2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

az çalışma olmuş canmm ya...
bidahaki sefere adet biter bitmez gün aşırı çalışman daha iyi olur. bidahaki adetine 1hafta kalana dek devam.

canım olmuyo ya ikimizde çalışıyoz yorgun oluyoruz kız daha 2 yaşında o da etkiliyo..bir daha ki ay yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum..6.deneme de hüsrana uğramazsam tabi.))))))))umut tükenmiyo insanda..

herkese merhabalar kk yı uzun zamandır takip ediyodum bi gün bende anne olacağıma inanıyodum çoook şükür rabbime bende hamileyim 5 mart doğum gözüküyo
:teytey:

heycanla sizleri takip ediyorum.bende 2010 mart annesiyim.umarım bu ay sizlerede uğur getirir.

Amin inşallah Rabbim isteyen herkese versin 1 yıllık evliyim 6 aydır istiyodum kismet bu günlereymiş.

benimde bu ay 6. denemem bir hafta kaldı adete bakalım inşallah benim de bu ay yüzüm güler..sende bir hafta öncesinde belirti falan varmıydı bende hiç bir şey yok....heralde bu ay da başaramadım diye düşünüyorum..kısmet işi bu...benim 2 yaşında da kızım var..aralarında fazla yaş farkı olsun istemedim...kızıma hamile kalmak içinde 6 ay bekelmiştim..bu benim bebekler nazlı hemen gelmiyorlar.:)))))))))))

benimde bu ay 6. denemem bir hafta kaldı adete bakalım inşallah benim de bu ay yüzüm güler..sende bir hafta öncesinde belirti falan varmıydı bende hiç bir şey yok....heralde bu ay da başaramadım diye düşünüyorum..kısmet işi bu...benim 2 yaşında da kızım var..aralarında fazla yaş farkı olsun istemedim...kızıma hamile kalmak içinde 6 ay bekelmiştim..bu benim bebekler nazlı hemen gelmiyorlar.:)))))))))))

bir hafta öncesinden yoktu bi belirti daha varmış adetine acele etme ben dedimki yine olmadı hasta olcam galiba diye üzülmüştüm kasıklarım ağrımıştı adet öncesi gibi bide göğüslerim hiç bu kadar ağrımamıştı inşallah hayırlısı olsun hakkında

arkadaşlar hamilelik nasıl gidiyor? ilk muayeneye nezaman gideceksiniz? bu arada çizelgemize ne oldu

arkadaşlar..benim sat 16 mayıs ..beta gecen pazatesi 357 çıktı ama bende adet düzensizliği var ondan düşük çıkmış olabilirmi? yani geç döllenmemi yada sorunlu br gebelik mi? çok korkuyorum.netteki hesaplmalarda adet gününden 4 hafta geçtiğinde 400 küsür olması gerekiyo ben 5 hafta geçtiğin ölçtürdüm ve 357 çıktı..sizce nasıl? dediğim gibi ben 35-38 günde adet oluyorum bu hesaplamalar normal adet görenler için mi acaba(28gün) ? benimki normal olabilirmiki? yarın dr. gidicem ....ama kafam çok karışık...

bende sat 25 mayısa göre 1 mart annesi olacaktım ama bebeğim malesef düşüyor değerim düzenli katlanmadı

arkadaşlar..benim sat 16 mayıs ..beta gecen pazatesi 357 çıktı ama bende adet düzensizliği var ondan düşük çıkmış olabilirmi? yani geç döllenmemi yada sorunlu br gebelik mi? çok korkuyorum.netteki hesaplmalarda adet gününden 4 hafta geçtiğinde 400 küsür olması gerekiyo ben 5 hafta geçtiğin ölçtürdüm ve 357 çıktı..sizce nasıl? dediğim gibi ben 35-38 günde adet oluyorum bu hesaplamalar normal adet görenler için mi acaba(28gün) ? benimki normal olabilirmiki? yarın dr. gidicem ....ama kafam çok karışık...

benim sat 16 hazirandı 13 ünde test yapmıştım 257 çıkmıştı yani 3 gün kala yapmıştım tüp bebek olduğundan hatta üçüz değerimdi bence seninki normal yani herkes 28 günde bir adet olmuyor ki rahat ol tatlım

benim sat 16 hazirandı 13 ünde test yapmıştım 257 çıkmıştı yani 3 gün kala yapmıştım tüp bebek olduğundan hatta üçüz değerimdi bence seninki normal yani herkes 28 günde bir adet olmuyor ki rahat ol tatlım[/QUOTE

tebrik ederim çok sevindim senin adına.a.s...bu arada teşekkür ederim biraz daha içim rahatladı..azönce dr. da aradım..normal olabilir diyor..geç döllenmiş olabilir diyor...yarın gidicem doktora.inşallah herşey yolundadır..çünkü ortalam herkes 28 gne adet oluyor..benim nerdyse 1 hafta yda 10 günsonrasata göre gecen hafta 5 hafta adetim geceli..ama 4 hafta gibi benim çünkü geç adet oluğumdan...pazartesi günü 36.günümdü ama dr. senin adetine göre daha şuan 4 gün geçmiş gününü diyor...

hayırlı olsun bebeğin.iyi şeyler düşün geç döllenmedir bence..kötü şeyler aklına getirme..

bir hafta öncesinden yoktu bi belirti daha varmış adetine acele etme ben dedimki yine olmadı hasta olcam galiba diye üzülmüştüm kasıklarım ağrımıştı adet öncesi gibi bide göğüslerim hiç bu kadar ağrımamıştı inşallah hayırlısı olsun hakkında

benim belirti falan yok..bende senin gibi olurum inşallah ...

X