• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

bende normalde almıcaktım ama baktım dün indirime girmiş. birde 3-6 kilo arası 1 paket kalmış yeni doğan diye alayım bari dedim. yoksa eşim karşı ama olsun.

birde ben bundan 2 sene önce falan olsa gerek bir internet sitesinden bebek eşyaları kazanmıştım.
bebek arabamız, kangurumuz, anne çantamız, bir adet biberonumuz var:)
kayınvalidemlerde ekimde başlarız diyor. annem zaten burda yok kıbrısta o.
onun ne kadar katkısı olabilir bilmiyorum.bakıcaz artık.:44:

bende normalde almıcaktım ama baktım dün indirime girmiş. birde 3-6 kilo arası 1 paket kalmış yeni doğan diye alayım bari dedim. yoksa eşim karşı ama olsun.

birde ben bundan 2 sene önce falan olsa gerek bir internet sitesinden bebek eşyaları kazanmıştım.
bebek arabamız, kangurumuz, anne çantamız, bir adet biberonumuz var:)
kayınvalidemlerde ekimde başlarız diyor. annem zaten burda yok kıbrısta o.
onun ne kadar katkısı olabilir bilmiyorum.bakıcaz artık.:44:

:) oh valla ne guzel iste isin kabasi bunlar zaten bende mesela onlari henuz almadim bekliyorum..ondan gerisi zaten 1 2 gunluk is...ama dikkat edin 1 2 gunde hepsini alicam diye hersey almayin o arada insanin hosuna gidiyor kapilip aliyor..mesela ben dayanamayip bir kiz elbisesi aldim :)) ama cok sekerdi isime yararmi ikinci cocuk icin olurmu bilinmez ama duruyor :))

sende daha cinsiyet belli olmadan kız elbisesimi aldın? belki birine hediye edersin.
üüüfff aslında bakınca daha çok iş var. kısmetse işten çıkınca hepsini halledicem.
zaten artık zaman çabuk geçsin istiyorum.
sen kaçta gidicekten kontrole. ultrason bakacaklarmı yok sa sadece kontrolmü? iyi haberlerle gel inşallah.
bu arada kullandığınız vitaminleri. sabahmı akşam yatarkenmi alıyorsun.
birde ben maltofer kan ilacı kullanıyorum. sabahları aç karnına çiğnemem gerekiyor. ama ben suyla yutuyorum. doktor olur dedi sizin bu konuda fikriniz varmı acaba....

Irmak bende senn gibi yapacağım 32 hafta olunca izne ayrılıp izin bitimi istifa mı vereceğim..Bebişimle ilgilenmek istiyorum tamamen :21: eksiklikleri de o zamanlarda halledeceğim artık..Şimdi alsam kaldırmam gerek hepsini biryerlere çünkü oda düzenlemeyeceğim hemen..Nasıl olsa eksikler belirli şeyler onları da hallederiz Allahın izniyle..

ben vitaminlerin hepsini yatmadan önce içiyorum..Dr demir hapını yemekten 2 saat sonra al demişti diğerleri için zaman yok ani sabah-akşam,aç tok fark etmez dedi..Bende hepsini yatmadan önce içip yatıyorum..

en iyisi durumun müsade ediyorsa bencede belli bir zamana kadar anne bakmalı diye düşünüyorum çocuğa. bu arada şampuan krem v.s hangi markayı almayı düşünüyorsunuz. ben sebamed, dalin, nivea arasında kararsızım.

en iyisi durumun müsade ediyorsa bencede belli bir zamana kadar anne bakmalı diye düşünüyorum çocuğa. bu arada şampuan krem v.s hangi markayı almayı düşünüyorsunuz. ben sebamed, dalin, nivea arasında kararsızım.

ben dalin alacağım..Nerdeyse herkes dalin kullanıyor çevremde ve çok memnun.

