2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yusum tebrık edeirm canım ne mutlu sana darısını bize nasip etisn Rabbim
kac haftalıktın canım sen vajınal mı baktı karından mı
klasık meraklı taze anne sorularımı sana da sorup bıktırayım bugün herkesi:)
inşallah canım siz de duyarsınız inşallah =)
benim 7hafta olmuş. aslında ben 8 zannediyordum ama değilmiş :kedi: Benim hep karından bakıldı canım. vajinal nasıl bakılıyor onu bile bilmiiyorum =))

inşallah sağlıcakla kucağna alırsın bebişini. bende haftaya salı kalp atışları için gidicem doktra
inşallah canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişleri.

ben önümüzdeki hafta da gideceğim doktora. benim küçükken kalbim delikti. doktorum onun için de görünmemi istedi. bakalım ne olacak, tehlikeli birşeymiş kalp hastalığı galiba gebelikte.

benim 7hafta olmuş. aslında ben 8 zannediyordum ama değilmiş :kedi: Benim hep karından bakıldı canım. vajinal nasıl bakılıyor onu bile bilmiiyorum =))

ben önümüzdeki hafta da gideceğim doktora. benim küçükken kalbim delikti. doktorum onun için de görünmemi istedi. bakalım ne olacak, tehlikeli birşeymiş kalp hastalığı galiba gebelikte.

insallah duyarız biz de demek bir hafta yanlıs hesaplamıssın
bazen bızım hesabımızla ultrasonunki tutmayabılıyor böyle
vajinal alttan bakılıyor vajınaya sokulan bir ultrason cihazıyla canım
sen tedbirini al görün doktora Allahın izniyle bişey olmaz insallah

kızlar benide alın aranıza kazasız belasız doğuralım yavrucakları inşallah sat 19 haziran dün öğrendim test yaparak

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin hosgeldin aramıza

yavv çiğ sebze çekiyo beneim canım.. en çok da yeşil salataa rüyalarıma giriyo gece brownwi gordum ruyamdaa

ooo ceren aşermeye bile baslamıs:)

Son düzenleme:

twdbirli olmak lazım canım doktor kontrllerini sakın ihmal etme. kazasız belasız geçiricez bu günleri inşallah

kızlar bnm arada bir omzuma ağrı giriyor neden olabilir birde sol kasığımda daha çok batma oluyor normalmi sizce ya nolur bişey söyleyin...

kızlar benide alın aranıza kazasız belasız doğuralım yavrucakları inşallah sat 19 haziran dün öğrendim test yaparak

mrb anne adayları benide alırmısınız aranıza sat 24 haziran

kızlar bnm arada bir omzuma ağrı giriyor neden olabilir birde sol kasığımda daha çok batma oluyor normalmi sizce ya nolur bişey söyleyin...

hoş geldiniz kızlar tebrikler.alkisalkisalkis
benimde sol tarafta daha çok batmam oluyordu şuan ağrım kalmadı. kese biraz sola doğruydu. inşallah yakında sizde görürsünüz keseleri. ağrılar şiddetli değilse korkma canım.

slm kızlar...kaydirigubbakcemile2

akşam rüyamda altın küpe takmıştım kocaman omuzlarıma kadar ve altın kolye...ALLAH HAYIR ETSİN :Saruboceq:

inşallah vakit gecme bilmiyor daha şimdiden
hayırlı haberlerini bir alsaydık ah

azize ben sana özel msj atamıyorum. tüp bebek yaptırdım.uzun protokol. sat 13 haziran yaşım 36 hcg artışını takip ediyorum. yarında testim var. haftaya dr. gidebilriz. keseyi görmek için.

slm kızlar...kaydirigubbakcemile2

akşam rüyamda altın küpe takmıştım kocaman omuzlarıma kadar ve altın kolye...ALLAH HAYIR ETSİN :Saruboceq:

ben nisan annesiyim şu an 4 aylık bir kızım var dolaşırken okudum yazını bende altın yüzük ve kolye görmüştüm kızım oldu bakalım senin ne olacak inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsun öncelikle rabbim kalbine göre versin inşallah

merhaba kızlar,
bende nasipse 21 matta anne olacağım bilgilerimi azizeye gönderdim.tüp bebek transferiyle hamile kaldım.haftaya pazarteside kese görmeye gideceğiz.inşallah görebiliriz.öyle çok korkuyorum ki...
ilk transferimde keseyi görmeye gideceğimiz gün lekelenmem olmuştu ve sonra dış gebelik olduğunu öğrendik ameliyatla hem bebeğim hemde tüpümün biri alınmıştı.şimdi de aynı şeyleri yaşarım diye çokkk korkuyorum.gerçi herşey Allahtan hakkımda hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elden ama yinede çokkkkk korkuyorummm

X