2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar mrb kafam çok karışık dün dr gittim ama tahlilleri gösteremeden geldim gebelik keseside görünmedi dr tahlil sonuçlarına göre daha iyi anlaşılır dedi bi bakın ne olur bişey anlıyacakmısınız bazı değerler normal değil

Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Birim Referans
Kan Merkezi
ABO+Rh tayini B Rh+

Hormon
TSH 0.8124 uIU/mL N(0,35 - 4,94)

Elisa
HBs Ag 0.35 Nonreactive IU/mL N(0 - 0,99)
Anti HCV 0.07 Nonreactive S/CO N(0 - 0,99)
Anti Rubella IgM 4.91 Reactive index H(1,2 - 1,6)

İdrar
SG 1.031 L(1015 - 1025)
PH 6 N(4,8 - 7,4)
LEU 100 Leu/uL H(0 - 10)
NIT NEG (0 - 0)
PRO NEG mg/dL (0 - 25)
GLU NORM mg/dL (0 - 25)
KET NEG mg/dL (0 - 5)
UBG NORM mg/dL (0 - 1)
BIL NEG
ERY NEG Ery/uL (0 - 10)
COL YELLO (0 - 0)
CLA CLEAR (0 - 0)
RBC 2,6 HPF N(0 - 4)
WBC 10,9 HPF H(0 - 4)
EC 6,9 HPF H(0 - 4)
CAST 1 HPF H(0 - 0,1)
BACT 225 HPF N(0 - 800)

Biyokimya
Glukoz 105 mg/dl N(70 - 110)
Üre 33 mg/dl N(13 - 43)
Kreatinin 0.66 mg/dl N(0,5 - 1,5)
Total Protein 8.5 g/dl H(6,4 - 8,3)
ALT 16 U/L N(0 - 49)
AST 9 U/L N(0 - 49)

Hemogram
WBC 9,6 10³/mm³ N(3,5 - 11)
RBC 4,44 10^6/mm³ N(3,8 - 5,8)
HGB 12,0 g/dL N(11 - 16,5)
HCT 37,2 % N(35 - 50)
MCV 84 µm³ N(80 - 97)
MCH 27,1 pg N(26,5 - 33,5)
MCHC 32,3 g/dL N(31,5 - 35)
PLT 275 10³/mm³ N(150 - 410)
PCT 0,2 % N(0,1 - 0,5)
PDW 14,8 % N(10 - 18)
MPV 8,3 µm³ N(6,5 - 11)
RDW 14,0 % N(10 - 15)
LY% 12,6 % L(17 - 48)
MO% 10,6 % H(4 - 10)
GRA% 76,8 % H(43 - 76)
LY# 1,2 10³/mm³ N(1,2 - 3,2)
MO# 1,0 10³/mm³ H(0,3 - 0,8)
GRA# 7,4 10³/mm³ H(1,2 - 6,8)

çelikçim ben pek birşey anlayamadım canım sat neydi senin? kanda bchg degerıne bakılmadı mı bir de

doblebump ora o kadar pahalıysa medikal parkı düşünemiyorum

kızlar merhaba bende mart annesi olacam inşallaaaaaaaah. sat 16 hazirandı normalde 14 temmuzda adet olmam gerekti(çok şükür olmadıııııı) 20 temmuzda bebeğimizi ultrasonda gördük dünde sağlık ocağına gittim kan tahlillerimi yaptılar bugün sonuçları aldım çok iyi dedi doktor. hcg dün 4002 çıktı. 5 yıldır bekledim inşallah sağlıkla doğar bebeğim. ve inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla ve hayırlısıyla gelir kızlarr

kızlar merhaba bende mart annesi olacam inşallaaaaaaaah. sat 16 hazirandı normalde 14 temmuzda adet olmam gerekti(çok şükür olmadıııııı) 20 temmuzda bebeğimizi ultrasonda gördük dünde sağlık ocağına gittim kan tahlillerimi yaptılar bugün sonuçları aldım çok iyi dedi doktor. hcg dün 4002 çıktı. 5 yıldır bekledim inşallah sağlıkla doğar bebeğim. ve inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla ve hayırlısıyla gelir kızlarr

ne güzel 5 yıl sonunda allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsina.s.

