Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım hayırlısı.kaç haftalık oldu bebğin canım
merhaba kızlar
sağlık ocağında yapılan tüm işlemleri bana sorabilirsiniz< kızlar ben sağlık ocağında hemşireyim.
vee evet kesinlikle sağlık ocaklarında aşılar çok iyi korunuyorlar ve yapılması gereken tüm aşılar şuanda sağlık ocaklarında bulunuyor.gebelik aşılarıda 4. ayın ve 5. ayın sonlarında oluyor arkadaşlar.
kızlar benim size bir sorum olacak ben neden hiçbirşey hissetmiyorum yawwww:sm_confused:
ne bulantı ne baş dönmesi ne göğüslerde bir şişme hiçççbirşeyy yokkk kafayı yiyecem sizde de böyle mi oldu hiçbirşey hissetmediniz mi?????
BENİMDE ÖZELLİKLE İŞ YAPTIKTAN SONRA...kızlar benim 2-3 gündür belim ağrıyor normalmi sizce
bu sabah kalktım eşime diyorum ki gidip eczaneye bir gebelik testi alalım şu çift çizgiyi tekrar görmem lazım inanabilmek için hala hamileliğimin devam ettiğine.o kadar belirtisizim yani:sm_confused:
merhaba kızlar
sağlık ocağında yapılan tüm işlemleri bana sorabilirsiniz< kızlar ben sağlık ocağında hemşireyim.
vee evet kesinlikle sağlık ocaklarında aşılar çok iyi korunuyorlar ve yapılması gereken tüm aşılar şuanda sağlık ocaklarında bulunuyor.gebelik aşılarıda 4. ayın ve 5. ayın sonlarında oluyor arkadaşlar.
kızlar benim size bir sorum olacak ben neden hiçbirşey hissetmiyorum yawwww:sm_confused:
ne bulantı ne baş dönmesi ne göğüslerde bir şişme hiçççbirşeyy yokkk kafayı yiyecem sizde de böyle mi oldu hiçbirşey hissetmediniz mi?????
benim de pek belirtim yok baş dönmesi ve iştahsızlık dışında birde bol bol uyku. dr um belirtinin fazla olması gebeliğin sağlıklı olduğunu göstermez az olmasıda sağlıksız olduğunu göstermez dedi. kişiden kişiye hatta her gebelikte değişebilirmiş belirtilerin şiddeti.
azize cnm bilgilerimi yolladım benide listeye ekleyebilirsen sevinirim. akşam iyi haberlerini bekliyoruz.
ewet canım şartmış banada sağlık ocağındaki doktor dedi bağlı bulunduğun ilçenin sağlık ocağına yaptırman gerekiyormuş süt veriyorlarmış gidip alıyormuşsun sağlık ocağındanmerhaba hamişler. bir sorum olacak. dün sağlık ocağından bir hemşire geldi kayıt yapıyormuş.geçen yıl hamileykende gelmişlerdi doğum yaptınmı diye sordu dışgebelik oldu dedim anlattım.hamilelik varmı dedi söylemedim de kafama takıldı.hamileyken aşılar ne zaman başlıyor acaba.eşim boşver kalp atışlarınıda görelim gider söylersin diyor.sağlık ocağına kaydolmak şartmı ki .aşılarımızı başka yerde yaptıramazmıyız.
kızlar az önce dr a gittim ağrılar ve lekelenme normal kendini yorma yat dinlen dedi korkulacak bişey yokmuş bu arada kan testini tekrar yaptırdım bugün 107 çıktı çok ii dedi dr ama genede korkuyorum sanırım keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar korkum devam edecek.sizdede bu tip şeyler oluyormu?
kızlar az önce dr a gittim ağrılar ve lekelenme normal kendini yorma yat dinlen dedi korkulacak bişey yokmuş bu arada kan testini tekrar yaptırdım bugün 107 çıktı çok ii dedi dr ama genede korkuyorum sanırım keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar korkum devam edecek.sizdede bu tip şeyler oluyormu?