2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ek gidaya gectikten sonra benim kiziminda kakasi anlattigin gibi,yedikleriyle alakali diskisida ona gore oluyor sorun yok yani bence..suyu ek gidaya basladiginizda bardakla icirin dedi bizde oyle yapiyoruz icmek istedigi kadar iciyor kendisi..

Sultancım sende yoksun desene iyice buuraları ıssız olacak
canım kardeşimin leptopundan giriyorum. geldim. kuzucuğun nasıl sen nasılsın canım?

merhaba haticeciğim. dişleriniz hayırlı olsun canım. maşallah konuşuyor cadı haa. dilli bebekmi olmuş. maşallah usluymuşta benim kızımı görsen kaçarsın herhalde :))) çok kucakçı ağlak vede şımarık kendisi DD arkadaşının bebeğide hayırlı olsun maşallah arası 14 ay olacak ha. Allahım sağlıkla kucağına aldırsın İnşallah

bizdede yediklerine göre kakası değişiriyor. ama demir ilacından sanırım kakası siyah. suyuda bardakla içtiği kadar veriyorum. gün içinde sürekli deniyorum. içerse içiyor zaten.
bizde annemlerdeyiz. kızım dedesi anneannesi dayısıyla tam şımardı Allah yardımcım olsun artık. ayşeciğim sende gelmemişsin. damlacığımda gelmemiş. iyisinizdir İnşallah. hepinizi öptük.

yaaaa bizimki daha öyle konuşmuyor ne anne ne baba ne dede.. geri kaldık galiba) dişte yok henüz

bizimde öyle kakası suyuda minik suluk aldım ondan veriyorum
maşallah eda prensese arkadaşında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini tekrardan
yaaaa bizimki daha öyle konuşmuyor ne anne ne baba ne dede.. geri kaldık galiba) dişte yok henüz

bizimkide diyor ama bilinçli olduğunu düşnümüyorum canım

Ayşecim,merhaba. okul başladıktan sonra yine giremez oldum nete. şimdi okuldayım,tenefüs arasını değerlendiriyorum. Canım ben de aynı durumdayım. senin gibi sürekli tartıyorum. 7 yi görsem ben de çok mutlu olacağım. anne sütü yaramadı,1 aydır ek gıdaya başladık,biraz farketti. Ama başlarda iyiydi, şimdi diş çıkartıyor herhalde, çok isteksiz. akşam 5 de uyandı düşün. Benim kalkma saatime de uyudu cadı.ossun çok tatlı teyzesi. şimdi de okuldayım işte. ben de iyi bi doktor bulamadım canım. kendim araştırarak ve arkadaşlara sorarak bişeyler yapmaya çalışıyorum. seninle sık sık haberleşelim bacım.

hayırlı cumalar herkese:) inşallah tatlı bebişler ve anneleri iyidir. yaa bu gece uyanma olayını nasıl düzene koydunuz biz en fazla 2 saat kesintisiz uyuyoruz o da nadiren. çoğu zaman saat başı kalkıyoruz hatta son günlerde 4 te kalkıp 5 te uyur oldu. okula da erkenden gidiyorum çok yorucu oluyo... bu yorgun uykusuz güçsüz takatsiz anneye yardıııııımmmm

bizim surekli degisen bir uyku duzenimiz var.simdi bebegim nezle ve uykusu cok kotu,burnu tikandikca uyaniyor..( nezleden once gece uyku duzensizligi icin ebemiz gece beslenmesini birakin,uyumaya ikna edin demisti,belki isine yarayabilir gece beslenmesini bitirmek..kolay gelsin

ev ziyaretinden ebemiz simdi gitti,ve sizinlede paylasayim soylediklerini:resimli kitap alip,hayvanlari tanitacagiz,gunluk sporunu yaptiracagiz,yulaf ve cavdar mamalari vermeye baslayacagiz..bu ayni sonundada kucuk ekmek dilimleri uzerlerine cesitli katiklar surulmus vermeye baslayacagiz..yer puzzle si ve ayna aldik,yerde emeklemeyi denetiyoruz..bebegim 9100kg ve 70cm6.ayini 22sinde bitirdi..sukur hersey yolunda 20 gundur suren nezlesi disinda..buna bir cozum bulamiyoruz oti baby,damla,basini yuksekte yatirmak denediklerimiz..buhar mak.tavsiye etmedi..bizde durum boyle..
sizlerde yemeklerin ile ilgili tarif yazar misiniz,ve nezle ile ilgili denediginiz cozumleri ,ben daha cok hazir bu icerikli lapalardan aliyorum,karabugday,pirinc ve emziriyordum simdi diger lapalardanda baslayacagiz simdi..

acaba açmı canım. akşam şu tahıllı mamalar var ya onlardan versen. birde ışıksız yerde duruyor deilmi. yani tam aydınlık olursa benim kızımda uyumuyor. Allah yardımcın olsun canım.

ne güzel ebeniz eve gelmiş. kilosu boyu çok güzel maşallah annesi. nezle içinde çok geçmiş olsunç çok uzamış yaa. ben akşamları tahıllı mamalardan veriyorum devam sütüyle. sabahlarıda kahvaltı vermeye çalışıyorum yemezse aptamilin kahvaltısı var onu veriyorum. meyve püresi ve hero baby nin yoğurtlu karışımları var onlardan. hepsini deniyorum hangisinden iki kaşık yese kar diye. İnşallah senin kuzucukta yer emeklerin boşa gitmez.

heyyyyy, azize nişlennnnnn?
yine kimsecikler yok.
canım yok evett...ama az kaldı herkeş gelir :92:
dolsuuun dolsun ama nasıl??:76:

ben de geliyorum ama 3 gündür aynı sayfa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…