tebrik ederim canım sağsalım alırsın kollarına insallah
giderek çogalıyoruz ne güzel:CüvCüv:
Rabbim mutlulugumuz tamamına erdirir insallah:Saruboceq:

kızlar mrb kafam çok karışık dün dr gittim ama tahlilleri gösteremeden geldim gebelik keseside görünmedi dr tahlil sonuçlarına göre daha iyi anlaşılır dedi bi bakın ne olur bişey anlıyacakmısınız bazı değerler normal değil

Kan Merkezi
ABO+Rh tayini B Rh+

Hormon
TSH 0.8124 uIU/mL N(0,35 - 4,94)

Elisa
HBs Ag 0.35 Nonreactive IU/mL N(0 - 0,99)
Anti HCV 0.07 Nonreactive S/CO N(0 - 0,99)
Anti Rubella IgM 4.91 Reactive index H(1,2 - 1,6)

İdrar
SG 1.031 L(1015 - 1025)
PH 6 N(4,8 - 7,4)
LEU 100 Leu/uL H(0 - 10)
NIT NEG (0 - 0)
PRO NEG mg/dL (0 - 25)
GLU NORM mg/dL (0 - 25)
KET NEG mg/dL (0 - 5)
UBG NORM mg/dL (0 - 1)
BIL NEG
ERY NEG Ery/uL (0 - 10)
COL YELLO (0 - 0)
CLA CLEAR (0 - 0)
RBC 2,6 HPF N(0 - 4)
WBC 10,9 HPF H(0 - 4)
EC 6,9 HPF H(0 - 4)
CAST 1 HPF H(0 - 0,1)
BACT 225 HPF N(0 - 800)

Biyokimya
Glukoz 105 mg/dl N(70 - 110)
Üre 33 mg/dl N(13 - 43)
Kreatinin 0.66 mg/dl N(0,5 - 1,5)
Total Protein 8.5 g/dl H(6,4 - 8,3)
ALT 16 U/L N(0 - 49)
AST 9 U/L N(0 - 49)

Hemogram
WBC 9,6 10³/mm³ N(3,5 - 11)
RBC 4,44 10^6/mm³ N(3,8 - 5,8)
HGB 12,0 g/dL N(11 - 16,5)
HCT 37,2 % N(35 - 50)
MCV 84 µm³ N(80 - 97)
MCH 27,1 pg N(26,5 - 33,5)
MCHC 32,3 g/dL N(31,5 - 35)
PLT 275 10³/mm³ N(150 - 410)
PCT 0,2 % N(0,1 - 0,5)
PDW 14,8 % N(10 - 18)
MPV 8,3 µm³ N(6,5 - 11)
RDW 14,0 % N(10 - 15)
LY% 12,6 % L(17 - 48)
MO% 10,6 % H(4 - 10)
GRA% 76,8 % H(43 - 76)
LY# 1,2 10³/mm³ N(1,2 - 3,2)
MO# 1,0 10³/mm³ H(0,3 - 0,8)
GRA# 7,4 10³/mm³ H(1,2 - 6,8)

canım benimde doktorum yaptırdı kan ve idrar kıyaslayım diye baktım ama senin baya şeyine bakılmış kaç haftalık hamilesin

ne güzel 5 yıl sonunda allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsina.s.

çok sağol canımmm. inşallah canım yaa inşallah hepimiz görürüz o günleri

tebrik ederim canım sağsalım alırsın kollarına insallah
giderek çogalıyoruz ne güzel:CüvCüv:
Rabbim mutlulugumuz tamamına erdirir insallah:Saruboceq:
amin canım inşallah. hepimizin bebeklerini bize bağışlasın. Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah..

canım benimde doktorum yaptırdı kan ve idrar kıyaslayım diye baktım ama senin baya şeyine bakılmış kaç haftalık hamilesin
canım benimde bi sürü şeye baktılar. sanırım 5 yıl sonra olunca korktu doktorum. ama çok şükür bişey çıkmadı. bu listeden daha fazlası vardı bende :roflol:

s&u tebrik ederim canım. ben böyle uzun zaman bekleyip de hamile kalanları duyunca çook seviniyorum.

