2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyom alışveriş yapcam...sonra görüşürüz.

buarada hepinizin cuması mübarek olsun.
güle güle canım seninde cuman mübarek olsun

bende aynı durumdayım :KK43: 5 gün oldu tık yok hala :sinifsinif:
bendede başladı kabızlık yaaa doktor kesinlikle olmayacaksnı dedi.şuna bak neden oldu anlamadımki

merhaba, biz de bugün 17:de kalp atışlarını görmeye gideceğiz. İnşallah... Dualarınızı bekliyorum ...

canımsın inşallah sende duyarsn canımm ben az önce gördüm geldim çok şükür darısı sanada olsun inşallah

bende aynı durumdayım :KK43: 5 gün oldu tık yok hala :sinifsinif:

bana önceden hamilelik geçirmiş olan arkadaşlarım kabızlık için sabah kalkınca kuru kayısı ve peşindende ılık su içinde sorun yaşamıyorsun diye söylemişlerdi. istersen bir dene...

hadi canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzzz....

hadi insallah güzel haberlerle gelin bugün

ben de sormayı unutmustum denize girmek istiyorum ama haftaya sorarım artık
ne olur ne olmaz diye herseyden sakınıyoruz işte

insallah canım beklıyoruz güzel haberlerını
biz geldik kızlaaaaaar. güzel dilekleriniz için çoooooooook teşekkür ederiz teyzeleri. gördük kuzumun kalp atışlarını. inanın ne yapacağımı bilemedim. ya öyle müthiştiki anlatamam size. eşimi çağırdı eşiminde gözleri doldu. uzunca bi süre gösterdi bize. ve dediki gelişimi güzel maşallah. büyümüş teyzeleri kuzum. ya resmini verdi durup durup bakıyorum. inanamıyorum. deniz içinde girme dedi bu senede böyle geçsin dedi. öyle işte kızlar. darısı sizlere inşallah canlarım yaaaa.

günaydınn canım

hadi hayırlı haberlerle gel insallah[/QUOTE][/QUOTE]

çok geçmiş olsun canım tekrar gözünaydın diyelim sana:)))

canım yaaa. çoook sevindim darısı sağlıkla doğmasına inşallah. bende gördüm geldim çoooook şükür. Allahıma ne kadar şükretsem azdır

ya evet şimdi senin yazılarını okuyordum canım tekrar gözün aydınn senin haberlerinede çok mutlu oldum...

hadi insallah güzel haberlerle gelin bugün

ben de sormayı unutmustum denize girmek istiyorum ama haftaya sorarım artık
ne olur ne olmaz diye herseyden sakınıyoruz işte

insallah canım beklıyoruz güzel haberlerını
biz geldik kızlaaaaaar. güzel dilekleriniz için çoooooooook teşekkür ederiz teyzeleri. gördük kuzumun kalp atışlarını. inanın ne yapacağımı bilemedim. ya öyle müthiştiki anlatamam size. eşimi çağırdı eşiminde gözleri doldu. uzunca bi süre gösterdi bize. ve dediki gelişimi güzel maşallah. büyümüş teyzeleri kuzum. ya resmini verdi durup durup bakıyorum. inanamıyorum. deniz içinde girme dedi bu senede böyle geçsin dedi. öyle işte kızlar. darısı sizlere inşallah canlarım yaaaa.

günaydınn canım

hadi hayırlı haberlerle gel insallah
[/QUOTE]

çok geçmiş olsun canım tekrar gözünaydın diyelim sana:)))[/QUOTE]

gözünnnn aydın.... ne güzel güzel haberleri almak. darısı başımıza...maşallah.:nazar:

çok geçmiş olsun canım tekrar gözünaydın diyelim sana:)))[/QUOTE]

evet canım darısı sizin başınıza sizden de böle güzel haberler bekliyoruz

gözünnnn aydın.... ne güzel güzel haberleri almak. darısı başımıza...maşallah.:nazar:[/QUOTE]

arkadaşlar ben folic acid plus kullanıyordum günde 3 defa midemi bulandırıyordu. şimdi doktor onun yerine solgar folic acid yazdı gece yatarken 1 adet al dedi aynı işlevi görüyormuş mideyide bozmuyormuş kullanan varmı aranızda ??

bendede başladı kabızlık yaaa doktor kesinlikle olmayacaksnı dedi.şuna bak neden oldu anlamadımki
bana da olma dedi ama ne mümkün..benim hamileleik öncesinde de sorunum vardı zaten şimdi hat saffada..hergün kuru kayısı yemekten nefret etmeye başladım kayısıdan..

arkadaşlar ben folic acid plus kullanıyordum günde 3 defa midemi bulandırıyordu. şimdi doktor onun yerine solgar folic acid yazdı gece yatarken 1 adet al dedi aynı işlevi görüyormuş mideyide bozmuyormuş kullanan varmı aranızda ??

caznurcum ben en başından beri solgar folic acid kullanıyorum, kesinlikle rahatsız eden bir takviye değil..rahat edeceğine eminim..

X