ben hiç kullanmadım bol bol su içmek egzersiz ve yürüyüş faydalı olur diye duymuştum varis için..
ya şikayetler bir artıyor bir azalıyor da asıl beni düşündüren doğum :97:
hamile bir kaç arkadaşım vardı hepsi normal doğum istiyordu ama sezeryana döndü hep doğumları..Biri doğumdan 1 hafta önce nst diye gitti çocuğun ters döndüğünü öğrendi mecbur kaldı sezeryana..1 haftada çocuk dönmedi tabi..
Diğeri kontrole diye gitti 3-4 cm açılma varmış 3 hafta önceden doğum yaptı..%-6 saat sancı çekti açılma olmadığı için ve bebe sıkışmaya başladığı için mecbur sezeryana girdi..Gittim kızın halini gördüm rahat oturamıyor kalkamıyor öksüremiyor sezeryan sıkıntılı..:97:
sabah bi arkadaşla ayaküstü konuşurken bahsediyordu varis çorabı almış XL olduğu halde çok sıktığını giyemediğini söylüyordu....çok sıkarsa bende giyemem boğulurum herhalde, zaten bu sıcakta kıyafetlerime bile tahammülüm yok
aynen kıyafetlerime bile tahammül edemiyorum ben de :44:
her hamile sezeryanı tadacak şeklinde gidiio ya bizim memlekette. zırt deyince kesiolar pırt deyince kesiolar. allah hayırlısını versin. normal doğurup çok fazla dikişi olan insanlar da var. o da zor.
zırt ve pırtlarına çok güldüm yaaaALLAH seni de güldürsün :))))
ben sezeryanı hiç istemiyorum açıkçası sezeryan bir doğum şekli değil bence ameliyatla bebeği aldırmak gibi birşey..Allah herkesin gönlüne göre versin ama ben normal doğum istiyorum inşallah hayırlısyla :97:
ya o doktoruna göre değişir işte..Doktor sezeryan daha doğrusu para biliçliyse her türlü zorlar seni..Ama doktorun bakışı da çok önemli.
günaydın kızlaar..
bugün çok heyecanlıyım kızımı görücem onca vakit sonra :)
günaydın canım ohh ne güzel :) saatlerce izlesem bende bıkmıyorum yaneyseki şimdi cdsi oldu takıp izleyebiliyoruz :)
aa süpermiş yaa. doktor mu verdi? istesem verir mi ki acaba? ultrason çıktılarını saklıyorum ben de ama onlarda çok belli olmuobenim arkadaşım radyoloji uzmanıydı. istediği zaman hop çıkarıp izliyodu ikizlerini. kavga falan ediolarmış karnında öyle dio:) biz o kadar ayrıntılı bakamıoruz maalesef.10 dakka sürse gene iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?