezeceğim günleri iple çekiyorum ama.

olsun kizlar iyi yapiyorsunuz ilerde daha agirlasirsaniz cabuk yorulursunuz yavas yavas baslayin iste...bende simdi sadece motorlu gogus pompasi almadim onu alicam insallah birazan alisverise gidiyorum...bakim degisik biseyler gorursem sizede yazarim..gorusurus :))

hafta sonu bir bebek mağazası varmış oraya gitmeyi düşünüyoruz bizde eşimle bakalım birşeyler piyasa fiyat araştıması olsun amacıyla dedik ama bir bakmışsınız poşet poşet çıkışım :1::1:

olsun kizlar iyi yapiyorsunuz ilerde daha agirlasirsaniz cabuk yorulursunuz yavas yavas baslayin iste...bende simdi sadece motorlu gogus pompasi almadim onu alicam insallah birazan alisverise gidiyorum...bakim degisik biseyler gorursem sizede yazarim..gorusurus :))

hadi bakalım rastgelsin :) göğüs pompası çalışan anne için şart ya. ben de hiç araştırmadım şimdiye kadar. ne marka var ne kadar falan. en iyisi hangisi.

Benim doğum yapmış bir arkadaşım vardı şimdi kızı 1 yaşında değiştirdiği pompaların haddi hesabı yok. En iyisi bile bozuldu. Nasıl becerdi bilmiyorum ama...
Dilekcim hangi çocuk mağazasına gideceksin. Istanbul içi fikir verir banada.

Benim doğum yapmış bir arkadaşım vardı şimdi kızı 1 yaşında değiştirdiği pompaların haddi hesabı yok. En iyisi bile bozuldu. Nasıl becerdi bilmiyorum ama...

CANIM BEN KADIKÖY TARAFINDA ÇALIŞIYORUM AMA ÜSKÜDAR TARAFINDA OTURUYORUM..Civil mağazasına gideceğiz birde ümraniyede adını tam hatırlamıyorum polinom sanırım bir mağaza varmış..Civil in internet siteside var ordan baktım bir kaç şey baya uygun geldi bazı fiyatlar.Ümraniyeyi bilen vardır belki igdaşın çaprazındaymış mağaza.

Son düzenleme:

CANIM BEN KADIKÖY TARAFINDA ÇALIŞIYORUM AMA ÜSKÜDAR TARAFINDA OTURUYORUM..Civil mağazasına gideceğiz birde ümraniyede adını tam hatırlamıyorum polinom sanırım bir mağaza varmış..Civil in internet siteside var ordan baktım bir kaç şey baya uygun geldi bazı fiyatlar.

Bende avrupa yakasında oturuyorum. Civil burdada var 212 outlet de. Benle birlikte bir arkadaşım daha hamile onunkiler ikiz ekimde doğum yapacak. Geçen gitmiş civilden alışveriş yapmış banyo küvetine kadar almış ordan uygun dedi fiyatları. Bende bakmayı düşünüyorum.

ay ümraniye çarşıdan nefret ediyorum aşırı kalabalık. esnafı da bi tuhaf. bi kere bi mağazaya girdim saat gündüz 11 e geliodu. daha açmadık hanfendi die çıkardılar beni mağazadan. bi de çok büyük nerde ne bulcam allahım.:53:

evet çok kalabalık bende gitmiyorum pek zaten de arkadaşım tavsiye etti işte onun için gideceğim ümraniye igdaş ın çaprazında dedi ama bakacağız artık..

Civilden daha önce de alışveriş yapmıştım eltim ve görümcemler için biliyorum kaliteli ve uygun ürünler var..

http://www.civilim.com/ burdan bakabilirsinizde ürünlere.

Son düzenleme:
ordaki baby 2 go oyun parklarından almayı düşünüyorum ben bazı sitelerde 200 lira falan burda 177ymiş belki konuşunc a 150ye bile gelir :D:1:

evet gerçekten baktım oldukça uygun fiyatlar. bi de gidip yerinde görmek lazım penyeleri nasıl kıyafetlerin falan. iyi kolay yerdeymiş aslında baktım da.

evet bende inceledim fiyatlar ve ürünler çok iyi gerçekten..ne kadar şanslısınız adım attığınız her yer bebek mağazası, bize en yakın mağaza izmit ya da adapazarı :(
eşimi kandırabilirsem bi haftasonu bizde gideriz belki...

evet canım bende dokunmadan, görmeden alış veriş yapmayı sevmiyorum...herşeyi yerinde görmek incelemek daha eğlenceli :)

Bencede görerek almak en iyisi. Arkadaşlar oda nemlendirme cihazı, sterilazatör almayı düşünüyormusunuz. Alacaksanız ne alacaksınız...

bana yengem (abimin eşi) Almanya dan almış sterilizasyon cihazı ama markası nedir bilmiyrum daha gelmedi görmedim nasıl birşey :)

Back