2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meraba canım...

biz daha emiyoruz

kar tanem evdesiniz bacım emzirin ben çalıştığım için gün içerisinde hiç birşey yemiyormuş akşam 6dan sabah 6ya kadar hep meme uykuyu unuttuk artık 3gecedir vermiyorum şuanda göğüslerimin sızını anlatamam ama yeter dedim artık 19 geçtik

Son düzenleme:
Haticecim bugün 11.günümüz ama sütlerim geri gitmedi hala.Dr. verdigi hap aşırı bulantı ve baş dönmesi burun tıkanıklıgı yaptıgı için bıraktım 4.günü nasılsa artık gider dedim.Ama maşallah ne süt varmış bitmek bilmediGeceleri hep akıyor.Ama sag(az olan)gögsüm küççüldü baya bi bitti bitecek 1-2 güne.Oglum meme dedikçe içim acısada artık geri dönüş yok.Ama beni mutlu eden ve iyiki bıraktırmışım dedittiren tek şey oğlumun aşırı iştahı açıldı.Acıktıkça meme der ve verdigim şeyleri kusardı.Çok üzülüyordum.Ama şimdi herşeyi yiyor fazlasıyla.Yarım kek yerdi zorla.Geçen akşam 3 tane yedi ve hepimiz şok oldukDaha kalkar kalmaz mama diye agzını açıyor.Önceleri agzını ben sıkarak zorla açtırırdımNe günlerdi yalvar yakar arkasından 1 kaşık yesin diye verdigim mücadele.Ama şimdi sürekli bişiler istiyor ve iştahla yiyor.Bende mutlulukla izliyorum onu

benimde bugün sağ memeyi keseli 12gün solu keselide 5gün dediğin gibi ne süt varmış gece yatak ıslanıyor valla edanın iştahı yok hala umut ediyorum açılsın anneme sakın yemek dışında hiçbirşey verme diyorum:44: Iştahı açılana kadar maşallah olişine evetya içim acıyor yanıma gelip anne meme deyince gözlerim doluyor ama dönüş yok artık şimdi yine soğuk suyla yıkadım inşallah biter bu defa

slm kızlar bizim evde internet olmadığı için uğrayamıyorum gerçi olsada bakmaya fırsatım yok...iş ev oğluş derken birde master yapmaya karar verdim ders çalışıyorum özel ders öğrencilerim var inanın çok yoğunum..sanırım sütten kesme işlemleri başlamış ben yaz tatiline kadar emzirmeyi düşünüyorum çünkü hala çok sütüm var..emsin dedik bizde...tüm bebişleri öpüyorum annelerini de kocaman sevgiyle kucaklıyorum...Allah'a emanet olun

ooo özlemde gelmiş ev çocuk iş allah yardımcın olsun canım bizde sizi öpüyoruz

sütün yettiği için diğer şeyleri yemiyormuş keşke kesmeseydin ne güzel sütün varmış yetermiş kendisine biz 9 ay mamayla beraber emebildik. 9 ayın sonundada diş sıkıntısından dolayı bıraktı bırakırkende hiç ne ağrı ne sızı nede başka bişey oldu hiç bilmedim. Demek ki hiç sütüm yokmuş doğundan beri ne ağrı yaşadım nede süt taşması. kuzucuklara allah sağlık versim

benim 3 haftam oldu hala sabah uyandığımda çarşafıma geçmiş gün içerisinde tşörtüm artık okulda herkes anladı memeden kestiğimi ama ağrı ilkdefa bugün azaldı yok denecek gibi oldu artık
ben çok yoruluyordum gece sabaha kadar meme ağzındaydı hep yara oldu

öalemcim özledik sizleri bizleri sizlersiz bırakmayın merak ediyoruz

Özlem canım arada gir haber alalım senden.Koşturmaca herkeste tam tempo.Öpüyoruz sizi.
Evet baya sütüm vardı.Ancak ogluşa hamile kaldım diye ilaç kullanmayı bıraktım dogumdu emzirmeydi derken hastalıgım arttı.Dr daha 12 aylıkken bırak dedi.Ama bırakmadım ama artık çok rahatsızlanınca mecburen hemde yemek yesin diye bıraktık canım.Şimdi sürekli mama diyor ve kilo aldı

Haticecim benimde dün bitti ve küçücük kaldı ggögüslerimÇok garip geliyor aynı dogumdan sonra nasıl karnımda boşluk hissettiysem aynı şeyi gögüslermdede hissettim.Çok şükür bunuda atlattı artık ilk bahara tualet egitimimiz kaldı.

ebrucum benim 3 hafta oldu ne sütüm varmışya tşörtlerim kıyafetim ıslanıyor ama ağrılar azaldı artık 10gün çok sıkıntı çektim bitti artık ama eda hala alışamadı işten gelir gelmez anne meme deyip açıyor kaka diyorum çok üzülüyorum ama ya

herkese mutlu huzurlu bayramlar diyecektim ama kimsecikler yok

Son düzenleme:
slm kizlar cok cok uzun suredir buraya yazmiyordum. ama artik burdayim. Damla Hatice Ozlem. buralardasiniz anlasilan. bebislerde iyidir umarim bizde sutten kesme operasyonundayiz. ben kizimdan kotu oldum psikolojik olarak. simdilik gece veriyorum. yanlis yapiyorum galiba:S umariim istahi acilir kestigime deger memeden..

canım ALLAH yardımcın ols çok zor bir süreç ben 15 ekimde başladım inanki eda her akşam anne meme deyip ağlıyor oynamak istiyor

Merhabaaa bende sürekli girip bakıyorum kimse olmayınca da insanın yazası gelmiyor..

bende başladım 2 gündür..Ketçap sürdüm acıyor oğlum diyorum korkuyor sanırım acıyo acıyo diyor kapatıyor kendi..Ama yine gündüz 30 defa açtırıyor bir umut =))) çok da düşkün..
Bende geceleri veriyorum uykusunda 1 hafta böyle devam edeceğiz sonra hepten gider herhalde.. gündüz çok istiyor gece vermek de sıkıntı yok ama gündüz artık aç kapat sinir geliyor valla..

bende gene ihmal ettim ankaraya gittik baya kaldık sonra geldik misafir vardı gezmece tozmaca birde grip oldum üstüne...sütten kesme işi çok zor yahuuu allah yardımcınız olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…