Ölüyorum yorgunluktan kızlar. lojmana taşınacağız tek başıma evi topluyorum mafoldumben dinlenerek yapıyorum ama yine de oturunca kasıklarım ağrıyor =(( İnşallah bebişe bişey olmaz da sağsalim taşınırım

arkadaşlar bence lekelenmesi ve kasık agrısı olanlar istirhat etsin.. iki cocuk duşuren biri olarak en guzel agrıdan kurtullma yontemi istirahat..
kanaması olan bi sn bile durmadan doktora gitsin..kendi doktoru yoksa accile..
ev taşıyan arkadaş.. yavv sen hicbişeye dokunmaa
kısa sureli kasık agrısı rahim duvarrı genişlediğinden oluyor sanırım..
yüzüstü yatmayın kanaması olan sırt ustu ayakları dikerek yatsın..
cok mikroplu kalabalık ortamlaara girmeyin arkadaşlar

s&u tebrik ederim canım. ben böyle uzun zaman bekleyip de hamile kalanları duyunca çook seviniyorum.

Ölüyorum yorgunluktan kızlar. lojmana taşınacağız tek başıma evi topluyorum mafoldumben dinlenerek yapıyorum ama yine de oturunca kasıklarım ağrıyor =(( İnşallah bebişe bişey olmaz da sağsalim taşınırım

canımmmm çok sağol Allahım sanada kolaylık versin taşınmak çok zor yaaaa. hem bebiş hem taşınma offff.

arkadaşlar bence lekelenmesi ve kasık agrısı olanlar istirhat etsin.. iki cocuk duşuren biri olarak en guzel agrıdan kurtullma yontemi istirahat..
kanaması olan bi sn bile durmadan doktora gitsin..kendi doktoru yoksa accile..
ev taşıyan arkadaş.. yavv sen hicbişeye dokunmaa
kısa sureli kasık agrısı rahim duvarrı genişlediğinden oluyor sanırım..
yüzüstü yatmayın kanaması olan sırt ustu ayakları dikerek yatsın..
cok mikroplu kalabalık ortamlaara girmeyin arkadaşlar

inşallah bir daha düşük falan yaşamazsın canım.

canımmmm çok sağol Allahım sanada kolaylık versin taşınmak çok zor yaaaa. hem bebiş hem taşınma offff.
amin canım amin. işim zaten allaha dua etmeye kaldı. haftalardır eşime diyorum koli getir ben yavaş yavaş halledeyim hepsini. ama umrunda mı? daha bugün sabah getirdi kolileri ve şimdide gelmiş yarın taşınıyoruz diyor. hey allahım ya ben nasıl hallederim hepsini :mymeka: dinlenerek yapıyorum ama yine de hem kasıklarım hem de boğazım ağrımaya başladı üzüntüden.

arkadaşlar ben internet bağlanana kadar giremem artık. kendinize ve bebişlerinize çook iyi bakın.

slm kizlar bendede kahverengi leke geldi bir damla selinde
hemen doktora gittim kahverengi akinti normal eski kan dedi ama taze kan olursakorkulur dedi fitil verdi alttan alacam gunde uc kez surekli yat dedi banada
bunlarin hepsini biliyordum zaten ama bir kontrol amacli gittim baya gelismis minik bebis kalbi herseyi ok idi umarim sizlerde iyisinizdir

canım yorma kendini eşin bilmiyor mu durumunu bir kadın falan tutsaydınız
tasınma agır iş en önemlı dönemdeyiz şu sıralar dikkat et kendine

slm kizlar bendede kahverengi leke geldi bir damla selinde
hemen doktora gittim kahverengi akinti normal eski kan dedi ama taze kan olursakorkulur dedi fitil verdi alttan alacam gunde uc kez surekli yat dedi banada
bunlarin hepsini biliyordum zaten ama bir kontrol amacli gittim baya gelismis minik bebis kalbi herseyi ok idi umarim sizlerde iyisinizdir

masallah loracım sagsalm gelsin bebişlerimiz inşallah

hayırlı olsun canım ne güzel bir mutluluk rabbim tamamına erdirsin inşallah.benimde 8 yıl sonra oldu.geçen yıl dışgebelik geçirdim,inşallah hayırlısı ile bu sefer başaracaız

hayırlı olsun canım ne güzel bir mutluluk rabbim tamamına erdirsin inşallah.benimde 8 yıl sonra oldu.geçen yıl dışgebelik geçirdim,inşallah hayırlısı ile bu sefer başaracaız

canım benim yaaa. İnşallah başaracaz canım İnnnnşallaaaaaaah. 8 yıl benimde 5 yıl ama inşallah hepsini unutturacak kuzularımız. bende sana çok sevindim canım yaaaaa. Allahım bi daha kötü hiçbişey yaşatmasın. sağlıkla gelsinler inşallaaaaaah

X