Günaydın anneler ve bebişlerimiz
bizimde tatilimiz bitti ve geri geldik :) ama çok şükür çok güzel dinledik ve çok rahat bir tatil geçirdik..Oğlumla beraber bol bol dinlendik..Dün de 4 boyutlu ultrasona girdik çok şükür herşey yolunda 485 gr olmuş beyimiz
Tüm ölçümler normal dedi dr..Artık 1 ay snra gideceğiz kontrole..
Sizler ve bebişlerimizde iyidir,herşey yolundadır
günaydın kızlar, hoşgeldin Dilek... ben de pazartesi gireceğim ayrıntılıya...rutin muayenem de geçen cumartesi olmuştu, 327 gr olmuş oğluşum... ama ben hareketlerini hissedemiyorum.. doktor sen geç hissedeceksin dedi bana bebeğin eşi öndeymiş
bende devam edeyim ozaman bende haplarima zaten bagimlilik yapti icmesem tedirgin hissediyorum kendimi :))
ramazanda oruc tutmayacaksiniz degilmi ben normalde her sene tutarim...ama bu sene bebek yuzunden tutmayacagim..cunku gecen sene ayni donem ablam hamileyken ilk 3 gun oruc tutmus 3 gun kontrolu varmis doktor cocuk cok susuz kalmis sen ne yapiyorsun suan oruc tutma vaktin degil senin dengeli beslenmen gerekiyor demis yasaklamis.. benimkine sorsam zaten musluman degilki tutma diyecek ondan bu sene tutmama karari aldim allah insallah ramazanin hayrindan eksik etmez...valla vicdanim sizlamasin diye hersene ramazan kumanyasi dagitirim birde mutlaka para veririm bu senede artik oyle yapacim...ama en cok ramazan ayini istanbulu cok ozluyorum..burada ramazanda eglenmesini bilmiyorlar :)))
hoşgeldin dilek :)
ben de her sene oruç tutarım.ama allah hamilelere izin vermiş ramazanda tutmayabilirler diye. tabi sonradan tutmak gerekiyo. borç oluyor. ben de tutmamayı düşünüyorum. zaten acıkınca ve susayınca kendimden geçiyorum. bi de sabah bulantılarım hala devam ediyor. bişi yemesem kusuyorum. e kusmak zaten orucu bozuyor.artık kuran okurum sadaka veririm.
günaydın anneler ve bebişlerimiz
Bizimde tatilimiz bitti ve geri geldik :) ama çok şükür çok güzel dinledik ve çok rahat bir tatil geçirdik..oğlumla beraber bol bol dinlendik..dün de 4 boyutlu ultrasona girdik çok şükür herşey yolunda 485 gr olmuş beyimiz
Tüm ölçümler normal dedi dr..artık 1 ay snra gideceğiz kontrole..
Sizler ve bebişlerimizde iyidir,herşey yolundadır
irmak ben sana siteleri verim istersen oradaki semalari takip ediyorum..
Iki ayri site vermek yasakmi bilmiyorum ama heralde bisey olmaz...sonucta bilgi paylasiyorum
fetal kilo arlk boy uzunluk tahmini lm bebek kilosu hesaplama arlk bebek boyu hesaplama doum kilosu tahmini zayf kk gelimemi ksa kse cce bebek ri kilolu obez bebek
anne karnında hafta hafta bebek gelişimi
e gebelik guzel bir site onu takip ediyorum zaten basindan beridir..otekini gecen buldum ama guzel olda basinca uzerine haftalarin bilgilerini veriyor...
Merhaba herkese
Bizde 2 gün önce kontrole gittik , herşey yolunda çok şükür 550 gr. olmuş bizim bıcırık da maaşallah :) Detaylı ultrasona gittik 2 hafta önce de ordada herşey gayet iyi çıktı .Bugünde şeker yüklemesi yapıldı ama çok kötüydü midem ağzıma geldi sabah sabah aç karnına 1 şişe glikozlu su içirdiler, umarım bundanda bişey çıkmaz .
Merhaba herkese
Bizde 2 gün önce kontrole gittik , herşey yolunda çok şükür 550 gr. olmuş bizim bıcırık da maaşallah :) Detaylı ultrasona gittik 2 hafta önce de ordada herşey gayet iyi çıktı .Bugünde şeker yüklemesi yapıldı ama çok kötüydü midem ağzıma geldi sabah sabah aç karnına 1 şişe glikozlu su içirdiler, umarım bundanda bişey çıkmaz .
merhaba canım hoşgeldin. Iyi geçmiş tatilin anlaşılan. Bizde dün 4 boyutluya girmiştik. Seninkinde boyunu söyledimi doktor?
Birde 1 ay çok uzun değilmi? Beni doktor gene 10 gün sonra kontrole çağırdı. Ayda 2 kere bakıyor aslında.
verdiğin bilgiler içina saol. Buraya göre 2 cm kısa görünüyor
MRB CANIM
maşallah yiğenimize
şeker yüklemesinde aynı şeyleri bende yaşadım içim dışıma çıktı hatta lavaboya bi koşuşum vardı anlatamam çok kötüydü. hemşirede çıkartırsan baştan içeceksin deyince elimiz mahkum sıktık kendimzi. 75 gr dı benimki senin kaçtı..benim sonuçlar 83,134,121 umarım sende ii sonuçlar alırsın 1 saat içinde almıştım ben sonuçlarımı..
Yarın alıcam ben sonuçları bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?