kizlar merhaba uzun zamandır girip yazamiyordum listede adım var bebegimin cinsiyeti boş kalmış benim minik kuşum kız :)) ve 22. Haftamizdayiz sık sık gireriz artık netimize bir aksilik olmazsa bebislerimizle bol sağlıklı mutlu günler:)
gunaydin guzel anneler guzel bebisleri
cigdem hosgeldin evet o listede benimde bebegimin cinsiyet yeri bos kalmis :)) neyse bir ara duzelttiriris
dun cok rahatsizlandim istahim tamamen kesildi iki gundur zorla yemek yiyorum gene..dun alis veris merkezinde 2 tane misir yedim neyse dondurma yiyelim falan dediler yok taze meyveli bisey olsun dedim smooth diye bir icecek aldim once alip getiriyolardi icerigini gormuyordum...neyse baktim kiz koca muzu cilegi 3 devasa top dondurma birde buzlari doldurdu karistirdi verdi...nese ii guzel kalsiyum meyve falan derken ofise geldim allahim bir agri saplandi karnima nerdeyse ortadan ikiye catirdiyacak kadar karnim sisti dedim acil eve birakiyorsunuz beni cok rahatsizim sandalyede oturamiyorum bile...nese eve gittim bir yatmisim 2.5 saat deliksiz uyku..esimde geldi yemek falan hazirladi ondanda biraz yedim..hala bile biraz sisligim var...ama bizim kucuk afacan halinden memnundu galiba oynadi durdu...neyse siz iyi olunda bi sekilde atlatiyorus zaten :)))
bide yaramaz dun ben gobek deligine dokunamam icim bayilir fenalik basar beyfendi iceriden tam deligin bitis noktasini itiyor..bi ara basim dondu ne oluyor diye bakarken tshirt uzerinden gorunuyor ittiriyor...kalktim dolandim yer degistirsin diye yok..esime soyledim aferin ogluma yapistir diyo..hala itiyormu evet dedim oh oh devam et oglum diyor siritiyor bide :))))
Kiloslar merhaba uzun zamandır girip yazamiyordum listede adım var bebegimin cinsiyeti boş kalmış benim minik kuşum kız :)) ve 22. Haftamizdayiz sık sık gireriz artık netimize bir aksilik olmazsa bebislerimizle bol sağlıklı mutlu günler:)
günaydın kızlarrr ve bebişler bol hareketli, tekmeli bi gün diliyorum :))
çiğdem tekrar hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişinin cinsiyeti...
dunedain canım çok geçmiş olsun ama çok şükür bebeğin iyi, keyfi yerinde nette okumuştum yalancı sancılar olabiliyormuş bu haftalarda belki seninkide öle bişeydir..yinede druna sor ihmal etme...
oyle bisey olabilir ama simdi az onceki istifrayi saymaksak iyim :)) ya benmi boyle rahatsiz bir donem geciriyorum yoksa tum hamileler aynimi benimmi canim tatli anlamadimki.5 aydir takip ediyorum her persembe rahatsizim cuma tatil gunumya cuma evden cikasim gelmiyor yatiyorum...
hadi ya kötü bir tesadüfmüş gerçekten...
her hamilelik birbirinden farklıdır herkesin emin ol farklı farklı şikayetleri var ama ne yapalım elimiz mahkum Allah sağlık versin hem bize hem yavrularımıza...bende kendim için aynı şeyi düşünüyordum sadece benim başıma mı geliyor bu tür şeyler diye..ben her ay sol böbreğimdeki belirginleşme için ultrasona giriyorum,genital bölgemde ara ara tekrarlayan kaşıntı ve enfeksiyonum var, yemeklerden sonra beni öldüren ağrılarım (reflü) var, hamileliğimin başından beri tekrarlayan bel ağrılarım, bacaklarda kasılmalar ağrılar, say say bitmiyor şikayetler zaten çoğu kez diyorum bu çocuk yedi bitirdi beni şimdiden
gunaydin guzel anneler guzel bebisleri
cigdem hosgeldin evet o listede benimde bebegimin cinsiyet yeri bos kalmis :)) neyse bir ara duzelttiriris
dun cok rahatsizlandim istahim tamamen kesildi iki gundur zorla yemek yiyorum gene..dun alis veris merkezinde 2 tane misir yedim neyse dondurma yiyelim falan dediler yok taze meyveli bisey olsun dedim smooth diye bir icecek aldim once alip getiriyolardi icerigini gormuyordum...neyse baktim kiz koca muzu cilegi 3 devasa top dondurma birde buzlari doldurdu karistirdi verdi...nese ii guzel kalsiyum meyve falan derken ofise geldim allahim bir agri saplandi karnima nerdeyse ortadan ikiye catirdiyacak kadar karnim sisti dedim acil eve birakiyorsunuz beni cok rahatsizim sandalyede oturamiyorum bile...nese eve gittim bir yatmisim 2.5 saat deliksiz uyku..esimde geldi yemek falan hazirladi ondanda biraz yedim..hala bile biraz sisligim var...ama bizim kucuk afacan halinden memnundu galiba oynadi durdu...neyse siz iyi olunda bi sekilde atlatiyorus zaten :)))
bide yaramaz dun ben gobek deligine dokunamam icim bayilir fenalik basar beyfendi iceriden tam deligin bitis noktasini itiyor..bi ara basim dondu ne oluyor diye bakarken tshirt uzerinden gorunuyor ittiriyor...kalktim dolandim yer degistirsin diye yok..esime soyledim aferin ogluma yapistir diyo..hala itiyormu evet dedim oh oh devam et oglum diyor siritiyor bide :))))
hadi ya kötü bir tesadüfmüş gerçekten...
her hamilelik birbirinden farklıdır herkesin emin ol farklı farklı şikayetleri var ama ne yapalım elimiz mahkum Allah sağlık versin hem bize hem yavrularımıza...bende kendim için aynı şeyi düşünüyordum sadece benim başıma mı geliyor bu tür şeyler diye..ben her ay sol böbreğimdeki belirginleşme için ultrasona giriyorum,genital bölgemde ara ara tekrarlayan kaşıntı ve enfeksiyonum var, yemeklerden sonra beni öldüren ağrılarım (reflü) var, hamileliğimin başından beri tekrarlayan bel ağrılarım, bacaklarda kasılmalar ağrılar, say say bitmiyor şikayetler zaten çoğu kez diyorum bu çocuk yedi bitirdi beni şimdiden
hoşgeldin tekrardan aramıza canım..Bir kız bebek haberi aldık neyseki herkes erkek nerdeyse
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gunaydin kizlar biz yeni uyandik sayilirda bizim kiz temmel biraz:) Amin Cnm hepimize gosterdin Allah...onca prensin arasına prenseste lazım dimi ama:))
merhaba hoşgeldin. Liste de kimsenin bebeğinin cinsiyeti yazmıyor nasılsa.. Maşalah bir kız geliyor demek. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah.
Teşekkür ederim Cnm hepimizin inşallah
Dunedain cok gecmis olsun sıcakta ağır gelmiştir dikkat et Cnm..benimde bu aylarda kasilmalarim oluyor ama normalmiş cok şükür bu arada kizlar bebekleriniz ne kadarlik oldu?
hemen hemen herkesin çizelgesi var canım altında görünüyor ne kadarlık olduğu :)
benim 22+4 bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?