slm hanımlar.hepımız cocuklarımızın yememesınden bahsedıyoruz.malesef benım oglumda yemıyo.zar zor yedırıyorum.ama masaallah boyu uzadı ama kılolarıda gıttı.benım pasamda cok zayıfladıı.ıstah surubu kullanan varmı acaba aranızda?
canım benim kızımda hiçbirşey yemiyor18ay emzirdim ama sütümde demir eksikliğinden kızımda vitamin eksikliği çıktı balış şurubu kullandım yine iştahı açılmadı şimdide multi vitamin verdi dr troit çıktı kızımda bıngıldak hala kapanmadı tedavi görüyor üstelik tombişti zayıfladı epeyce
Canları dursunda varsın zayıf olsunlar napaılm.Canım topigimize beklerim.Ben 29 kilo verdimebrucum ben stresten kilo aldımve nasıl verebilirimin derdindeyim edada çok hastalandı ve yavrum dediğin gibi kat kat kolları yazın uzun giydirirdim nazar olurdu hep çok zayıfladı kuzum ama napalım kemikleri sağolsun buarada bende geçen yıla nazaran 1defa yapacam ve daha az kişi çağıracam
slm hanımlar.hepımız cocuklarımızın yememesınden bahsedıyoruz.malesef benım oglumda yemıyo.zar zor yedırıyorum.ama masaallah boyu uzadı ama kılolarıda gıttı.benım pasamda cok zayıfladıı.ıstah surubu kullanan varmı acaba aranızda?
Canları dursunda varsın zayıf olsunlar napaılm.Canım topigimize beklerim.Ben 29 kilo verdimDiyet günlükleri(çıtır annelerin diyet günlügü)
Canım ben dr. sorup duruyorum bu çocuga balık yagı iştah şurubu felan niye vermiyorusn diye.Kan damlası devit 3 kesti1 yaşındayken ama peyniri agzına koymuyor.İlerde kemik erimesi olmasın.Yok benim zorumla geçen gittigimde hiç bişi yemiyor bişi vermiyosunuz diye söylenince multivitamin portakal tadında şurup verdi.İçinde balık yagı felan varmış.Hep bernim zorumla offf.Kafama görede gidip eczaneden alamamki
Kızlar emir 16 aylıktan beri dişlerini fırçalıyor.Artık şu pepe diş macunlarından alsam mı diye düşünüyorum?Malum 2 yaşında olucaklar.Sizler kullanıyor musunuz?Kullanıyorsanız hangi marka macun?
Kızlar emir 16 aylıktan beri dişlerini fırçalıyor.Artık şu pepe diş macunlarından alsam mı diye düşünüyorum?Malum 2 yaşında olucaklar.Sizler kullanıyor musunuz?Kullanıyorsanız hangi marka macun?
Ben doğum günü için magnet yaptırmayı düşünüyorum netten çok uygun fiyatlara buldum..
yemek listesi de geçen sene ki 15 - 20 çeşit yapmayı düşünmüyorum..
Mini Kumpir..
kısır gibi bir meze bulgurla yapılıyor..
Makarna Salatası..
Havuçlu cevizli meze..
Sakallı poğaça..
Peynirli - ıspanaklı gül böreği..
2 çeşit daha yaparım e pasta da var yeter sanırım..
Aklınızda olanları yazın kızlar fikir olur =)))
süs için de yine bol balon gerisi Allah kerim
gunaydın cnm sakallı pogacayı nasıl yapıyosun merak ettım ısmını ılkkez duydum da :)))
a çok basit canım normal poğaça gibi yapıyorsun ama bezeleri küçük oluyor piştikten sonra 2 ye bölüyorsun ama tamamen açmıyorsun üstünden düşmesin diye içine krem peynir dürüyorsun sonra etrafına istersen maydonoz , dere otu , havuç , kaşar , çörek otu ayrı ayrı tabi buluyorsun rengarenk oluyor =)))
Eki Görüntüle 637558
işte bu canım :))) geçen sene yapmıştım
cok guzel gorunuyo ellerını saglık arkadasımmm.cnm pembe olan nedeır.bıde zeytınlı kanepemı yaptın onu nasıl yaptınnn:)))))