günaydın kızlar ve bebişler :)

annemle konuşuyorum alsam mı bişiler diye yok alma diyo. eşime soruyorum daha dur daha var diyo. arkadaşlar da aynı. ay herkes hevesimi kurssaamda bırakıyor :)) neyse vakti gelince doya doya seve seve alırım bebeğime herşeysini. eylül gibi anacuğum gelir birlikte alırız artık inşallah.

sabah sağlık ocağına gittim. kalp atışlarını dinledim. tansiyonumu falan ölçtüler,kan aldılar, bi de tetenozu yedim sonra eve geldim. iştahım acayip açıldı. bi de tansiyonum düşük çıktı ya oh dedim yeyin garii.. ama kendimi tuttum. akşam misafire baklava almıştık şimdi onlar duruo daha henüz yemedim ama her an yiyebilirim :))

annemle konuşuyorum alsam mı bişiler diye yok alma diyo. eşime soruyorum daha dur daha var diyo. arkadaşlar da aynı. ay herkes hevesimi kurssaamda bırakıyor :)) neyse vakti gelince doya doya seve seve alırım bebeğime herşeysini. eylül gibi anacuğum gelir birlikte alırız artık inşallah.

sabah sağlık ocağına gittim. kalp atışlarını dinledim. tansiyonumu falan ölçtüler,kan aldılar, bi de tetenozu yedim sonra eve geldim. iştahım acayip açıldı. bi de tansiyonum düşük çıktı ya oh dedim yeyin garii.. ama kendimi tuttum. akşam misafire baklava almıştık şimdi onlar duruo daha henüz yemedim ama her an yiyebilirim :))

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım Allah sağlık versin :) Aşı yeri ağrırsa alkol sürmekağrıyı alıyormuş yeni öğrendiğim bir bilgi sizinde aklınızda olsun :68:
evet ya bende çok heves ediyorum şunu alsak mı bunu alsak mı diye ama bazen eşim beni bazen de ben eşimi durduruyorum erken daha diye :1:

günaydın kızlar nasılsınız? geçmişi okuyordum :))
hadi baklım ırmak sende bezlerle işe başladın ben gibi, benimde aldığım bezler senin aldıkların gibi primanın mini 3-6 kg. ama 60'lıydı 86'lıyı neden görmedim kesin alırdım :D

dunedain geçmiş olsun canım dikkat et kendine ALLAH acil şifalar versin...benimde akşam belim çok ağırdı halsizleştim dra haber versem mi diye düşündüm ama şimdi iyiyim çok şükür.

ben ilaçlarımı bi arada almamaya dikkat ediyorum gün içinde belli aralıklarla içiyorum.. özellikle magnezyum ve demiri alırken dikkat etmek gerekiyor kalsiyumla beraber alma demişlerdi bu yüzden süt ve süt ürünlerin tüketmişsem onları 1-2 saat sonra alıyorum.

sağol dilek'çim :) ağrı olmadı. hemşireden hemşireye değişiyo sanırım. daha önce de hepatit için aşı vuruluodum doz doz. dozdan doza acısı farklı oluodu hemşire farklı olduğundan. bazıları hart diye sokuolar acımadan. pisler. bu arada sağlık ocakları ne kadar ilgili ya valla benim doktordan ilgililer.kalabalık da olumo.

hayırlısıyla inşallah canım, bizde büyük alışverişimizi ramazanda sonra yapacaz bu aldıklarımız hevesimizi bir nebze dindirmek için :))
bebişin kalp atışları kaç çıktı? benim kanım hamile kaldığımda 13 ti, ikincisinde 11.8, şimdi 11,2 düşüyor gitgide demir hapını aksatmam lazım umarım senin kan değerlerin iyi çıkar...aşılı kolla iş yapmak, misafir ağırlamak biraz zor olcak senin için şimdiden kolay gelsin sana 2 gün duş almak yok unutma canım...

sağol dilek'çim :) ağrı olmadı. hemşireden hemşireye değişiyo sanırım. daha önce de hepatit için aşı vuruluodum doz doz. dozdan doza acısı farklı oluodu hemşire farklı olduğundan. bazıları hart diye sokuolar acımadan. pisler. bu arada sağlık ocakları ne kadar ilgili ya valla benim doktordan ilgililer.kalabalık da olumo.

