2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
sağlık ocağında yapılan tüm işlemleri bana sorabilirsiniz< kızlar ben sağlık ocağında hemşireyim.
vee evet kesinlikle sağlık ocaklarında aşılar çok iyi korunuyorlar ve yapılması gereken tüm aşılar şuanda sağlık ocaklarında bulunuyor.gebelik aşılarıda 4. ayın ve 5. ayın sonlarında oluyor arkadaşlar.

kızlar benim size bir sorum olacak ben neden hiçbirşey hissetmiyorum yawwww:sm_confused:
ne bulantı ne baş dönmesi ne göğüslerde bir şişme hiçççbirşeyy yokkk kafayı yiyecem sizde de böyle mi oldu hiçbirşey hissetmediniz mi?????

tşk firstnimbus dünden beri düşün düşün kafayı yiycektim çok sağol.benimde mide bulantım pek yok,bazen başım dönüyor o kadar.ama benim göğüslerimin uçları ağrıyor.kahverengi bölümüde kocaman oldu

merhaba kızlar
sağlık ocağında yapılan tüm işlemleri bana sorabilirsiniz< kızlar ben sağlık ocağında hemşireyim.
vee evet kesinlikle sağlık ocaklarında aşılar çok iyi korunuyorlar ve yapılması gereken tüm aşılar şuanda sağlık ocaklarında bulunuyor.gebelik aşılarıda 4. ayın ve 5. ayın sonlarında oluyor arkadaşlar.

kızlar benim size bir sorum olacak ben neden hiçbirşey hissetmiyorum yawwww:sm_confused:
ne bulantı ne baş dönmesi ne göğüslerde bir şişme hiçççbirşeyy yokkk kafayı yiyecem sizde de böyle mi oldu hiçbirşey hissetmediniz mi?????

sağol canmm bilgi verdiğin için yerimseniben
bazı hamilelerde hiç belirti olmaz canmm yerimseniben ben ilk hamileliğinde hiiiiç belirtisizdim. şimdi uyuşuk hep yatmak istiyom ve memişler çok acıyo.

bu sabah kalktım eşime diyorum ki gidip eczaneye bir gebelik testi alalım şu çift çizgiyi tekrar görmem lazım inanabilmek için hala hamileliğimin devam ettiğine.o kadar belirtisizim yani:sm_confused:

kızlar benim 2-3 gündür belim ağrıyor normalmi sizce
BENİMDE ÖZELLİKLE İŞ YAPTIKTAN SONRA...
bu sabah kalktım eşime diyorum ki gidip eczaneye bir gebelik testi alalım şu çift çizgiyi tekrar görmem lazım inanabilmek için hala hamileliğimin devam ettiğine.o kadar belirtisizim yani:sm_confused:

BENDE 3DAFA TEST YAPMIŞTIM kaydirigubbakcemile3

benim de pek belirtim yok baş dönmesi ve iştahsızlık dışında birde bol bol uyku. dr um belirtinin fazla olması gebeliğin sağlıklı olduğunu göstermez az olmasıda sağlıksız olduğunu göstermez dedi. kişiden kişiye hatta her gebelikte değişebilirmiş belirtilerin şiddeti.
azize cnm bilgilerimi yolladım benide listeye ekleyebilirsen sevinirim. akşam iyi haberlerini bekliyoruz.

merhaba kızlar

ayy süper oldu bu ya kaydirigubbakcemile5 artık bir hemşiremiz bile var.

ben gebelikte aşı olduğunu bilmiyordum, ne için yapılıyor peki bu aşılar. Bizim burda hemşireler kapı kapı dolaşıyor. her mahallenin hemşiresi var. ben de onunla mı irtibata geçicem yoksa hastanede de yapılır mı aşılar.

kalp atılarını duyan arkadaşlar olmuş, çook sevindim zemuszemus inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişleri.

benim de pek belirtim yok baş dönmesi ve iştahsızlık dışında birde bol bol uyku. dr um belirtinin fazla olması gebeliğin sağlıklı olduğunu göstermez az olmasıda sağlıksız olduğunu göstermez dedi. kişiden kişiye hatta her gebelikte değişebilirmiş belirtilerin şiddeti.
azize cnm bilgilerimi yolladım benide listeye ekleyebilirsen sevinirim. akşam iyi haberlerini bekliyoruz.

ekledim tatlım yerimseniben hoşgeldin aramıza :lepi:

kızlar az önce dr a gittim ağrılar ve lekelenme normal kendini yorma yat dinlen dedi korkulacak bişey yokmuş bu arada kan testini tekrar yaptırdım bugün 107 çıktı çok ii dedi dr ama genede korkuyorum sanırım keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar korkum devam edecek.sizdede bu tip şeyler oluyormu?

merhaba hamişler. bir sorum olacak. dün sağlık ocağından bir hemşire geldi kayıt yapıyormuş.geçen yıl hamileykende gelmişlerdi doğum yaptınmı diye sordu dışgebelik oldu dedim anlattım.hamilelik varmı dedi söylemedim de kafama takıldı.hamileyken aşılar ne zaman başlıyor acaba.eşim boşver kalp atışlarınıda görelim gider söylersin diyor.sağlık ocağına kaydolmak şartmı ki .aşılarımızı başka yerde yaptıramazmıyız.
ewet canım şartmış banada sağlık ocağındaki doktor dedi bağlı bulunduğun ilçenin sağlık ocağına yaptırman gerekiyormuş süt veriyorlarmış gidip alıyormuşsun sağlık ocağından

kızlar az önce dr a gittim ağrılar ve lekelenme normal kendini yorma yat dinlen dedi korkulacak bişey yokmuş bu arada kan testini tekrar yaptırdım bugün 107 çıktı çok ii dedi dr ama genede korkuyorum sanırım keseyi görüp kalp atışlarını duyana kadar korkum devam edecek.sizdede bu tip şeyler oluyormu?

benim 6ay önceki hamileliğimde oldu canmm 5.haftadan başladı lekeler 11.haftaya kadar devam etti...ama bebeğimi kaybettim.

aynen bendede içimde bir korku herkese söyleyemedim bile keseyi göreli kalbinin sesini duyalım ondan sonra söylicem haftaya ctesi doktora gidiyim diyorum ogüne kadarda nasıl sabredicem bilmiyorum:nazar:

X