2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahhh ahhh bu dişler biz çok çektik kızımla hala daha çekmeye devam ediyoruz
ilk alt dişleri 11 aylıkken çıktı
sonra üst 2 dişler 13 aylıkken
ardından üstteki dişlerin yanları çıktı ve son olarakda 20 aylıkken 4 azısı alt ve üstler aynı anda çıktı
şuanda 10 dişi var ağzında kuzumun
köpek dişleride kabarık

bizimde 16 dişimiz oldu 23 aylığız şimdi ama kızım çok çekti dişlerden 5aylıkken başladı bizim dişlerimiz çıkmaya hep iki iki patlattı

bizimde 16 dişimiz oldu 23 aylığız şimdi ama kızım çok çekti dişlerden 5aylıkken başladı bizim dişlerimiz çıkmaya hep iki iki patlattı

rabbim kolaylıklar versin çok zor diş işi çookk
ama 2 yaşın akadar normalde 16 diş olmalıymış
ee 2 ay var 2 yaşına 6 diş çıkamazki daha

Selammmmmmmmmmm

Uzun zamandır gelemiyorum hatice canım nasılsın kızlar sizler nasılsınız..Aklım doğum günlerinde aklınızda olan birşeyler var mı ?
Hoş daah 1,5 ay var ama heyecan yaptım ben =))) Geçen sene 2 tane yapmıştım ama bu sene 1 tane diye düşünüyorum..Sadece arkadaşlara inşallah..Bakalım nasip..

rabbim kolaylıklar versin çok zor diş işi çookk
ama 2 yaşın akadar normalde 16 diş olmalıymış
ee 2 ay var 2 yaşına 6 diş çıkamazki daha

ateş çok kötü yaptı kuzumu 26 şubat 2yaşımıza girecez altta 8 üstte 8 tane var

iyi canım sen nasılsın geçen yıl bende 2tane yaptım busene tek yapacam ama gecemi gündüzmü yapsam karar veremedim mönüleri ona göre ayarlayacam

iyi canım sen nasılsın geçen yıl bende 2tane yaptım busene tek yapacam ama gecemi gündüzmü yapsam karar veremedim mönüleri ona göre ayarlayacam

İyi şükür canım aynı kış olunca hepten eve kapandık (

Bende 1 tane yapacağım bu sene sanırım..Arkadaşlara sadece..Kayınvalide zaten üst katta pasta keserken onlarda gelir artık..Menüleri yazalım valla birbirimize fikir olur :))

Bu arada bezden ayırma olayı ne durumda ayırdınız mı yoksa benim gibi havalar ısınınca mı diyorsunuz =)))

kucağımda oyun oynuyoruz sen benim canımsın diyorum hayır bitanen diyor pepenin canım annem şarkısı öğrendiği son şey buarada bez istemiyor artık ama ben çalıştığım için anneme kıyamıyorum mayısta kesecem havalar ısınır ozaman

ateş çok kötü yaptı kuzumu 26 şubat 2yaşımıza girecez altta 8 üstte 8 tane var

aynı gün yaniii
ama ben 25i geceyarısından sonra 00:12 de dünyaya getirdim kuzumu
sonuçta 26 oluyor işte
bizde çok çektik ateş bir taraftan huzursuzluk ağlama
amaann ne zor bu zamana geldik ama çok şükür

ben ayırdım aslında kendisi artık bezleri yırtınca ayırmak zorunda kaldım 2 ay olacak nerdeyse ama tam olarak düzene girdi diyemeyeceğim özellikle geceleri çok zor ve sıkıntılı geçiyor inşallah zamanla atlatacağız hepsini

ayyy ağzını burnunu yerim ben yaaa anam kanım kaynadı yanımda olsa ıssırdım bacağından =)))

Hadi hayırlısı :))

benim normal doğumum 11 martta olacaktı ama biz 25şubatta kontrole gittiğimizde dr acil sezeryan dedi kordonu 3kat boynuna dolamıştı gelişimi durmuştu ben panik oldum tansiyonum yükselince tamam sakin ol dedi kontrol altında nsteye bağlı kaldim cumartesi yani 26 şubat sabah 10 45de oldu çok şükür of ne günlerdi 2yıl önce bu zamanlar

benim aklımdaki menü akşam yapacağım için yaprak sarma çiğ köfte çorba salata (v.s) sufle elmalı pasta susamlı tuzlu börek kestane topları bide yaş pasta

amaann allah korumuş
sağlıkla doğmuşya gerisi boş benim için hamilelikte doğumda ve sonrasındaki 18 ayda çok zor geçti zor bir bebekti artık çok şükür atlattık neyseki

bu kestane toplarıda ne ? anlamadımda menü için değişik bişeyler yapmak iyi olacak
aslında ben en çok pasta nasıl olsa diye kararsızım geçen yıl ilk doğum günü olduğu için pastasıda kurabiyeleride 1 şeklindeydi
şimdi nasıl olsa acaba

aaaa çok pardon 26 şubat yani ben yanlış anlamışım 26 mart sanmışım benim kızım 26 mart doğumlu aralarında 1 ay var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…