HAYIRLISI OLSUN...BURDAN BİLGİLERİNİ YAZ CANMM.azize ben sana özel msj atamıyorum. tüp bebek yaptırdım.uzun protokol. sat 13 haziran yaşım 36 hcg artışını takip ediyorum. yarında testim var. haftaya dr. gidebilriz. keseyi görmek için.
ben nisan annesiyim şu an 4 aylık bir kızım var dolaşırken okudum yazını bende altın yüzük ve kolye görmüştüm kızım oldu bakalım senin ne olacak inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsun öncelikle rabbim kalbine göre versin inşallah
insallah duyarız biz de demek bir hafta yanlıs hesaplamıssın
bazen bızım hesabımızla ultrasonunki tutmayabılıyor böyle
vajinal alttan bakılıyor vajınaya sokulan bir ultrason cihazıyla canım
sen tedbirini al görün doktora Allahın izniyle bişey olmaz insallah
inşallah canım. bir de hem burada hem hastanede karşılaştığım şeyler korkutuyor beni. aniden anne karnında ölen bebişler falan =( Off allah korusun zor vallahi.twdbirli olmak lazım canım doktor kontrllerini sakın ihmal etme. kazasız belasız geçiricez bu günleri inşallah
canım geçen haftaya kadar benim de kasıklarımda ağrı oluyordu ama bu hafta hiç kalmadı. arada sırada oluyor ama öncekiler gibi değil.yok şuan çok şiddetli değil ama korkuyorum yinede Allahım bunu tamamına erdirsin yüce rabbim...
HAYIRLISI OLSUN...BURDAN BİLGİLERİNİ YAZ CANMM.
hayırlı olsun canmm...
banada öle diyolar kızın olcak hayırlısı neyse o olsun :Saruboceq: banada kızım olcak gibi geliyo :ecrin_bebek: ALLAHIMIN İZNİNLE İNŞALLAH :Saruboceq:
merhaba kızlar,
bende nasipse 21 matta anne olacağım bilgilerimi azizeye gönderdim.tüp bebek transferiyle hamile kaldım.haftaya pazarteside kese görmeye gideceğiz.inşallah görebiliriz.öyle çok korkuyorum ki...
ilk transferimde keseyi görmeye gideceğimiz gün lekelenmem olmuştu ve sonra dış gebelik olduğunu öğrendik ameliyatla hem bebeğim hemde tüpümün biri alınmıştı.şimdi de aynı şeyleri yaşarım diye çokkk korkuyorum.gerçi herşey Allahtan hakkımda hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elden ama yinede çokkkkk korkuyorummm
merhaba kızlar,
bende nasipse 21 matta anne olacağım bilgilerimi azizeye gönderdim.tüp bebek transferiyle hamile kaldım.haftaya pazarteside kese görmeye gideceğiz.inşallah görebiliriz.öyle çok korkuyorum ki...
ilk transferimde keseyi görmeye gideceğimiz gün lekelenmem olmuştu ve sonra dış gebelik olduğunu öğrendik ameliyatla hem bebeğim hemde tüpümün biri alınmıştı.şimdi de aynı şeyleri yaşarım diye çokkk korkuyorum.gerçi herşey Allahtan hakkımda hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elden ama yinede çokkkkk korkuyorummm
kızlar merhaba dün doktoruma gittim 7+6 olduk bugün dün kalp atışlarını çok daha net duydum ve baya büyümüştü çok mutluyum hepimize Allah saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah
merhaba kızlar bende allahın izniyle 2011 martta doğum yapacağım.kesyi gördüm çok şükür rabbime.2 ağustosta da kalp atışları için gidicem.inşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız bebişlerimizi
vajinal olan zormuş ozaman ya.
şimdi ultrason resmine baktım 6w 6d yazıyordu. yani düne göre 6hafta 6gün oluyor herhalde. bugün itibariyle tam 7hafta oldu =))
inşallah canım. bir de hem burada hem hastanede karşılaştığım şeyler korkutuyor beni. aniden anne karnında ölen bebişler falan =( Off allah korusun zor vallahi.
canım geçen haftaya kadar benim de kasıklarımda ağrı oluyordu ama bu hafta hiç kalmadı. arada sırada oluyor ama öncekiler gibi değil.
Arkadaşlar kola içmek zararlı mı bebeğe. Şimdi kola aldım marketten. KOmşum gördü. Sakın içme çok zararlı bebeğe dedi ama sizin bir bilginiz var mı bu konuda.
Arkadaşlar size bir sorum olacakk.2 kere dr gittim.ilkinde keseyi ikincisindede kalp atışını gördüm.fakat benden herhangi bir test istemedi.sizden istediler mi?1 ay sonraya randevu verdi 2 li test için okadar
merhaba kızlar,
slm kızlar yeni gelenler hoşgeldi hayırlı olsun bebişlerinize.
azize bende geçen gün bi rüya gördüm; rüyamda normal doğum yaptım sancıları hatırlıyorum. ikiz oldu erkeklerdi, bide aynı zamanda bi düğünümüz oluyormuş ona altın takarken gördüm kendimi. ne demek merak ettim baktım ; eğer hamile kadın rüyada erkek görürse kız olurmuş diye yazıyordu. altın ise genel anlamda sağlık iyilik hayır olarak yorumlanıyor. hayır olsun bakalım
yarın benimde doktorda randevum var çok merak ediyorummmm. bakalım pıt pıt seslerini duyabilece miyiz???
kuzular habersiz bi şekilde büyüyorlar.
bende bugün rüyamda erkek bebek gördüm sabah karşı köpişimizde vardı hatta yanımda vapura bincektik :1rolleyes:rüyanın tabirine bakmamıştımne güzel kalbinin sesini duyucan bebişinin ben daha keseyi görmedim zor sabrediyorum haftaya gidicem
arkadaşkar cigdem_k bebeğini kaybetmiş :gitme:
gerçekten mi çok üzüldm Azize