2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim kızımda hiçbirşey yemiyor 18ay emzirdim ama sütümde demir eksikliğinden kızımda vitamin eksikliği çıktı balış şurubu kullandım yine iştahı açılmadı şimdide multi vitamin verdi dr troit çıktı kızımda bıngıldak hala kapanmadı tedavi görüyor üstelik tombişti zayıfladı epeyce

canım 5ciyi aldım bugün nutrıgenin balık yağını kullandım suprayıda troiti için kullanıyorum

AYYYY CNM UZULDUM.vıtamın eksıklıgınden mı kapanmamıs bıngıldagı.

Doktorumuzu aradım az önce balık yağını tavsiye ediyorum dedi..Ama firma önermedi..?

amway kullanmayı düşünüyorum ki zaten kendim yapıyorum..Hamilelikde de kullanmıştım..

Canları dursunda varsın zayıf olsunlar napaılm.Canım topigimize beklerim.Ben 29 kilo verdimDiyet günlükleri(çıtır annelerin diyet günlügü)

Canım ben dr. sorup duruyorum bu çocuga balık yagı iştah şurubu felan niye vermiyorusn diye.Kan damlası devit 3 kesti1 yaşındayken ama peyniri agzına koymuyor.İlerde kemik erimesi olmasın.Yok benim zorumla geçen gittigimde hiç bişi yemiyor bişi vermiyosunuz diye söylenince multivitamin portakal tadında şurup verdi.İçinde balık yagı felan varmış.Hep bernim zorumla offf.Kafama görede gidip eczaneden alamamki

kızlar balık yağına inanmayın hep fasa fisoymuş drumuz en iyisi haftada 1 gün balık yedir inanmada veremede şu balık yağlarını dedi ama siz bilirsiniz ben verdim hiç iştah falan açmadı

Kızlar emir 16 aylıktan beri dişlerini fırçalıyor.Artık şu pepe diş macunlarından alsam mı diye düşünüyorum?Malum 2 yaşında olucaklar.Sizler kullanıyor musunuz?Kullanıyorsanız hangi marka macun?

ben daha 8 9 aylıkken parmak fırçalardan aldım..Ben yapıyordum geçen ay da eşim diş fırçası almış sade fırçalıyoruz macunsuz..Ama eczacıya sormuştum alsam olur mu diye olur zararı yok yutsa bile demişti..Bende pepenin sormuştum..

amannınn ben vitamin falan vermiyorum ne yerse onlardan vitamin alsın diye çünkü hangisi olursa olsun şimdi bilinçsizce kullanılan vitaminler ergenlikten sonra kilo olarak dönüyor diye biliyorum önemli olan sağlıkları arkadaşlar sağlıklı olsunlarda zayıf olsunlar kafanıza göre öyle balık yağı yok vitamin falan vermeyin yavrulara
benim kızım 90cm 12,5 kilo bebekliğinden beri hiç şişman olmadı ama iştahlı bir çocuk ne yiyeceğine kendisi karar veriyor
gerçi 2 gündür biraz mızmız ama

fırça bende önce parmak fırçalardan almıştım ama artık diş fırçası var çıkmamış dişlerini fırçalıyor biyerde iyi geliyor işte damalarını kaşıyordur çok az macun koyuyorum varla yok arasında oda ersağın çilekli bebekdişmacunu tamamen doğal zararsız

Son düzenleme:

masaallah ya benım oglum fırcalamıyoru.agzını bıle zor acıyor.cok guzel yaaaaa.

Ben doğum günü için magnet yaptırmayı düşünüyorum netten çok uygun fiyatlara buldum..

yemek listesi de geçen sene ki 15 - 20 çeşit yapmayı düşünmüyorum..

Mini Kumpir..

kısır gibi bir meze bulgurla yapılıyor..

Makarna Salatası..

Havuçlu cevizli meze..

Sakallı poğaça..

Peynirli - ıspanaklı gül böreği..

2 çeşit daha yaparım e pasta da var yeter sanırım..

Aklınızda olanları yazın kızlar fikir olur =)))

süs için de yine bol balon gerisi Allah kerim

gunaydın cnm sakallı pogacayı nasıl yapıyosun merak ettım ısmını ılkkez duydum da :)))

gunaydın cnm sakallı pogacayı nasıl yapıyosun merak ettım ısmını ılkkez duydum da :)))

a çok basit canım normal poğaça gibi yapıyorsun ama bezeleri küçük oluyor piştikten sonra 2 ye bölüyorsun ama tamamen açmıyorsun üstünden düşmesin diye içine krem peynir dürüyorsun sonra etrafına istersen maydonoz , dere otu , havuç , kaşar , çörek otu ayrı ayrı tabi buluyorsun rengarenk oluyor =)))

onu bılıyorum cnm ama sakallı pogca dıye bılmıyodum.bende yapıcammmmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…