evet evet katılıyorum ya çok ilgileniyorlar benim doktordan da fazla... zaman sohbet havasında geçiyor ve hiç sıkılmıyorum hoşuma gidiyor :)

sağol dilek'çim :) ağrı olmadı. Hemşireden hemşireye değişiyo sanırım. Daha önce de hepatit için aşı vuruluodum doz doz. Dozdan doza acısı farklı oluodu hemşire farklı olduğundan. Bazıları hart diye sokuolar acımadan. Pisler. Bu arada sağlık ocakları ne kadar ilgili ya valla benim doktordan ilgililer.kalabalık da olumo.

gözünün korkutmak gibi olmasın ama banada ilk gün ağrı yapmadı. Sonraki iki gün fena ağrıdı ama. Hemşire buz koy demişti. Aklında olsun. Bende 2.dozu 15 inde olucam düşünüyorum şimdiden kara kara düşünüyorum. Olmadı alkol sürerim bu sefer...

sende daha cinsiyet belli olmadan kız elbisesimi aldın? belki birine hediye edersin.
üüüfff aslında bakınca daha çok iş var. kısmetse işten çıkınca hepsini halledicem.
zaten artık zaman çabuk geçsin istiyorum.
sen kaçta gidicekten kontrole. ultrason bakacaklarmı yok sa sadece kontrolmü? iyi haberlerle gel inşallah.
bu arada kullandığınız vitaminleri. sabahmı akşam yatarkenmi alıyorsun.
birde ben maltofer kan ilacı kullanıyorum. sabahları aç karnına çiğnemem gerekiyor. ama ben suyla yutuyorum. doktor olur dedi sizin bu konuda fikriniz varmı acaba....

yoo erkek oldugunu bile bile aldim cok guzeldi artik birinede hediye ederim bilmiyorum..ayin 8 kontrolum var..normal kontrol iste ilaclarimi yazdiricam yine birde ultrason tarihi falan alirim birde seker testi icin gun alayim diyorum hepsi bu aya denk geliyor...balik yagim bitti kan hapim bitti nasil iciyorsam hepsini bitirmisim :)) iste 3 gun sadece tek osteocare ile kan hapim daha var bitane onu kullanicam...sabah kahvaltidan sonra 2 kan hapini iciyorum bir kac saat sonra kalsiyumu iciyorum ..gun boyunca rahatim sonra aksam yemeklerimde sut ayran yogurt ne varsa iste onlarida yiyip iciyorum sonra yatarkende genede erken yatiryorum ben esim gece 12 kaldiriyor onlarida icip yatiyorum...valla gece sorumlulugu bende olmadigi icin cokta rahatim tavsiye ederim..yoksa ilaci saatinde icmekte bir zulum yani...

eve geldim simdi biraz uzanayim diyorum midem asiri derecede eksimis durumda yemek bile istemiyor canim..artik biraz sut icip yatim diyorum..

Valla bir hoşmuşsun sende:53: Umarım verecek birilerini bulursun. Aman yada sakla samanı gelir zamanı. Bundan sonraki kız olur inşallah.

dunedain'cim gerçi doktorun uygun görmüş vermiş ama mideni bu vitaminler mahvediyordur senin.iki tane mi kan ilacı içiyosun? demir hapı bile tek başına mideye ağır geliyormuş aslında. balıkhapını gebelik org sitesinde önermiodu doktor. ülkemizde gerçek balıkyağı satılmıyor diye. gerçi dubaide belki kalitelisi satılıyodur. balık yiyemiyosan günde üç dört ceviz yeterli yazıyordu.

bende bi süre ceviz ve semiz otu yedim ama baktım olmuyor dra anlattım durumu o da MARİNCAP balık yağı kapsülü verdi...şuan onu kullanıyorum bitince tekrar alırmıyım bilmiyorum kokusu berbat bişey...

Back