2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Azize benım de kabusum o idrara sıkısık olma meselesı
bundan sonra bana da karından bakarlar herhalde
sen zaten öndesn bana göre karından görulur artık

bence en iyisi yakacık kadın doğum evi yada üniversite hastaneleri kızlar özeller anca seni soyuyo işe yaramayan testler ne gerek var kolay para kazanılmıyo valla..

Kızlar 9 haftalık hamileyim.Allah nasip ederse 24 Şubat 2011 de doğum yapacagım.Baya prolemli geçiyor düşük riskim falan var.Sizlere kolaylıklar dilemek için geldim.Şubat annelerindeyim ben.Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

canım bende tahlilleri yaptırdım toksoplazma ıgm 25 tl ye yapıldı özel laboratuvarda diğerlerini hastenede yaptırdım senden toksoplazmanın hepsinimi istediler
benden 1 tanesini istediler

güzel destegınız icin tesekkurler saglıkla kausun sız de yavrunuza ınsallah

canım bende tahlilleri yaptırdım toksoplazma ıgm 25 tl ye yapıldı özel laboratuvarda diğerlerini hastenede yaptırdım senden toksoplazmanın hepsinimi istediler
benden 1 tanesini istediler

canım toksoplazma brucella bıkac bısey daha vardı hatrlamıyorum
burada onları yapan yer yokmus ankaraya gıdıyormus tahlılle
ondan pahalıymıs sanırım

ne çokmuşuz değilmi ya

masallah her daim böyle olsun

sağol cnm dua et bize sen bizden öndesin hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah

Azize benım de kabusum o idrara sıkısık olma meselesı
bundan sonra bana da karından bakarlar herhalde
sen zaten öndesn bana göre karından görulur artık

inşallah canmm yaa 7haftam bitti...dr.umda geçen hafta demişti görürüz büyük ihtimalle diye :Saruboceq: benim dr.um bu sefer hiç seni alttan kurcalamm dedi görene kadar karnından bakcam.

benim özelde testlerim 500 tutuyodu bende devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım ama sıra bekledim. tam rezillikk

Son düzenleme:
inşallah canmm yaa 7haftam bitti...dr.umda geçen hafta demişti görürüz büyük ihtimalle diye :Saruboceq: benim dr.um bu sefer hiç seni alttan kurcalamm dedi görene kadar karnından bakcam.

tedbırlı davranıyor demek kı ne guzel

benim özelde testlerim 500 tutuyodu bende devlet hastanesinde ücretsiz yaptırdım ama sıra bekledim. tam rezillikk

canım neresıymıs orası ne cok ıstemısler ya
devlet hastanelerı çıle bülbülüm çile resmen

amin inşallah allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

aminnnn

tebrikler popinos hayırla kucagına al insallah

sonunda benım de cizelgem var yuppiii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…