- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 46
merhaba, biz de bugün 17:de kalp atışlarını görmeye gideceğiz. İnşallah... Dualarınızı bekliyorum ...
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah hayırlısıyla duyarsın pıtpıtlarını:Saruboceq::Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba, biz de bugün 17:de kalp atışlarını görmeye gideceğiz. İnşallah... Dualarınızı bekliyorum ...
Tekrar herkese selam arkadaşlar,
bebişim 9,46mm olmuş.. kalbide atmaya başlamış :)))
güle güle canım seninde cuman mübarek olsunkızlar ben çıkıyom alışveriş yapcam...sonra görüşürüz.
buarada hepinizin cuması mübarek olsun.
bendede başladı kabızlık yaaa doktor kesinlikle olmayacaksnı dedi.şuna bak neden oldu anlamadımkibende aynı durumdayım 5 gün oldu tık yok hala :sinifsinif:
bende 6+1 de görmüştüm kalp atışlarını
bende aynı durumdayım 5 gün oldu tık yok hala :sinifsinif:
hadi canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzzz....
canım yaaa. çoook sevindim darısı sağlıkla doğmasına inşallah. bende gördüm geldim çoooook şükür. Allahıma ne kadar şükretsem azdır
[/QUOTE]hadi insallah güzel haberlerle gelin bugün
ben de sormayı unutmustum denize girmek istiyorum ama haftaya sorarım artık
ne olur ne olmaz diye herseyden sakınıyoruz işte
insallah canım beklıyoruz güzel haberlerını
biz geldik kızlaaaaaar. güzel dilekleriniz için çoooooooook teşekkür ederiz teyzeleri. gördük kuzumun kalp atışlarını. inanın ne yapacağımı bilemedim. ya öyle müthiştiki anlatamam size. eşimi çağırdı eşiminde gözleri doldu. uzunca bi süre gösterdi bize. ve dediki gelişimi güzel maşallah. büyümüş teyzeleri kuzum. ya resmini verdi durup durup bakıyorum. inanamıyorum. deniz içinde girme dedi bu senede böyle geçsin dedi. öyle işte kızlar. darısı sizlere inşallah canlarım yaaaa.
günaydınn canım
hadi hayırlı haberlerle gel insallah
gözün aydın canım ben gecen hafta duymuştum harika bir duygu gercekten..
bana da olma dedi ama ne mümkün..benim hamileleik öncesinde de sorunum vardı zaten şimdi hat saffada..hergün kuru kayısı yemekten nefret etmeye başladım kayısıdan..
bana önceden hamilelik geçirmiş olan arkadaşlarım kabızlık için sabah kalkınca kuru kayısı ve peşindende ılık su içinde sorun yaşamıyorsun diye söylemişlerdi. istersen bir dene...
sağol canım.. darısı diğer arkadaşlarımızın başına :)))
arkadaşlar ben folic acid plus kullanıyordum günde 3 defa midemi bulandırıyordu. şimdi doktor onun yerine solgar folic acid yazdı gece yatarken 1 adet al dedi aynı işlevi görüyormuş mideyide bozmuyormuş kullanan varmı aranızda ??
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah hayırlısıyla duyarsın pıtpıtlarını:Saruboceq::Saruboceq: