- 21 Temmuz 2011
- 893
- 21
kızlar bende bişey soracağım ek gıdaya başlayınca bebeğinizin kakası nasıl benimkini biraz sert ve sanki siyah siyah şeyler var ip gibi acaba lifli yediriyoruz ya onlar olabilirmi bide tahıl maması falan veriyorum ekstra olarak suyu nasıl içiriyosunuz bide ne kadar içiriyosunuz
canım kardeşimin leptopundan giriyorum. geldim. kuzucuğun nasıl sen nasılsın canım?Sultancım sende yoksun desene iyice buuraları ıssız olacak
merhaba haticeciğim. dişleriniz hayırlı olsun canım. maşallah konuşuyor cadı haa. dilli bebekmi olmuş. maşallah usluymuşta benim kızımı görsen kaçarsın herhalde :))) çok kucakçı ağlak vede şımarık kendisigünaydın hepinize sizleri çok özlüyoruz biz yavaş yavaş büyüyoruz 2tane dişimiz çıktı artık arada anne baba dedeyi gayet net söylüyoruz ama çok fettan bişey oldu çok şükür allahıma sessiz sakin uysal benim kızım bu arada benimle birlikte doğum yapan arkadaşım 2 aylık hamile 2012 nisan annesi olacak ama hiç üzülmüyor gayet mutlu
kızlar bende bişey soracağım ek gıdaya başlayınca bebeğinizin kakası nasıl benimkini biraz sert ve sanki siyah siyah şeyler var ip gibi acaba lifli yediriyoruz ya onlar olabilirmi bide tahıl maması falan veriyorum ekstra olarak suyu nasıl içiriyosunuz bide ne kadar içiriyosunuz
bizimde öyle kakası suyuda minik suluk aldım ondan veriyorumkızlar bende bişey soracağım ek gıdaya başlayınca bebeğinizin kakası nasıl benimkini biraz sert ve sanki siyah siyah şeyler var ip gibi acaba lifli yediriyoruz ya onlar olabilirmi bide tahıl maması falan veriyorum ekstra olarak suyu nasıl içiriyosunuz bide ne kadar içiriyosunuz
maşallah eda prensese arkadaşında sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini tekrardangünaydın hepinize sizleri çok özlüyoruz biz yavaş yavaş büyüyoruz 2tane dişimiz çıktı artık arada anne baba dedeyi gayet net söylüyoruz ama çok fettan bişey oldu çok şükür allahıma sessiz sakin uysal benim kızım bu arada benimle birlikte doğum yapan arkadaşım 2 aylık hamile 2012 nisan annesi olacak ama hiç üzülmüyor gayet mutlu
yaaaa bizimki daha öyle konuşmuyor ne anne ne baba ne dede.. geri kaldık galiba ) dişte yok henüz
uyudu kuzum ben de geldim siz face ve burda mekik dokurken ben de nurtiyle burda gidip geleyrum, Sultaan güldürdün beni yaaa tüm kızlar mı bağırtlak yaaa benimki de koymayacaksın yere el üstünde tutacaksın böyle böyle emeklemeyi öğrenemeyecek. İnternete bile sakıncalı biliyorum ama bazen kucağımda giriyorum tıpkı hamileliğimde karnımdayken sık sık girdiğim gibi ayy kızda da alışkanlık yapacak. Onun saçlar benim göğüs ter oluyor yaa offf davulunu da önümüze alıyoruz 3 kişilik orkestra gel keyfim gel.
bebelac'ın çavdarlı mısırlısını ham ettiriyorum, sütlü tahıllısı da var, irmikli muhallebilisi de. Önceden de aptamilin sütlü tahıllısını yediriyordum tabii ne kadar yerse, 6 aylık olduk ama kilo çok aldığını düşünmüyorum, 29 Eylülde aşısı var o zaman anlayacam. Önce tek ben tartılıyorum sonra kızımı kucağıma alıp tartılıyorum gülmeyin napalım çareler tükenmez, böyle anlıyorum kilo almadığını. 7 yi görsem sevinecem, yaptığımız yemekleri de yemiyor, ben de olsam yemem tatsız tuzsuz, kabak-havuç-patatates püresi yapıyoruz ayyy bir taneden ne kadar çok çıkıyor yense barii. Çok az yiyor tepmemle. Yumurta, peynir hiçbir şey vermedim kuzuma gelişim geriliğinde belkide çok üzülüyorum yaa adam akıllı yardımcı olacak doktor bulamadım gitti....
hayırlı cumalar herkese:) inşallah tatlı bebişler ve anneleri iyidir. yaa bu gece uyanma olayını nasıl düzene koydunuz biz en fazla 2 saat kesintisiz uyuyoruz o da nadiren. çoğu zaman saat başı kalkıyoruz hatta son günlerde 4 te kalkıp 5 te uyur oldu. okula da erkenden gidiyorum çok yorucu oluyo... bu yorgun uykusuz güçsüz takatsiz anneye yardıııııımmmm
canım kardeşimin leptopundan giriyorum. geldim. kuzucuğun nasıl sen nasılsın canım?
merhaba haticeciğim. dişleriniz hayırlı olsun canım. maşallah konuşuyor cadı haa. dilli bebekmi olmuş. maşallah usluymuşta benim kızımı görsen kaçarsın herhalde :))) çok kucakçı ağlak vede şımarık kendisiDD arkadaşının bebeğide hayırlı olsun maşallah arası 14 ay olacak ha. Allahım sağlıkla kucağına aldırsın İnşallah
teşekkür teyzesi darısı sizin başınıza biz dişlerimizde fazla zorlanmadık çok dilli 2 gündür sürekli baba diyo yavrum ancak haftada bir görüyor babasını
acaba açmı canım. akşam şu tahıllı mamalar var ya onlardan versen. birde ışıksız yerde duruyor deilmi. yani tam aydınlık olursa benim kızımda uyumuyor. Allah yardımcın olsun canım.hayırlı cumalar herkese:) inşallah tatlı bebişler ve anneleri iyidir. yaa bu gece uyanma olayını nasıl düzene koydunuz biz en fazla 2 saat kesintisiz uyuyoruz o da nadiren. çoğu zaman saat başı kalkıyoruz hatta son günlerde 4 te kalkıp 5 te uyur oldu. okula da erkenden gidiyorum çok yorucu oluyo... bu yorgun uykusuz güçsüz takatsiz anneye yardıııııımmmm
ne güzel ebeniz eve gelmiş. kilosu boyu çok güzel maşallah annesi. nezle içinde çok geçmiş olsunç çok uzamış yaa. ben akşamları tahıllı mamalardan veriyorum devam sütüyle. sabahlarıda kahvaltı vermeye çalışıyorum yemezse aptamilin kahvaltısı var onu veriyorum. meyve püresi ve hero baby nin yoğurtlu karışımları var onlardan. hepsini deniyorum hangisinden iki kaşık yese kar diye. İnşallah senin kuzucukta yer emeklerin boşa gitmez.ev ziyaretinden ebemiz simdi gitti,ve sizinlede paylasayim soylediklerini:resimli kitap alip,hayvanlari tanitacagiz,gunluk sporunu yaptiracagiz,yulaf ve cavdar mamalari vermeye baslayacagiz..bu ayni sonundada kucuk ekmek dilimleri uzerlerine cesitli katiklar surulmus vermeye baslayacagiz..yer puzzle si ve ayna aldik,yerde emeklemeyi denetiyoruz..bebegim 9100kg ve 70cm6.ayini 22sinde bitirdi..sukur hersey yolunda 20 gundur suren nezlesi disinda..buna bir cozum bulamiyoruz oti baby,damla,basini yuksekte yatirmak denediklerimiz..buhar mak.tavsiye etmedi..bizde durum boyle..
sizlerde yemeklerin ile ilgili tarif yazar misiniz,ve nezle ile ilgili denediginiz cozumleri ,ben daha cok hazir bu icerikli lapalardan aliyorum,karabugday,pirinc ve emziriyordum simdi diger lapalardanda baslayacagiz simdi..
sorma canım bizimkide babacı. birde cadı baba diyor gel gel yapıyor sürekli. şimdi annemlere geldik gezmeye baba diye ağlıyor . telde sesini duyunca ağlamaya başlıyor. sattı beni cadı yaa. senin kuzununda maşallahı var annesi. kızlar satıcı çıktı herhalde :))canım kardeşimin leptopundan giriyorum. geldim. kuzucuğun nasıl sen nasılsın canım?
merhaba haticeciğim. dişleriniz hayırlı olsun canım. maşallah konuşuyor cadı haa. dilli bebekmi olmuş. maşallah usluymuşta benim kızımı görsen kaçarsın herhalde :))) çok kucakçı ağlak vede şımarık kendisiDD arkadaşının bebeğide hayırlı olsun maşallah arası 14 ay olacak ha. Allahım sağlıkla kucağına aldırsın İnşallah
teşekkür teyzesi darısı sizin başınıza biz dişlerimizde fazla zorlanmadık çok dilli 2 gündür sürekli baba diyo yavrum ancak haftada bir görüyor babasını
merhaba canım. ancak girebildim.iyi akşamlar güzel anneler
merhaba azizeciğim.:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
heyyyyy, azize nişlennnnnn?
yine kimsecikler yok.
evet kimsecikler yok canım yaa. nasılsın ?
merhaba azizeciğim nasılsın meryem ceren nasıl. İnşallah dolar canım.Slm kızlar...az kaldı topikimiz dolcak yine eskisi gibi
dolsuuun dolsun ama nasıl??:76:
canım yok evett...ama az kaldı herkeş gelir :92:heyyyyy, azize nişlennnnnn?
yine kimsecikler yok.
dolsuuun dolsun ama nasıl??:76:
merhaba azizeciğim nasılsın meryem ceren nasıl. İnşallah dolar canım.
merhaba kuşumvalla kızım bu aralar çok huysuz eskiden gece uyurdu şimdi gecede uyumuyo hep ağlayarak uyanıyo bendede derman kalmadı zıt pırt emzirmekten meme uclarım acıyo sızlıyo offfff biran önce geçsin şu günler.sen napıyosun tatlım? herşey yolundadır inşallah
dolar İnşallah canım. bizde geliyoruz bak
ben de geliyorum ama 3 gündür aynı sayfa......