2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kolayı hiç içmezdim içinde ne olduğunu bilmediğim şeyi içmem diye

ama nasıl bişidir şimdi nasıl içesim geliyor.doktor asitli şeyler içme dedi.çok içmek istiyorsan çok az koy asidi geçsin ısınsın öyle iç dedi

öğlen gördüm çok canm çekti çay bardağına 2 parmak koydum içtim ama çok vicdan azabı duydum

içmicem bidaaa

evet ya normalde de zararlı olan bişey bebeğe nasıl zarar vermesin değil mi bilmiyorumkismile
Sağolun kızlar bazen beynim öyle bir duruyor ki =))))

Buarada çiğdem için çok üzüldüm. Galiba bu ikinci kaybettiği bebekti. Allah sabrını verir inşallah ve en kısa zamanda yeniden sağlıklı bir gebeliğe kavuşur.

Ama azize herkes martta doğum yaparken ben neden mayısta doğuruyorum. Yoksa benimki yerini çok mu sevecek uzun süre kalmak mı isteyecek ne dersin kaydirigubbakcemile3

BUarada 52 kiloyum
=))

ALLAHIM acaba benim bebişte bölemi gözükcek...kısmetse yarın dr.gidiyom kızlar inşallah pıt pıtları görürüz :Saruboceq:

dün test yaptırdım sonrasında lekelenme başladı bugün biraz daha arttı lekeler çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye yarın tekrar test yaptıracağım allah benim ve tüm anne adaylarının yardımcısı olsun inş.
allahım meleğimi bana bağışla lütfen

cigdem e çok üzüldüm. allah sabır versin.

vildan sende haman bi doktora görü nasıl bekiloyrsun kanaman olduğu halde evdee???

günaydın kızlar çiğdem canım çok geçmiş olsun allah büyük inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın benim akşam 3-4 damla pembe akıntım gelmiş gece şu an yok allahım ya bı neden oluyor böyle anlamadım

canlarım doktordan geldim şimdi minicik kesemi gördüm çok şükür inşallah bebeğimi ve pıt pıtlarını da duyarım yakın zamanda daha 4+5 günlük gibi 5 haftalığa doğru giden bi gebelik dedi doktor ekleyin şimdi benide he bu arada kilom 69 yandım ben ne kilo almışım yaw :)

hadi bakalım hayırlısı. inşallah en kısa zamanda pıt pıtları da duyarsın. ben de akşam üstü doktora gideceğim. saatler bir an önce geçsin istiyorum. bu şekilde 9 ayı nasıl dolduracağız bilmiyorumhihoyyyt:sm_cool:

hayırlı olsun dünya tatlısı çok sevindim.hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürüz inşallah

hayırlısı olsun canım pıt pıt lar da gelecek rahat ol bitanem

kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah sende duyarsın cnm mutlu haberini alırız hepimiz için jayırlısını versin Allah...kaydirigubbakcemile2

lekelenmeleri olan arkadaşlar kendinize çok dikkat edin...
bu lekeler azda olsa gelen kanamalar çok tehlikeli düşük olasılığı var demek.
6ay önce bendede vardı 5.haftamda başladı 11.haftama kadar devam etti sonunda bebeğimi kaybettim.
ALLAH BİRDAHA YAŞATMASIN :Saruboceq: hiç birimize :Saruboceq:

bugün dr.gidiyom kızlar kalp atışlarını görürüz inşallah :Saruboceq:
7haftam bitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…